![]() |
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLARINDA
[QUOTE=davulcu;412594]helal sana recep abi kocaelindeki performansını bekliyorum abi senden:D bide davul çalışın varya:D çekirdekçiler maça gitmesin faydalarından çok zararları oluyo başarılar yiğidolar[/QUOTE]
Lan davuLcu sen qeliyonmu maça:D:D Ben qidicem :D |
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
[COLOR="Blue"][B]hepinize hayırlı yolculuklar inşallah yüzünüz gülecek şekilde 3 puanı alıp gelirsiniz saygılar[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;412938][COLOR="DarkGreen"][B]1**MURAT SARI
2**SEBAHATTİN BELKAVLİ 3**ÖMER COŞKUN 4**RECEP YÜKSEL 5**EMRE YÜKSEL 6**EYÜPHAN AYDIN 7**MUSTAFA PARLAK 8**ADEM GÖZE 9**MEHMET ALTUNTAŞ 10*ALİ BEYDAĞ 11*ONUR CERİT 12*YUNUSPAŞA 13*GÖKSENİN YILDIZ 14*ÜNSAL YILDIZ 15*ORHAN YILDIZ[/B][/COLOR][/QUOTE] HeLe Şükür yaa:D:D Kendimi arıyodum 1 saattir. nihayet qöreßiLdim:D:D |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;412213][COLOR="Red"][B]
İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ Olarak Lider SİVASSPOR'u desteklemek üzere Eskişehir'e gidiyoruz. Herzaman olduğu gibi, sadece takımımızı desteklemeye, dostluk ve centilmenlik çerçevesinde.... Eskişehir'e gidiyoruz, gelmek isteyen arkadaşlar, lütfen buraya isimlerini yazsınlar. Lider bir takıma ve kentine yakışır şekilde gideceğiz, sonuç ne olursa olsun yine Lider döneceğiz.[/B][/COLOR] [B][COLOR="Navy"]Fiat konusu şu an ittibarıyla tam belli olmadığından yazamadık billet fiatları belli olmadığı için birde araç la dağa anlaşılmadığından kesin bir fiat olmadığından tecrübelerimze dayanarak diyorumki 50 YTL bilet dahil geçmez [/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B][U]HAREKET MECİDİYEKÖY OTOPARK CUMARTESİ ÖĞLEN SAAT EN GEÇ 12:00 DA KALKIŞ[/U][/B][/COLOR] [COLOR="Indigo"][B][COLOR="DarkGreen"]NOT: LÜTFEN BURDA MAÇ HAKKINDA YORUM DEĞİL SADECE GELECEK OLANLAR YAZSIN TEŞEKÜRLER SAYGILAR[/COLOR][/B][/COLOR] [img]http://img137.imageshack.us/my.php?image=kocaelsvasspor17gq1.jpg [/img][/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"][B]1**MURAT SARI* 2**SEBAHATTİN BELKAVLİ* 3**ÖMER COŞKUN* 4**RECEP YÜKSEL* 5**EMRE YÜKSEL* 6**EYÜPHAN AYDIN* 7**MUSTAFA PARLAK* 8**ADEM GÖZE* + 2 OLABİLİR 9**MEHMET ALTUNTAŞ* 10*ALİ BEYDAĞ* 11*ONUR CERİT* 12*YUNUSPAŞA* 13*GÖKSENİN YILDIZ* 14*ÜNSAL YILDIZ* 15*ORHAN YILDIZ* 16*TOLGA ALTUNTAŞ* 17*BÜLENT ORBEYİ* 18*MUSTAFA ERDOĞAN* 19*BEKÇİ* 20*AHMET KOÇTÜRK* 21*SAFFET KIZILYENİS* 22*HÜSEYİN KARADAĞ* 23*KARAKULE ? 24*MUHARREM PEKTAŞ? 25*YUNUS ÜÇARMUT? 26*OSMAN YAVUZ*[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B]EVET GELECEK ARKADAŞLAR 30 KİŞİLİK ARAÇ TUTULMUŞTUR KİŞİ BAŞI 50 YTL YAZDIK BİZLER TAHMİNİ BİLET 15 GEÇMEZ HESAPLADIK AMA MAALESEF 25 YTL BİLETLER BURDA ARTIŞ YAZMIYORUZ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ AMA LÜTFEN HERKEZ 30 -35 KİŞİYİ TAMAMLAMAK İÇİN ADAM BULSUN SAYGILARIMLA[/B][/COLOR] |
öncelikle ilk mesajımı yazarken sivassporlu taraftarlara başarılar dilerim..
daha sonrasında bu hafta inşallah güzel bir maçta karşılacağız sizinle ve inşallah sizde çok sayıda taraftar ile stadımızda yer alırsınız açıkcası bizim maçlara deplasman seyircisi pek gelmiyor buda bence maçın tadını biraz kaçırıyor...inşallah gelip eskişehir imizin güzelliğini ve taraftarımızın coşkusunu sizde görürsünüz... Allah hepimizinyardımcısı olsun, yaşasın anadolu ihtilali.... ve en son olarak da ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES :) |
istanbulda yaşasam kesinlikle bu maçı kaçırmazdım...
|
[QUOTE=mmt26;413695]öncelikle ilk mesajımı yazarken sivassporlu taraftarlara başarılar dilerim..
daha sonrasında bu hafta inşallah güzel bir maçta karşılacağız sizinle ve inşallah sizde çok sayıda taraftar ile stadımızda yer alırsınız açıkcası bizim maçlara deplasman seyircisi pek gelmiyor buda bence maçın tadını biraz kaçırıyor...inşallah gelip eskişehir imizin güzelliğini ve taraftarımızın coşkusunu sizde görürsünüz... Allah hepimizinyardımcısı olsun, yaşasın anadolu ihtilali.... ve en son olarak da ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES :)[/QUOTE] GARDAŞ SENDE HOŞ GELDİN ESKİŞEHİR GÜZEL MEMLEKET ORDA çok akrabam var.2 sezon önce eskişehirde play-off maçlarına gelmiştik.3.lige terfi maçlarıydı ..bana göre tek eksik stadyumun tribünlerinin düzelmesi.ayrıca eskişehir store tırınızda güzel. |
-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
[COLOR="Red"][B]BURADAN SESLENİYOUM RECEP ABİ EĞER ARAÇ İHTİYACINI VARSA BENİM TANIDIĞIM SİVASLI TURİZM ŞİRKETİ İLE GÖRÜŞÜP NE KADARA GİDER GELİR ONU BEN ÖĞRENİR.GEREKİRSE İNDİRİM BİLE OLUR BEN BUNUN İÇİN KONUŞAYIM.SENİNDE VE YÖNETİMİN BİLGİSİ OLSUN[/B][/COLOR]
|
güle güle gidin gelin bol şanslar arkadaşlar allah yardıncınız olsun
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;413677][COLOR="DarkGreen"][B]1**MURAT SARI*
2**SEBAHATTİN BELKAVLİ* 3**ÖMER COŞKUN* 4**RECEP YÜKSEL* 5**EMRE YÜKSEL* 6**EYÜPHAN AYDIN* 7**MUSTAFA PARLAK* 8**ADEM GÖZE* + 2 OLABİLİR 9**MEHMET ALTUNTAŞ* 10*ALİ BEYDAĞ* 11*ONUR CERİT* 12*YUNUSPAŞA* 13*GÖKSENİN YILDIZ* 14*ÜNSAL YILDIZ* 15*ORHAN YILDIZ* 16*TOLGA ALTUNTAŞ* 17*BÜLENT ORBEYİ* 18*MUSTAFA ERDOĞAN* 19*BEKÇİ* 20*AHMET KOÇTÜRK* 21*SAFFET KIZILYENİS* 22*HÜSEYİN KARADAĞ* 23*KARAKULE ? 24*MUHARREM PEKTAŞ? 25*YUNUS ÜÇARMUT? 26*OSMAN YAVUZ*[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B]EVET GELECEK ARKADAŞLAR 30 KİŞİLİK ARAÇ TUTULMUŞTUR KİŞİ BAŞI 50 YTL YAZDIK BİZLER TAHMİNİ BİLET 15 GEÇMEZ HESAPLADIK AMA MAALESEF 25 YTL BİLETLER BURDA ARTIŞ YAZMIYORUZ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ AMA LÜTFEN HERKEZ 30 -35 KİŞİYİ TAMAMLAMAK İÇİN ADAM BULSUN SAYGILARIMLA[/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Red"][B] YARDIMCI OLMAK İSTEYEN SİVASLILAR BU TELEFONLARDAN ULAŞA BİLİRLER[/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]TEL: 0532 473 07 65 ......0555 516 05 32[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:21. |