![]() |
Cevap: Sizce dunyanin en iyi kalecisi kim?
casillas...............................................................
|
Bence de Buffon ama Türkiye içinde bir anket düzenleseydiniz o zaman yanıtım farklı olurdu.
AYK |
yaşadığı çok büyük sakatlığa rağmen petr cech.. o kaledeyken chelsea savunmasının daha önde olduğu belirlenmiş ve takımına inanılmaz güven veriyor.. basit hataları her kaleci yapabilir bunlar istisnadır. Vücut gücü, refleksleri ve oyunu görüşü çok iyi ama o sakatlık olmasa hiç şüphe duymazdım cech derken
|
[B][COLOR="DarkOrange"]bence petkowiç ve akın diyorum başka tanımıyorum.[/COLOR][/B]
|
kesinlikle iker casillas neden derseniz r.madrid gibi bir takımda oynuyor.kurtarışları tartışılmaz bile.euro 2008 dede bunu kanıtladı
|
.........Bence Van der Sar...............
|
[B]Buffon dan başka kaleci tanımam hatırlayacak olursanız juventus 2. lige düştüğü daha doğrusu düşürüldüğü zaman bile o kadar cok teklife rağmen takımını bırakmadı hem cok iyi kaleci hemde ekmek yediği yere hiyanet etmeyecek kadarda adamlıgı üst seviyede biriris.
Real Madrid bir cok kez Buffon'u almak için girişimlerde bulundu ancak Buffon gitmek istemedi bu durumda demekkı Buffon Casillasdan cok daha iyi kaleci baksanıza Real Yönetimi bile casillas varken buffonu istedi ;)[/B] |
VAn Der Saarr bence İyi kaleci
PETR CECH HATALARI VAR:) VALDEZ =Takımı 5 atıyor o 3 yiyor Takımı 3 atıyor o 2 yiyor böle Gidiyor |
bence buffon refleks leri supper
|
Casillas mükemmel bir kaleci süperin sanırım süperi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:25. |