SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ ARTT (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15176)

yiğide58 31.01.2008 01:09

--->: -->: --->: -->: --->: SİZCE YENİ BİR STADYUM

[QUOTE=yigiter187;313069]sen gel bilet paran benden....;) zaten bu oğuzla yan yana maç seyretmek sıktı beni değişiklik olur...:D[/QUOTE]

seninle izleyeceğimiz maçta kan gövdeyi götürür:D maçı tatil ederler olan sivasspor'a olurr böyle bir riski göze alamam.ben oğuz'la farklı bir trübünde izlerim maçı :D:D

jakobieen 31.01.2008 01:10

-->: --->: -->: --->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YA

[QUOTE=yiğide58;313058]yinemi sorgulanıyorum :D yinemi önyargı :D:D g.saray maçında görüşürüz oğuz:)))))))[/QUOTE]

biz 4 eylüle girmemiş yiğideye yiğide demeyiz.. bekliyoz cimbom maçına, bak biletinde hazır :)

Yiğiter 31.01.2008 01:11

-->: --->: -->: --->: -->: --->: SİZCE YENİ BİR ST

[QUOTE=yiğide58;313076]seninle izleyeceğimiz maçta kan gövdeyi götürür:D maçı tatil ederler olan sivasspor'a olurr böyle bir riski göze alamam.ben oğuz'la farklı bir trübünde izlerim maçı :D:D[/QUOTE]

evet maçta bağırmaktan sesini kısamazsan kan gövdeyi götürür :D

ercis 31.01.2008 01:13

--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM

[QUOTE=baha38;313068]bazi arkadaşların sanırım bilgisi yok,kayserimize yapılan kadir has stadyumuna,devletin 1 kuruş katkısı yoktur.şuan ki stadyumun arazisi 100 trilyona satıldı,ordan gelen para ile stad ve diger spor kompleksleri yapılmaktadır,ayrıca rahmetli kadir has da 10 trilyon katkıda bulunmuştur.[/QUOTE]

Degerli arkadasim simdi siz federesyon ve devletin kayserideki stad'a hic yardim etmedi mi diyorsunuz....
Peki Galatasaraya hipe edilen seyrantepe ki bu yerin adida aslantepe olarak degistirilecek vs vs

adini hatirlayamadigim sanirim 2 tane daha stad var.
Ayrica arazi aramaya gerek yok eger belediyeye ait mera veya benzeri yerler yoksa (ki sehir disinda vardir) mevcut sitatimizi sok eklenenleri sokup kalani parca parca yikip buyutebiliriz. Aynisini FB yapti.
Bu olmayacak is degil yeterki gonuller istesin.

yiğide58 31.01.2008 01:13

--->: -->: --->: -->: --->: SİZCE YENİ BİR STADYUM

[QUOTE=jakobieen;313080]biz 4 eylüle girmemiş yiğideye yiğide demeyiz.. bekliyoz cimbom maçına, bak biletinde hazır :)[/QUOTE]

siz uçak biletini alsanız ben maç biletini alırım :D:D

Yiğiter 31.01.2008 01:14

-->: --->: -->: --->: -->: --->: SİZCE YENİ BİR ST

[QUOTE=yiğide58;313086]siz uçak biletini alsanız ben maç biletini alırım :D:D[/QUOTE]

trenle gelirsen yol paranı vereyim :D

ercis 31.01.2008 01:16

arkadaslar kusura bakmayin ama konuyu neden saptiyorsunuz. elbette muhappet edilir saka yapilir ama bir nevi konuda saptiriliyor. buda bu sitenin kalitesini dusurur.

yiğide58 31.01.2008 01:16

--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: SİZCE YENİ

[QUOTE=yigiter187;313088]trenle gelirsen yol paranı vereyim :D[/QUOTE]

oldu olacak faytonla geliyim daha ucuza gelir sana :D

SenSetik 31.01.2008 01:17

[QUOTE=baha38;313068]bazi arkadaşların sanırım bilgisi yok,kayserimize yapılan kadir has stadyumuna,devletin 1 kuruş katkısı yoktur.şuan ki stadyumun arazisi 100 trilyona satıldı,ordan gelen para ile stad ve diger spor kompleksleri yapılmaktadır,ayrıca rahmetli kadir has da 10 trilyon katkıda bulunmuştur.[/QUOTE]

neredeeeeeeeeeeeee Sivasta öyle babayiğit...iz 1 trilyonada razıyız amaaa......

Yiğiter 31.01.2008 01:18

-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: SİZCE

[QUOTE=yiğide58;313092]oldu olacak faytonla geliyim daha ucuza gelir sana :D[/QUOTE]

olur valla....sen yarın sabah erkenden yola çık..galatasary maçına ancak gelirsin zaten :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:59.