![]() |
--->: SON TRANSFERLER !!!!!
eğer hocamız bu oyuncuları aldıysa vardır bi bildiği
|
[b]Arkadaşlar onur ve mahmut SİVASSPOR'da değil mi?[/b]
|
Ömer kaplan
Ömer Kaplan bursa merinostan bursaspora transfer olmuştu.ömeri merinos maçlarından biliyorum,forvet hattında çok hızlı.Kısacı bülent uygun transferleri izleyerek yapıyor. Sivasspora başarılar.. |
[url]http://www.anadoluskor.com/anket.asp[/url] sivasspor a oy at kimin taraftarı çokmuş görsünler
|
son transfer olarak size bir transferimize söyleyelim
[B]VEFALI SİVAS[/B] Gözünden geçirdiği operasyon nedeniyle üç ay oynama şansı bulanmayan Uğur Yıldırım'a 2.5 yıllık imza attırıldı Kendisi uyardı F.Bahçe yenilgisi (4-1) ile zirve yarışında ağır yara alan Sivas, G.Antepli Uğur Yıldırım'ı 2.5 yıllığına renklerine bağladı. Transferin perde arkasında ise ilginç şeyler yaşandı. Kendisine teklifte bulunan başkan Mecnun Otyakmaz'a, "Gözümden operasyon geçirdim. 2.5-3 ay oynama şansım yok" uyarısını yapan Uğur, "Seni istiyoruz. Böyle bir sebeple yarı yolda bırakmayız" yanıtını aldı. Çok samimiydi 2004'te İspanya'da düzenlenen 'en iyi frikikçi' yarışmasında aralarında Zinedine Zidane'ın da bulunduğu birçok yıldızı geride bırakıp, şampiyon olan Türk asıllı Hollandalı oyuncu, "Başkan Otyakmaz'ın yaklaşımı çok samimiydi. Sivas formasını giyeceğim için mutluyum" dedi. Yiğidoların teknik patronu Bülent Uygun da "Uğur'un gücümüze güç katacağından eminim" açıklamasını yaptı. SİVASSPORUMUZUN BU TRANSFERİNİDE KUTLUYOR TRANSFERLERİN DEVAMINI DİLİYORUM AYRICA BU TRANSFER MEDYADADA ÇIKMIŞTIR |
[url]http://www.anadoluskor.com/default.asp?kategori=4[/url] AYRICA BU SİTEYE GİREREKTE BU TRANSFERİN OLDUĞUNU ÖĞRENİN....
|
ayrıca sizle bir bilgiyide paylaşmak istiyorum uğur yıldırım avrupada düzenlenen frikik yarışmasında zinedine zidanı da geride bırakarak şampiyon olmuş birinci olmuştur....
|
sivas camiasına hayırlı olsun
allah devam ını getirtsin |
VAZGECILDI DIYE UZULMUSTUM.BİZDE YILDIZ OLACGINA INANIYORUM,SEZONUN SON CEYREGINDE BİZE ALISIP FINALI KAZANDIRIR.
|
EĞER LİGİN SONLARINA KADAR IYI GIDERSEK SON 3-4 HAFTA BALİLİ SEDAT PETKOVİÇ OYNAYABILECEK BU BUYUK AVANTAJ OLUR BIZIM ICIN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:50. |