![]() |
--->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Fotoğraflar için herkese teşekkürler. Ben de bu fotoğraf ekleme işleriyle pek uğraşmadım, nasıl yükleniyor bilmiyorum ancak bugün Zaman gazetesinde gördüğüm bir taneyi paylaşayım dedim...
Gözükecek mi bilmiyorum ama şansa hadi bakalım... |
--->: Kardan Adam Yapsanız!
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=RüStü ElmaS;322454]Sivas' ta yaşayan arkadaşlardan bir ricam var.
Sivas' ta malum büyük bir kar yağışı var. Sizlerden bir isteğim olacak. Tahmin ediyorum, benim gibi Sivas dışında yaşayan bir çok hemşehrimden benim gibi düşünüyordur. Mesela Abircan' ın benim gibi düşündüğünü bir yazısında okumuştum. Sivas' ın bu güzel karında bir kardan adam yapsanız. Sivasspor şapkası ve Sivasspor şalı v.s taksanız süper olur. Bizler karı ve kardan adamı ne kadar özlediğimizi bir bilseniz. En azından bunu bizlere foto ve videolarla yaşatsanız Ne dersiniz? Biliyorum biraz çocukça ama, yapılırsa çok memnun olurum. Kim bu isteğimizi gerçekleştirecek :)[/QUOTE] Abi bu foto sana ve Abircan abiye gitsin... |
[QUOTE=BOUN;322961]Fotoğraflar için herkese teşekkürler. Ben de bu fotoğraf ekleme işleriyle pek uğraşmadım, nasıl yükleniyor bilmiyorum ancak bugün Zaman gazetesinde gördüğüm bir taneyi paylaşayım dedim...
Gözükecek mi bilmiyorum ama şansa hadi bakalım...[/QUOTE] Tam Rüştü abinin istediği gibi bir kardan adam olmuş yapanın ellerine sağlık |
-->: --->: -->: --->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[QUOTE=IsYaNKaR;322959][B]Sivas'ta Okul Tatili 1 Gün Uzatıldı
Sivas'ta, yoğun kar yağışı nedeniyle daha önce 2 gün tatil edildiği açıklanan ilk ve orta dereceli okulların 1 gün daha tatil edildiği bildirildi. Öğrenciler çarşamba günü de okula gitmeyecek. Sivas'ta, yoğun kar yağışı nedeniyle daha önce 2 gün tatil edildiği açıklanan ilk ve orta dereceli okulların 1 gün daha tatil edildiği bildirildi. Öğrenciler çarşamba günü de okula gitmeyecek. Sivas İl Hıfzıssıhha Kurulu toplanarak kar yağışını ve okul tatilinin uzatılıp uzatılmayacağını görüştü. Toplantı sonunda Kurul, daha önce pazartesi ve salı olarak 2 günle sınırlı tutulan ilk ve orta dereceli okulların tatil süresini 1 gün uzattı. Sivas merkez, ilçeler ve bunlara bağlı köylerde öğrenciler 20.02.2008 çarşamba günü de (yarın) okula gitmeyecek. Akşam saatlerinde açıklanan bu karar, öğrenci ve velilerin tepkisine neden oldu. (Cihan Haber Ajansı) [/B][/QUOTE] abi bu haber yalan öğrenciler hiç tepki göstermedi hatta çok sevindi :):):):):) |
valla sinan-58 bende Cihan Haber Ajansının yalancısıyım :D
Yoksa bizim öğrenciler tatil olmasına kızmaz yani :D |
ya aslında atatürkün heykelinin yanına kocaman bitane yağılsa çok güzel olur
|
KAR DENINCE AKLA SİVAS GELIR.. VAR MI ÖTESİ....
|
[QUOTE=IsYaNKaR;322749]Sivas'ta cumartesi günü başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, ilde kartpostallık görüntüler oluşturdu. Kar, ulaşım ve eğitim başta olmak üzere sosyal hayatı olumsuz etkiledi. [B]Kar kalınlığı kent merkezinde 70 santimi buldu.[/B] (Cihan Haber Ajansı)[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]70 cantimetre olmuştur. Ben bizzat gece yarısı ölçtüm. Gece yarısı bir çılgınlık yapıp kendimi dışarıya attım. Sokaklarda benden başka kimse yoktu. Kar ölçümü yaptım [/COLOR][/B] |
yav ben arabayı kaybettim :)
iki gündür üstündeki karı temeizlemeyince araba kayboluvermiş :D iki sene öncede böyle bişey olmuştu, arabayı temizlemeye başladım, eli yüzü ortaya çıkınca bide baktınki araba başkasının :D :D |
gerçekten çok güzel fotoğraflar.antalyada azıcık kar yağdı.hiç de tutmadı zaten.insanlar nasıl sevindi.sivasın kışı çok güzel
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:43. |