![]() |
--->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GELMESİN
[QUOTE=muraji;396943]yaslari 40 in üzerinde olan taraftarlarin yuzde 90 i cekirdekci. cunku onlarin gencligi 3.ligde gecmis ve tribunun ne anlama geldigini bilmezler.[/QUOTE]
genelleme yaparak konuşmasak daha iyi olur. ökkeş abi görmesin :rolleyes: |
[QUOTE=fatih_bm;396946]ÇEkirdek Japonyada papağan yemi olarak satılıyor.İyi bişey olsa JAponlar yerdi.Japon tribümlerinde hiç gördünüzmü çekirdek yiyen.Küçükken hiç mi Tsubasa izlemediniz.[/QUOTE]
Allah senden razı olsun.Adamların cildi o yüzden pürüzsüz zaten. Adamların işi futbol başka birşey değil. Ama biz.İlla çıtlatacağız ağzımızda sap gibi.Dudak tiryakiliği. Aşacağız bunu artık.Zamanı çoktan geldi. |
Evet oturankangal'ı bugün tavsiye üzerine sitemize üye yaptım arkadaşlar.Benim grubumdan harbi has delikanlı bir yiğidodur.
Bir çekirdek avcısı daha aramızda.Hoş geldin gardaşım. |
hoşgeldin oturankangal sefa getırdın
|
Hoşgeldin otorankangal yeğenim.
Bol çekirdeksiz ve seviyeli büyüklerine saygılı forumlar. |
eger tribune cikip bakarsan hakli oldugumu anlarsin dayi adam hem oturuyo hemde ayaga kalkip tezahurat yapana kiziyo
|
tamam dayi sen haric saygilar........
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]BRAGA MAÇINDA STADDAYDIM SÜPER Bİ ATMOSVER VARDI TARAFTAR HİÇ SUSMUYODU VE HİÇ BİR TANE KÜFÜR DUYMADIM HELAL OLSUN BİZİM TARAFTARIMIZA........[/COLOR][/B]
|
Bence gelsin.Şunu anladım ben.Bağırmayan taraftar iyi kazandırıyor.Üzerlerine gitmeyin.Kombine almıyorlar yoksa.
|
aabi en kolayı çekirdek satanları ya stada sokmayacan yada dövecen
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:30. |