SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18043)

eyuphulagu 13.05.2008 22:58

--->: -->: Yeni Stadium ve Alisveris Projesi

[QUOTE=eyuphulagu;364425]Sevgili abicim bu konu Bülent Hocaya da soruldu.onun açıklamasını da dinledim.yapmış olduğu projenin 2-3 ayda bitebilecek bir proje olduğunu;böylece eğer şampiyonlar ligine kalırsak projenin 2-3 ayda bitirilip sivassporun maçlarını bu statta oynamasını istediğini söyledi.Ayrıca projenin de kısa dönem için düşünülen geçici bir proje olduğunu ; ilerde daha iyi bir stat yapılabileceğini de söyledi.bu sözler 2-3 hafta önce sivassporun şampiyonlar ligine gitme durumu olduğu zaman söylenmişti.umarım konu anlaşılmıştır.sevgili abicim proje görmek istersen lütfen internette Kayseri Kadir Has stadı yaz,projeyi gör;ondan sonra bülent hocanın projesi ile kıyaslama yap.HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN.BİR GÜN BÜTÜN SİVASLILAR SİVASPORLU OLACAK.....[/QUOTE]
YUKARIDA BU KONU İLE İLGİLİ YAZDIĞIM YAZIYI BAZI ARKADAŞLAR HERHALDE YA HİÇ OKUNMAMIŞ;YA DA GÖZARDI EDİLMİŞ.
LÜTFEN BU KONUYLA İLGİLENEN ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ YAZIYI BİR DAHA OKUYALIM...HER GÜN MODERN YENİ STADIMIZDA MAÇ İZLEDİĞİM RÜYALARIMA GİRİYOR.HEP PREMİER LİGDEKİ STATLARDAKİ GİBİ BİR STATDA(30-40 BİN KAPASİTELİ,ALTTAN ISITMALI,TRİBÜNLERİ DOĞALGAZ ISITMALI,ZEMİNİ HALI GİBİ,ÜSTÜ AÇILIP KAPANAN,LOKANTALARI,KAFELERİ,ALIŞVERİŞ MERKEZİ OLAN BİR STAT)SİVASSPORUN 3 BÜYÜK TAKIMLA VE AVRUPA TAKIMLARIYLA YAPACAĞI MAÇLARI İZLERKEN 90 DAKİKA TAKIMIMI DESTEKLEYİP BAĞIRDIĞIMI HAYAL EDİYORUM......SİVASSPORU VE YİĞİDOYU ÇOK SEVİYORUM....BU HAYALİMİN GERÇEKLEŞECEĞİ GÜNLERİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM;UMUT EDİYORUM.....İNSAN UMUT ETTİĞİ MÜDDETÇE YAŞAR....NE MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE.....EN GÜZEL GÜNLER SİVASSPORUN OLSUN...

trabzonlee 15.05.2008 20:51

--->: Yeni Stadium ve Alisveris Projesi

yanlış anlamayın trabzonsporlu olduğum için sizi kötülemek için söylemiyorum yeni stad projeniz hiçiyi değil yönetime baskı yapın enaz 30.000 kişilik bistad yapın

eyuphulagu 15.05.2008 23:39

[QUOTE=trabzonlee;368713]yanlış anlamayın trabzonsporlu olduğum için sizi kötülemek için söylemiyorum yeni stad projeniz hiçiyi değil yönetime baskı yapın enaz 30.000 kişilik bistad yapın[/QUOTE]

TRABZONLU ARKADAŞIM BAHSETTİĞİN PROJE BİZİM PROJEMİZ DEĞİL BÜLENT UYGUNUN PROJESİ.VALİMİZİN DİREKTİFLERİYLE YENİ STAT PROJESİ HAZIRLANMA AŞAMASINDA.SEN HİÇ MERAK ETME SİVASSPOR YAPARSA EN İYİSİNİ YAPAR.PROJEMİZİN EN AZ 30000 KİŞİLİK BİR STAT OLACAĞINI VALİMİZ DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI.SİZİN STAT PROJENİZDEN DAHA İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM.

SenSetik 16.05.2008 00:08

bi el atmadınız stad projemiz kalmışı......
hayırlı olsun x-lee

hasancicekli 20.05.2008 15:14

--->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz

yeni stad nereye yapılacak cevap yazarsanız sevinirim

OLCAY_58_AKKUS 20.05.2008 15:18

[QUOTE=Yigido DogaN;351020]EVEET ARKADASLAR EGEER ILGILI YETKILI MERCILER BU SAYFAYI OKUYOSA ONLARDAN RİCAMIZ LÜTFEEEEN TIRUBUNLERI SAHAYA COK AMA COK YAKIN TUTUN BAKINIZ INLIZLERIN STADA VALLA RAKIP OYUNCULARA MUTHIS BASKI KURAR YAA INSALLAH SAHAYA YAKIN OLUR HATTA SUAN ICINDE BU STAD YAPILANA KADAR 10 METRE KAZI YAPILARAK SUANKI STADIMIZIN TRUBUNLERINI GENISLETEBILIRIZ YETERKI O UYUZ KOSU PARKURLARI NIN YERINE TIRUBUN OLSUN
ONE YAA SANKI OLIMPIYAT STADI HELE HELE NAPIP EDIP KALE ARKASI TURUBUNLERIN KALEYE YAKLASTIRSINLAR SUANKILER ICIN GECERLI BIR YAPILANDIRMA YAPILMALI..
NEDE OLSA AVRUPALI GELECEK DIILMI YANI HEE[/QUOTE]

düşünceleriniz güzel ama o stad Sivassporun değil devletin.Yeni stat Sivassporun malı olacaksa bu dedikleriniz zaten olur.Başka türlü pek mümkün değil.Yada stadı şöyle 39 yıllığına kiralamalılar o zman da olur.

OLCAY_58_AKKUS 20.05.2008 15:19

[QUOTE=hasancicekli;370514]yeni stad nereye yapılacak cevap yazarsanız sevinirim[/QUOTE]

Çevre yolu üzerinde Sivasspor tesislerinin karşısındaki askeriye ye ait arazide olacak

hasancicekli 20.05.2008 15:38

stadın nerede olacagını soyledegınız icin tesekkurler

XXCakir58 20.05.2008 15:44

-->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz?

Bence Sivasspora Stad hele erken. Neden sorarsaniz doldurmamiz lazim yeni stad olunca. Yeni Stad herzaman dolu olacagini bilsek hadi stadi yapin derik.

Bide Stad yapilirsa kesin üstü kapali ve altan isitmali yapilsin.
Neden diye sorarsaniz 2007-2008 sezonu kisinda gördünüz zeminlerin halini. Üstü Kapali ve altan isitmali olursa, o zaman herkes gelir doyasiya maci izler, Futbolcularda o kadar tehlikeli sakatliklar yasamazlar.
Ayrica bu sadece bizim icin degil her stad böyle olmali. Federasyona duyurulur.

Simdi size söyleceklerim sakin kizmayin, darilmayin.

Ingiltere Liginde görüyorsunuz kosma maratonu yok ve seyirciler sahaya yakin. Yani el uzatsalar oyunculara dokunacaklar. Ve önlerinde kapali kapi gibi engel diye bisey yok. Kadiköyde seyirciler stada yakin ama önlerinde sahaya inmesinler diye engel var.
Neden Ingiltere Liginde yokda bizde var. Demekki Federasyon halan seyircilere güvenmiyor. Birazda kabahat bizim seyircilerde.

Bende isterdim Ingiltere Ligi gibi bizim de önümüz acik olsun, ama 90 dk seyirciler sahaya inmemesi lazim mac bitene kadar ve mactan sonra.

Simdi ister bana kizin, ister hak verin. Herkesin kendi görüsü, kendi düsünceleri:D:D:D:D

Ayrica Sivasspora yeni Stad yapilicaksa, o zaman en fazla 30 Bin Kisilik olsun daha fazlasini dolduramayiz

ethembey 22.05.2008 22:43

Koşu maratonu olmamasi Tribünlerin sahaya yakin olmazi lazim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:20.