![]() |
--->: SS.com 4. İftar Buluşması
[QUOTE=cahar;406889][B][I]Süpriz ziyeretçiler içinde inşaallah yer ayırıyorsunuzdur :)[/I][/B][/QUOTE]
[B]Bir masamızı kendilerine ayırıyoruz :)[/B] |
[QUOTE=cahar;406889][B][I]Süpriz ziyeretçiler içinde inşaallah yer ayırıyorsunuzdur :)[/I][/B][/QUOTE]
ayıp ettin kardeş senin için en baba masa hazır bekliyor sen rahat ol geniş masa senin geniş:D |
Yav beni de yazın :) Uzun zamandır iş yüzünden buralara uğrayamıyordum. Bide ne göreyim yine iftar buluşması var. Bensiz olmaz işten sorun çıkmazsa gelecem inş. Yanımda birileri olur mu bilmem ama şu bizim köylüleri bir haberdar edeyim bakayim.
|
Arkadaşlar ben mesela Şişliyi ve bu buluşmanın olacağı yeri hiç bilmiyorum. Ben Taksimden metro ile gelirim herhalde eğer orayı bilen arkadaşlarla hep beraber belirli bir saatte ordan hareket edersek güzel olur diye düşünüyorum
|
arkadaşlar iftar menüsünde neler var bilen varmı
|
[QUOTE=arif1959;407162]arkadaşlar iftar menüsünde neler var bilen varmı[/QUOTE]
[B]köfte vardır kesinlikle devamını bilmiyorum...[/B] |
[QUOTE=arif1959;407162]arkadaşlar iftar menüsünde neler var bilen varmı[/QUOTE]
[B]Yemek 5 çeşit olacak, ancak detaylı olarak hangilerinin olacağı konusunda konuşmadık. Bu şekilde devam ettiği sürece mekanı biz kapatacağız ve istediğimiz yemekleri yaptırabileceğiz :D Ancak katılımın üst düzeyde olması gerek ;) Hem yemeğe hemde muhabbete doyacağınızın garantisini veririm :)[/B] |
[QUOTE=Agcalli;407148]Arkadaşlar ben mesela Şişliyi ve bu buluşmanın olacağı yeri hiç bilmiyorum. Ben Taksimden metro ile gelirim herhalde eğer orayı bilen arkadaşlarla hep beraber belirli bir saatte ordan hareket edersek güzel olur diye düşünüyorum[/QUOTE]
[B]Bir aksilik olmadığı takdirde bizler erken saatte orada olacağız ve ulaşımda sıkıntı çeken arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağız. Taksimden metroya bindiğinde ilk durakta (Osmanbey) inecek ve halasgargazi çıkışından çıkacaksın. Binmeden telefon edersen çıktığında hemen yanında olurum :D[/B] |
[COLOR="DarkGreen"][B]İFTAR LİSTESİ[/B][/COLOR]
[B]1 ) Recep Yüksel 2 ) Eşi 3 ) Oğlu ve kızı 4 ) Hakan Özpınar 5 ) Eşi 6 ) Ömer Coşkun 7 ) Eşi 8 ) Osman Günay 9 ) Recep Oflaş 10 ) Eyüphan Aydın 11 ) Mustafa Parlak 12 ) Murat Sarı 13 ) Eşi 14 ) Mehmet Altuntaş 15 ) Tolga Altuntaş 16 ) Ali Beyde 17 ) Bozkurt1453 18 ) Hakan Demirezen 19 ) Eşi 20 ) Mustafa Saltık 21 ) Arkadaşı 22 ) Furkan 23 ) Mesocan 24 ) Umut 25 ) Bülent Orbeyi 26 ) Nesli 27 ) Ablası 28 ) Svsyzr 29 ) Arkadaşı 30 ) İbrahim Yaşar 31 ) Furkan Yaşar 32 ) Ramazan Yaşar 33 ) Özkan Öksüz 34 ) Cenk 35 ) Yunuspaşa 36 ) İhsan Çıkrık 37 ) Eşi 38 ) İbrahim Ergin 39 ) Hatice Özlü 40 ) Kaptan 41 ) Şaban Bayram 42 ) Nazım Gültürk 43 ) Ali Muharrem 44 ) Engin78 45 ) Muhlis Bayrak 46 ) Alparslan Ataseven 47 ) Arif Bozkurt 48 ) yiğido_burak 49 ) Sebahattin BELKAVLİ 50 ) Nabi ÖZTURAN 51 ) Agcalli[/B] |
[QUOTE=GuNaY;407310][B]Yemek 5 çeşit olacak, ancak detaylı olarak hangilerinin olacağı konusunda konuşmadık. Bu şekilde devam ettiği sürece mekanı biz kapatacağız ve istediğimiz yemekleri yaptırabileceğiz :D Ancak katılımın üst düzeyde olması gerek ;)
Hem yemeğe hemde muhabbete doyacağınızın garantisini veririm :)[/B][/QUOTE] abi biz tepeüstünden nasıl gelicegiz olmadı taksime geçeriz metroyla osman bey ordan alırsınız bizi:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:35. |