SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Anti İstanbul Fan Kulübü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20918)

YiğidoGençlik 23.09.2008 08:46

--->: Anti-İstanbul Fan Klübü

[B][COLOR="Red"]İstanbul yalakalarına inat Anti-İstanbul[/COLOR][/B]

ofozturk 23.09.2008 08:49

[QUOTE=Eko58fb;416402]ne güzel demişsiniz anti istanbul diye gerçi bu söylem yeni değil çok uzun süredir gelen bir söylem ama çok merak ediyorum sizin yani anti istanbul savunucularının bu üç büyütülmüş kulüp diye adlandırdığınız kulüplerden neden bu kadar nefret ettiğinizi. mazileri 100 yılı aşmış her üç kulüp te bunu haketmiyor. Yurtdışındaki liglere bir bakın ne göreceksiniz aynı bizdeki gibi mesela ispanya deyince aklına ilk real madrid,barcelona geliyor almanya b.münih shalke ingiltere liverpool,m.united,chelsa ve bunun gibi diğer ülkelerdede aynı şekilde akılda olan gündemi işgal eden aynı nitelikte takımlar var neden biz hepimiz kendi sorunlarımızı çözmek yerine hep birilerine karşı olur veya suçlarız hiç düşündünüzmü. güçlü olmanın konuşulmanın hep göz önünde olmanın yolu maddi olarak güçlü olmaktan geçiyor.Sivasımız maalesef ekonomik olarak çok üst düzeyde değil ve bu sivassporada yansımaktadır.şimdi diğer arkadaşlar istanbul takımlarını savunduğumu sanarak bana kızabilirler hiç önemi yok ben sadece üstünkörü hiç bir problemi ele almadan direk topu karşıya atmaya karşıyım.Birde Sivas trübünlerine değinmek gerekirse o İşte Allaha emanet durumda bir bölünmüşlük bir sessizlik var birlik bir türlü sağlanamadığı için misafir takımlar sanki kendi evlerinde oynuyorlarmış gibi taraftar baskısını hissetmeden rahat rahat futbollarını oynayıp gidiyorlar.Buna çözüm sadece taraftarda değil aynı zamanda yönetimdedirde. Sorun her neredeyse bütün merci kurumlar bir araya gelip çözmelidirler.[/QUOTE]

değerli kardeşim sen konuyu anlamadın sanırım. biz istanbul takımlarına cephe almıyoruz. herkesin başarısı kendine. bizim cephemiz senin gibi aslını unutup istanbul takımlarının taraftarlıgını yapanlarla. kendi memleketinin takımı dururken istanbul takımlarını desteklemenizi mantığa sindiremiyorum. avrupa ülkelerinden örnekler vermişsin. acaba orada var mı bu tip bi durum. en küçük kentin takımını bile adamlar sonuna kadar destekliyorlar. biz de öyle olmasını istiyor. ve olacaktır inş.

S1vasLee 23.09.2008 09:48

Walla çok iyi 0lur kardeşim çok güzel düşünmüşsün.

davulcu 23.09.2008 11:12

aşağıdaki linki tıklayın yeteri kadar antiyimdir istanbula karşı:D

GLoBe-Y-Gençlik 23.09.2008 11:21

İNADINA ANTI-ESTANBUL............

Yigido58_NL 23.09.2008 11:34

Hem konuyu tekrar gundeme getirmek icin hemde asiri derecede Istanbul antipatisi olan bir yigido oldugumu belirtmek icin yaziyorum.Bende varim anti-istanbul icin.

Gecen gun trt teleteksinde spor haberlerine bakiyordum,Super lig gunlugu basligi altinda bir haber,ts nin denizlisporu yendigini,gs nin kocaelini yendigini,bjk nin antepi yendigini,fb nin genclerbirligini yendigini yazmislar ve konuyu bitirmisler.Bumudur Superligin tanimi yalnizca 3-4 takimmi var superligde.
Ayrimciligi devlet televizyonu bile yapiyor,boyle ayrimciliklarin yapildigi bir Turkiyede Anadoludan sampiyon cikmasi cok zor bir olasilik ama biz bu tabuyu yikip Sivasspor ve Anadolu takimi karsitlarina gereken dersi vercegiz.
Durma yigidom yola devam............

Yigido58_NL 23.09.2008 11:40

[QUOTE=Eko58fb;416402]ne güzel demişsiniz anti istanbul diye gerçi bu söylem yeni değil çok uzun süredir gelen bir söylem ama çok merak ediyorum sizin yani anti istanbul savunucularının bu üç büyütülmüş kulüp diye adlandırdığınız kulüplerden neden bu kadar nefret ettiğinizi. mazileri 100 yılı aşmış her üç kulüp te bunu haketmiyor. Yurtdışındaki liglere bir bakın ne göreceksiniz aynı bizdeki gibi mesela ispanya deyince aklına ilk real madrid,barcelona geliyor almanya b.münih shalke ingiltere liverpool,m.united,chelsa ve bunun gibi diğer ülkelerdede aynı şekilde akılda olan gündemi işgal eden aynı nitelikte takımlar var neden biz hepimiz kendi sorunlarımızı çözmek yerine hep birilerine karşı olur veya suçlarız hiç düşündünüzmü. güçlü olmanın konuşulmanın hep göz önünde olmanın yolu maddi olarak güçlü olmaktan geçiyor.Sivasımız maalesef ekonomik olarak çok üst düzeyde değil ve bu sivassporada yansımaktadır.şimdi diğer arkadaşlar istanbul takımlarını savunduğumu sanarak bana kızabilirler hiç önemi yok ben sadece üstünkörü hiç bir problemi ele almadan direk topu karşıya atmaya karşıyım.Birde Sivas trübünlerine değinmek gerekirse o İşte Allaha emanet durumda bir bölünmüşlük bir sessizlik var birlik bir türlü sağlanamadığı için misafir takımlar sanki kendi evlerinde oynuyorlarmış gibi taraftar baskısını hissetmeden rahat rahat futbollarını oynayıp gidiyorlar.Buna çözüm sadece taraftarda değil aynı zamanda yönetimdedirde. Sorun her neredeyse bütün merci kurumlar bir araya gelip çözmelidirler.[/QUOTE]

Iste bir istanbul yalakasi daha,sen dogdugun buyudugun atalarinin memleketinin takimini tutma git uc buyuk diye adlandirilmis ama aslinda cok kucuk olan takimlardan birini tut,madem bu takimlar turkiyenin en buyukleri neden ulkemizi hicbir zaman Avrupada iyi bir sekilde temsil edip yuzumuzu gulduremiyorlar,yukarida saydigin takimlar hem kendi ulkelerinin buyugu hemde avrupanin,dunyanin buyugu.Buyukluk hile ile para ile hakem oyuncuya para verip mac satin almakla olmaz.
senin gibi Sivasli demeye dilim varmiyor ama senin gibileri oldugu surece ne Anadoludan sampiyon cikar nede taraftar,sen git cuma gunu fb trubununde otur fb ni destekle aslini inkar ede ede.

yiğido 23.09.2008 11:44

[COLOR="Red"][B]kuralım katılalım da nerede hani kuruldumu clup böle burada yazmakla desteklemekle olmaz kurun katılalım destek verelim,
sorun varsa çözüm üretelim,
sözüm ona maça geldiğini söyleyen çekirdekçilerden olmayalım sustukça sıranın sivasada geleceği açık ve nettir.
anadolu kulüplerinin kurtuluşu seslerini yükseltmelerindedir, bu seside taraftar çıkaracaktır.
kendimiz çalıp kendimiz oynamayalım.
elbette 3 büyüklerin başarılarını yadsıdığımız yok ama bu başarıların altında yatan haksızlıkları oyunlarıda açığa çıkamamız gerekiyor bileğinin hakkıyla kazanılan her başarı ayakta alkışlanır.
amma haksız yere bileğimizi bükmeyede çalışanın karşısında olmak en doğal hakkımız diye düşünüyorum.
[/B][/COLOR]

GLoBe-Y-Gençlik 23.09.2008 11:54

Anti İstanbul Fan Kulübü

[CENTER][FONT="Courier New"][B][COLOR="Red"]ANTİ- İSTANBUL[/COLOR][/B][/FONT]

[IMG]http://img211.imageshack.us/img211/3557/dfdfdit1.png[/IMG]

hakandemirezen 23.09.2008 11:58

--->: AnT!.EsTaNBuL

İstanbuldaki yiğido gençlik temsilciliği nerde adres verebilirmisin ve yetkili kişi kim?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23.