![]() |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a
[QUOTE=tatangaist;189618]Haklısındır kardeşim ne diyebilirim.Sevmek zorunda değilsin,senin bileceğin iş birşey diyemem ama ben gerekli açıklamayı yaptığıma inanıyorum..[/QUOTE]
ama kardeş bu sevgimin azalmasının sebebi benmiyim yoksa sakaryalı bir kaç insanımsı mı?durduk yerde niye sevgim birsin yoksa?boş yere seviyesizleştiler ve sevgimin bitmesine sebep oldular suçlu ben miyim yani |
--->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[COLOR="Red"][COLOR="Lime"][I][B][FONT="Comic Sans MS"]Sakaryaspor bizim kardeş takımımız ama yarın kardeşlerimizi biraz üzeceğiz...[COLOR="Red"]KUSURA[/COLOR] [COLOR="Red"]BAKMASINLAR[/COLOR];) ;) ;) ;) ;) [/FONT][/B][/I][/COLOR][/COLOR]
|
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan S
[QUOTE=yigiter187;189622]ama kardeş bu sevgimin azalmasının sebebi benmiyim yoksa sakaryalı bir kaç insanımsı mı?durduk yerde niye sevgim birsin yoksa?boş yere seviyesizleştiler ve sevgimin bitmesine sebep oldular suçlu ben miyim yani[/QUOTE]
Sevginin azalmasını ben sorgulayamam.Size o konuda benimde üzgün olduğumu ve doğru olmadığını belirttim.Bu arada "İnsanımsı" tabirinide hiç hoş karşılamadım.Bir kaç hoş olmayan laf yüzünden hoş olmayan laf söylersen onlardan bir farkın kalmaz gözümde.Lütfen daha seviyeli olalım. |
[QUOTE=Ronaldinho;189628][COLOR="Red"][COLOR="Lime"][I][B][FONT="Comic Sans MS"]Sakaryaspor bizim kardeş takımımız ama yarın kardeşlerimizi biraz üzeceğiz...[COLOR="Red"]KUSURA[/COLOR] [COLOR="Red"]BAKMASINLAR[/COLOR];) ;) ;) ;) ;) [/FONT][/B][/I][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
Çölde kalmış birinin suya ihtiyacı gibi puana ihtiyacımız var.Galibiyet parolasıyla çıkacağız.Dostluk maçı kazandı bile Sakarya-Sivas kazansa ne olur:) |
--->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[QUOTE=gokhankgk;141618]valla herkes bilir sizi doğru o konuda haklısın nerdeyse düşman olmadığınız takım kalmadı bu sene de biz düşürecez sizi hem de kayseride :D[/QUOTE]
kardeş madem düşman olmadığınız takım yok o zaman erciyessporda sizin düşmanınız erteleme derbisinde iyi dostluk gösterdiniz geçensene bide erciyesi düşürün size maç vermekten bıktık artık |
sakaryaspora süperligde başarılar diler daha üst sıralarda görmek isteriz
|
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)d
[QUOTE=tatangaist;189635]Sevginin azalmasını ben sorgulayamam.Size o konuda benimde üzgün olduğumu ve doğru olmadığını belirttim.Bu arada "İnsanımsı" tabirinide hiç hoş karşılamadım.Bir kaç hoş olmayan laf yüzünden hoş olmayan laf söylersen onlardan bir farkın kalmaz gözümde.Lütfen daha seviyeli olalım.[/QUOTE]
insanımsı =tam insan olmamakla beraber insana benzeyen yanları da bulunanlar demek.ben sakarya ya demiyom bu lafı yanlış anlama.o iğrenç küfürleri edenlere diyorum.onları insan yerine koyamam.ancak insanımsı derim.o da insana görünüş olarak benzedikleri için.ben o tabiri sakaryalılar için kullanmadım.onların ettikleri küfürler yanında benim insanımsı tabirim iltifat bile olur bence.... |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Diğer takımlar olduğu gibi sakaryasporda bizim rakibiz,tatlı bir rekabetle lezzetli karşılaşmalar izlemek ümidiyle sakaryaspora başarılar diliyoruz...Sizleride aynı cetvelde görmek temennisi ile....:) [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
Sakaryaspor Sivasspor maci bizim icin büyük önem tasiyor bu mac bizim icin bir sinav ve ayni zamanda rovans maci olacak 1.ci macta verdigimiz puani burda mutlak olarak almaliyiz 3 de 3 yakalamak zor olamayak bunu yapacak hem gücümüz var hemde maralimiz cok iyi buna biz yigidolar olarak inaniyoruz her zaman yaninizda olacagiz bu böyle bilinsin sen yeterki bizi yukariya tasi gururumuzsun sana inandik seninle yola ciktik bizim yüzümüzü her zaman gülümset bize böylesi yakisir tüm yigidolara selam
|
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[QUOTE=tatangaist;189565]Anlıyorum seni,fakat insanlar için konuşurken kesin hükümlü olma.Ben kimsenin sitesine girip şirinlik mesajları vermiyorum.Eğer sizi dost olarak görmeseydim sitenize giripte üye olmazdım.Benim annem Zara'lı olduğu için Sivasspor'a ayrıca bi sempatim vardır,ayrıca Sivas şehrini ve takımını sevdiğimden forumunuzun üyesiyim.Dostluklara inanıp inanmamak senin elindedir.Biz bize iyi davranan herkese iyi davranırız.Klüpler arası olsun taraftarlar arası olsun.Sivasfm spikerine yapılan küfürlerden ve ya hakaretlerden sizin aracılığınızla haberim oluyor.Samiyendeki maçta olduysa bilmiyorum biz maçtaydık.Bu aradea bunları yapanların sorf renkdaşlarım diye savunduğumu zannetmeyim.Yapılan ayıptır,saygısızlıktır.Ben şahsın adına sizlerden özür dilerim bu olaydan dolayı.Doğru diyorsun arkadaşım düşmez kalkmaz bir Allah.Kimin ne olacağını kimse bilemez.Fakat sen böyle Sakaryaspor'un Sivasspor'un konumlarını buna bağlıyorsan sana söyleyebileceğim bir şey yok.İlahi adalet her zaman tecelli eder.Yapılan iyilikte orda kalmalıdır.Ben sana şunu şunu yaptım dersem bunun hiçbir anlamı olmaz.Fakat özet olarak Spiker olayında %100 haklısın fakat gerçekten Sakaryaspor'umuz için böyle düşünmen beni çok üzdü...[/QUOTE]
Sevgili Tatangaist , Benim Sakaryaspora ne derece sevgim oldugunu Tatangalar sitesinde ve bu sitede yapmis oldugum yorumlarima bakarak anlayabilirsin.Konu nereden nereye geldi,Nereye kacacaksin Tatanga ifademe butun Tatangalar adina cevap verirken, spikere kufur olayinda o kufurleri edenlerin Tatanga olmasina ragmen sahiplenmiyorsun(forumlarda ilk yari oynanan Sivas-Sakarya macina gidersen onlarin kimler oldugunu gorebilirsin).Burada kucuk bir celiski oluyor.Senin ozurun bir Erdemliliktir.Bu seni baglar.Benim tepkilerim insanin sevdikleri seyler uzerinde kusur gormek istememesinden kaynaklanmakta.3-5 kendini bilmez sevgimi bitiremedi ama kayadan birazcik toz aldi..Her neyse SivaSakarya dostlugunu hicbirsey bozamayacak.Allahá emanet olun.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:52. |