![]() |
--->: MAÇIN ARDINDAN
Bu maç bitimiştir hatalardan ders alıp yolumuza devam NAZARLIĞIMIZ OLSUN DİYELİM FB yi yensen iyi olacaktı ama olmadı şimdi daha rahat oynarız stresimiz kalmadı artık antep-3 rize-3= 6 puan her şeyi değiştirir.
|
iiişallah önümüzdeki iki deplasman maçında altı puan alıp bugünleri unutacağız
futbolcu abilerimiz morallerini bozmasın biz size güveniyoz be |
Mütevazi kadromuz ve kısıtlı olanaklarımızla inanılmaz bir çıkış yakaladık.
Hırsı, inancı, mücadelesine arkadaşlık ruhunu da katıp, beklenenin çok ötesinde başarılara imza attık. Bunu yaparken, hep limitlerimizi zorladık. Oyuncularımız neyi var, neyi yoksa hep en üst düzeyde oynamaya çalıştılar. Lig, uzun soluklu bir yarış. Ara transfer'de kaliteli takviyeler şart. Maçlar'da görüyorsunuz yedek kulübesinde oyunu lemihimize çevirecek oyuncumuz bile yok. |
hocam size sonuna destek veriyoz sadece bir maçı yenilince bırakmayız takımı önemli olan takım kötü gittiğindede yanında olmak.bu haftaya kadar nasıl bize gurur yaşattıysa takımımız bundan sonrada aynı gururu yaşatacaktır
|
[QUOTE=fatihada58;310397]başka bişey demiyorum ya bülent hocanın dediği tek şeye katılıyorum taraftar olamamışsınız.sizi yenen takımı nasıl tebrik edersiniz ya böle şeymi olur okey mi oynuyoz tavlamı arkadaşlar allah belasını versin fenerin demedikten sonra çooook beklersiniz şampiyonluk.[/QUOTE]
SENİ YENEN HER TAKIMA "ALLAH BELANI VERSİN" DEDİN Mİ? ANKARASPOR'A, KONYASPOR'A, G.SARAY'A? HA DEDİN Mİ? BÖYLE TARAFTARLIK MI OLUR YAHU? FUTBOL BU, YENMEK NE KADAR DOĞALSA, YENİLMEKTE VAR BU OYUNDA. ÖNEMLİ OLAN HATALARDAN DERS ÇIKARMAKTIR. MİLLETİ KIŞKIRTMAYALIM, DAHA İTİDALLİ, SAKİN YAZILAR YAZALIM. . |
-->: MAÇIN ARDINDAN
Arkadaşlar bütün yorumlarınızı okudum %98 hep aynı düşüncelere sahip ve her yiğido kardeşimde bu macın sonucunu normal karşılıyor bende bu coğunluğa katılıyorum dünyanın sonu değilya ne olmuş yani yenildiysek hep biz yeneceğiz diye bir kural yotur dünyada yenilmeyen takım yok biz 10 maclık kendi sahamızdaki yenilmezlik serimizi bozduk çok iyi giderken böyle bir iş kazası gecirdik olsun canımız sağolsun daha önümüzde 14 maclık bir sürec var bu macları iyi değerlendirirsek şampiyonluktan söz etmekten öte şampiyon oluruz kimse kimseyi kırıp incitmesin biz iyi bir takımız ama iyi bir taraftar olamadık malesef dün 4 eylül stadyumunda her yer hınca hınc doluydu ama allah sizi inandırsın tezahürat diye bir şey yoktu sanki millet pikniğe gelmişti bir iki gurubun cabaları netice vemedi coğunluk bağırmayınca guruplar yanlız kaldı zaten 2-0 olduktan sonra ses seda cıkmaz oldu takım yanlız bırakıldı sanki deplasmanda oynuyormuş gibi bütüm destek verenlerde sustu her şeye rağmen bize bu gururu,bu güzelliği heyecanı yaşatan Sivassporumuzu bu günlere gelmesinde emeği gecen başkanımıza yönetim kuruluna bülent hocamıza teknik heyetine ve fedakar futbolcu kardeşlerime ayrı,ayrı teşekkür ederim iyiki varsın [COLOR="Red"]SİVASSPORUM[/COLOR]
|
iki gün önce Sivas maçına gelmeyip başka takımları dstekleyenler şimdi bi maça gelipte Sivas mağlubiyetini yaşayınca taraftarmı oldu da eleştiri yapıyor? utanmadanmadan satıldığını söylüyor..
biz bu takımımn ve hocamızın yanındayız...isterse 6. bitirsin ligi isterse küme düşsün... biz Sivassprluyuz arkadaş...iyi gün dostu değil... |
BÜLENT HOCAM SİZİ BAŞARILARINIZDAN DOLAYI TEBRİK EDER VE KUTLARIM HOCAM SONUNA KADAR SİVASSPORLUYUZ BİR MAÇ KAYBEDİPTE TAKIMINA SIRT DÖNENLERDEN DEĞİLİZ SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ BİR SİVASLI OLARAK GÖĞSÜMÜ GERE GERE YÜRÜYORUM BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLİYORUM İNŞALLAAH BU SENE BİR ANADOLU TAKIMI ŞAMPİYON OLARAK GÖRÜRÜZ
|
arkadaşlar ilk önce sivası tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum sizi bir rüyadan uyandırmak istemezdik ama gerçek bu bu ülkee en büyük fener sonra siz yiğidolar...
|
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN
[QUOTE=fenerliyim58;311000]arkadaşlar ilk önce sivası tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum sizi bir rüyadan uyandırmak istemezdik ama gerçek bu bu ülkee en büyük fener sonra siz yiğidolar...[/QUOTE]
en büyük sivasssssssssssssssss:):):) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:58. |