![]() |
-->: Almanya`daki Yigidolar
Selam hemsolarim, adim Murat Ayyildiz, 18 yasindayim ve Reutlingende dogdum ama Peinede(Hannovere yakin) yasiyorum, okula gidiyorum ve bu yazin memleketteyim ve simdiden sabirsizlaniyorum.Alllaahhhhh SIVASIM beni bekliyooooo :D.Tüm gurbette yasiyan Yigidolara ve tüm dünyada yasiyan yigidolara selamlar
|
Fikret Ceran (Fiko)
1972 Sivas Alibaba Mahallesi Merkez Dogumluyum Tozanli deresinden Akkaya Köyündenim. 2 yil vali muammer ilk okuluna gittim. 1980 yilinda almanyada 47475 Kamp-Lintfort ´ta kaliyorum. Sendikaci Isci temsilcisiyim 2005 yilinda Istanbul Avrasya maratonunu 42km ýi Sivasli olarak bitirdim. Motorsiklet,Kosu, Kayak, Dalgic, ve Seyahat yapmayi severim. E Mail: [email]Fikret.Ceran@dsk.de[/email] |
Mustafa Demir
Almanyada Osnabrück kentinde kaliyorum 19 Yasindayim ve 5 senedir almanyadayim |
[QUOTE]Mustafa Demir
Almanyada Osnabrück kentinde kaliyorum 19 Yasindayim ve 5 senedir almanyadayim[/QUOTE] musatafa kardes ben Halle Westfalende kaliyorum, yani size baya yakin sayilir 40-50 km felan olmasi lazim aramizda. Yolun düserse bi cayimizi icmeye bekleriz....tanismadigim yigidolarla tanismakdan memnun olurum daima....tabi bu bütün gurbetci yigidolar icin gecerli. hadi machs gut Alter.....:-) Vesselam |
Ismim Atilla Ceyhan 1966 sivas merkez Dogumluyum ilk okula Kongre ilk okulunda okudum sonra stadin yanindaki ismi aklima gelmedi ..orta okulun 1sinifini okudum sivastan sene 1979 da Sivastan Almanyanin Braunschweig sehrine yerlestik. Bu siteyi kuran Rüstü Elmas ve diger kurucu arkadaslara ne kadar tesekkür etsek azdir sayesinde bütün sivaslilarla bu sitede bulusuyoruz. bu site sayesinde Belki sinif arkadasim cikar
|
sivas merkez sene 2001 de almanyaya geldim halende burdayim (ne varsa iste burda ) köln yakinlarindayim
|
Adim Ahmet yildirim,
almanyada/Remscheidde dogdum Sivas/Sarkisla`liyim burdan türm hemserilerime slm |
[QUOTE=SivasLady][B]ARKADASLAR YAZ IZIN SEZONU BASLAMISTIR :)
BIR COGUMUZ SIVAS´A MEMLEKETE GIDECEK :rolleyes: IMKANI OLAN 1967 SIVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGINI ZIYARET ETSIN :)[/B][/QUOTE] [B]salem kadar sende ne zaman geleceğini yazsan cok güzel olacak bir cay ısmalıyacak bir abi buldun gel cay içelim kalede[/B] |
Adim Hüseyin Odabasi
1972 Peine/Almanya dogumluyum AMA dogdum Sivasli ölürüm Sivasli !!!!!!!!! Sivasspor komple kadrosunu bizzat tanirim.Almanya Hannover kampinda 12 gün birlikteydik elimizden geleni yaptik.Her yil tesislere gider Yönetici,oyuncu ve teknik kadronun halini hatrini sorarim.Özellikle Bülent uygun kardesimle zaman geciririz.Hepsi Sivas icin calisiyorlar.Sivasimiz ,Sivassporumuz ve Sivas halkimiz sonunda hak ettigi yerini aldi. Ne mutlu Türküm diyeni,ne mutlu Sivasli olana !!!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=Etem-Murat][B]salem kadar sende ne zaman geleceğini yazsan cok güzel olacak
bir cay ısmalıyacak bir abi buldun gel cay içelim kalede[/B][/QUOTE] sükür görüstüm sizlerle cay icinde cok tsk ederim :) bir dahakine ben ismarlarim artik |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:25. |