![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
Kime vereceğiz paraları :rolleyes:
Gerçi 2 milyon da fena değilmiş. İyi de adamlar Yattarayı verir mi sana 10 milyon da versen ben izledim ts-fb maçını yattırdı kaldırdı feneri valla :D cıx vermezler abi vermezler. Nolduysa memedime oldu :( gittiiii gitti gittii :rolleyes: |
O değilde gittikten sonra diğer arkadaşlarınıda ister bu oğlan. Parayı kim topluyor. Nereye bağış yapılıyor. herkes desteklesin takımı ya. 3-5 fatrketmez.
|
cengiz sen dur ya ben o işi organize ederim beni kara listeye girmeyen temiz bir hesabım var oraya yatırır millet gönüllerinden ne koparsa;)
|
Az önce İHA'da çalışan bir gazateci arkadaşım aradı ve Mehmet Yıldız haberini verdi.Eğer doğruysa Allah cezanızı versin kardeşim.Mehmet Yıldız satılırmı be.Fitil oldum akşam akşam
|
bu haber gerçek ve giden gitti satan da satdı :mad: biz o kadar takımı destekleyelim varımız yoğumuzu ortaya koyalım stadı inletip takıma destek verelim onlar satsınlar :mad:
|
Yukarıihsangazi abi iha'da kimi tanıyon. inanmak istemiyorum. ne olur bana yalan deyin yaaaaaaaa
|
eee satmışlarda arkadaşım hangi takım satmışlar peki...
haber doğruysa tam ver haberi!!! |
Ya az önce bana beni telefonla aradı.Kendisi İHA'da spor editör yardımcısının amcaoğludur.Dediki Mehmet Yıldızı Trabzona vermişler.YArın gazetede göreceksin dedi.
Kafayı yedim yaa.Uyuyamam bu akşam ben.Hey Allahım |
trabzon almış arakdaslar dayım trabzonda yoneıcı onu aradım walla dogruymus... rezıl bunlar yaa o adam satılır mı?
|
Çok ucuza gittiler... yazıklar olsun yönetime
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:18. |