SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23653)

sıvaslıgenç 09.02.2009 21:49

Cevap: A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..

Ya beyler besteyle marşla alakası yok bakın dikkat edin 4 büyükler diğer taraftar grupları çoğu zaman ortak besteleri söylüyorlar.Mesela hepsi maça başlarken 5 ten geriye sayıp desteklerine başlıyorlar.Mesela Dale şov ki bu bizi aşar daha taraftar grubumuz yok.Daha bir sürü tezahirat var ortak olarak.Biz birleşelimde gerisi gelir.

kağanhan58 09.02.2009 22:00

[B]bizim taraftarımızın yaş ortalaması 30 ile 50 arası ağırlıklı.genç tarftara ihtiyacımız var.eski efsane taraftarlarımız yaşı ilerledi.birde bence maçların reklamı iyi yapılamıyor.mesela bayrak asma kampanyasını bu sene erken başlatalım.[/B]

sivassporummm58 09.02.2009 22:29

Arkadaşlar sürekli bu konuları gündeme getiriyoruz.Yani sürekli taraftar bağırmıyor destek vermiyor diyoruz.Ancak biz sürekli kendimizi kendimize şikayet etmekten başka bir işe yaramıyoruz.Bir çözüm önerileri söyleyelim bunları uygulayalım ve yapalım ki çabalarımız bir sonuç versin.Bu işler eleştirmekle bir neticeye ulaşmaz.Mesela konuyu açan arkadaşımız saolsun kendi fikirlerini söylemiş.Kendimizi eleştirmekten ziyade bu konuda neler yapabilirizi düşünelim,konuşalım.

Arkadaşlar ben ise şöyle düşünüyorum.Birinci lige çıkmadan önce numaralı bilet sistemi yoktu.Yani biletini alan istediği yere oturabilirdi.Dolayısıyla bağırmak isteyenler hep bir arada toplanırlardı.Şimdi bilete göre oturduğundan bulunduğun yerde bağırmak için bir türlü organize olamıyorsun.Bağırmak isteyen bağırmak istemeyenlerle aynı ortamda bulununca ister istemez pasifize oluyorsun.Bu sadece nedenlerden biri.Bu konuda neler yapabiliriz mesela.

Ayrıca arkadaşlar şehirde bir canlılık yok.Gerçekten şaşırmamak elde değil.Bence sivasspor adı altında taraftar derneklerimiz öncülüğünde bir dizi sosyal faaliyetler yapabiliriz.Mesela maç günleri dışında da toplanıp caddelerde gövde gösterisi yapmak tezahüratlar eşliğinde.

Benim düşüncelerim bunlar arkadaşlar.Bir kez daha söylüyorum yiğidolar.Birbirimizi eleştireceğimize bir çözüm önerisi sunun ki bu konuda somut bir adım atalım...

Yiğiter 09.02.2009 22:35

Trabzonun 61.dakika kutlamasına hayran olmamak elde değil..
Bizim neden 58. dakika kutlamamız olmasın..
Ama bu konuda yönetime iş düşüyor..

bassguitar 09.02.2009 23:50

amigo lazim amigooooooooooooooo,,,sanirim sivasspor amigoluguda TEKEL e binmistir,,,is yapmiyosa yol vereceksin,takim kademe yukseltti, amigonunda kademe yukseltmesi lazimm,tek tribun tek sesssssssssssss

badboysefaa 10.02.2009 00:22

bana göre önce ayaga kalkanları oturtan amcaları ve benzeri densizleri stad dışına almamız şart oturarak maçı gidip ingilterede izlesinler burda degil burda destek vardır burda çoşku vardır....bizim stada acilen stadı ateşliyecek 400-500 kişilik bi taraftar kitlesi gerekiyor yemin ederim bu kadar desteksiz bi lider görmedim ben futbolculardan utanıyorum adamları desteklemedigimiz için....

tekdoktirin 10.02.2009 03:56

la gardaş bu türbünleriçin de kulüp pureceler yapsın maçlar naklan artıkama sıtat boş ya

existence 10.02.2009 07:23

türübündeki belirli sıraları örneğin maraton k ve l sırasının biletlerini kongre bahçesinden değilde stad girişinden satsınlar. en azından toplu bilet almış oluruz. ve bu bu sıralarda birlik oluruz. Hem birbirimizi tanırız, hemde aramızda çekirdek çıtlayanlardan kalmaz. Toplu oluncada kimse bize yerinize oturun diyemez. Böylece sesimiz çok çıkar.

tykinik58 10.02.2009 07:55

Ya arkadaşlar hepiniz de haklısınız ama nedendir bilinmez stada gelen taraftarın üzerinde sanki bir türlü kalkmak bilmeyen ölü toprağı var. Ölü toprağı üzerimizden kalmadıkça bu iş olmaz. Benim korkum takımımız "SİVASSPOR"umuz şahlanmış gidiyorken masa başı oyunlar başlamadan hep destek tam destekle ilerlememiz gerekirken çeşitli oyunlar dönmeye başlayınca diyecek lafımız kalmaz ama iş işten geçmiş olur o zaman stadı inletsek tezahüratlar yapsak booşşş. Gelin şimdi zamanı iken, yeri iken tezahüratlarla stadı inletelim, Sivasspor'un arkasında olduğumuzu "SİVASSPOR"umuza, diğer takımlara, basına ve herkese gösterelim. Gerçekten Şampiyonluk yolunda herkese ama herkese iş düşüyor, herkes bu taşın altına el uzatsın (maddi-manevi)esnaflarımız dükkanlarının vitrinlerine anlı-şanlı renklerimizle donatsın şenlendirsin. Büyük marketlerimiz ne bileyim bilet,forma,atkı,şapka çekilişleri ile müşterileri stada yönlendirsin.Kongre bahçesinde maçtan birgün önce, maç günü ve maç saatinden önce çeşitli etkinlikler düzenlensin seyirci stada gitmeden kurtları kaynasın stada maça gitmek için aşka gelsin.

atababa111 10.02.2009 09:14

SENİNLE BAŞIM DERTTE NE YAPSAM BİLMİYORUM
ŞAMPİYONLUK GÖRMEDEN ÖLMEK İSTEMİYORUM
OOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ŞU DİZELERİ STADDA HİÇ SUSMADAN SENİNLE BAŞIM DERTTE ŞARKISI EZGİSİYLE BİR SÖYLESEK VARYA 4 EYLÜLDE EKOL OLUR.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:31.