![]() |
Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi
BIRAKIN 15 BİN KİŞİLİK STADI DOLDURAMIYOZ 35 BİN KİŞİLİK STADI NASIL DOLDURCAZ
SİVASSPOR SAMPİYON OLSA BİLE DOLMAZ TANIMIYO DEĞİLİZ YA HEMŞEHRİMİZİ 5 MİLYON U GÜNLÜK SİGARAYA VERİOLAR HERGÜN Bİ BİLET ALIPDA MACA GİTMİYOLAR (( ZATEN STAD DA YAPILMAZZ ÇÜNKÜ DEVLETİN BASINDA SİVASLI ADAM YOK HERKES KENDİ MEMLEKETİNE YAPIO BİZE 2 YILDIR DİOLAR RİZE YE Bİ ANDA YAPDILAR ,KAYERİYİ HEMEN BİTİRDİLER)) |
20 BİN OLMASI GAYET İYİ BEN SİZİDE ANLAMIYORUM ZATEN 15 BİN KİŞİLİK STADI DOLDURAMIOZ 35 BİN 70 BİN KİŞİLİK STAD İSTİYONUZ ;)
35 BİN KİŞİLK YAPILINCA NE OLCAK SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI YEMİŞ GİBİ OLACAK ZATEN BAĞIRAN YO KHERKESİN Kİ LAFTA STAD YAPILMAYACAKK |
Bu stat işi tam bir kamaşaya dönmüş durumda..Bugün Sivas'ta vekil halk konuşmasında konuşan Sivas milletvekili Osman KILIÇ'ın bir soru üzerine yapılacak yeni stadı kapasitesinin 30bin kişilik olacağını söylediği iddia ediliyor..Osman KIlıç'ı tv 58 de konuşmasının bir bölümünü verdiler ama sözü edilen stat konuşmasını ben duymadım...Hürdoğan'da bu gün aynı haberden bahsediyor ama stat konusundan adamın yorum yaptığından söz etmiyor...Kim doğru söylüyor yakında belli olacak...Bu konuda bilgisi olan akadaşlardan yardım bekliyoruz...Bu haber gerçekten doğru mu?
|
YigidoGenclik38 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar 35 bin kisilik stat yapılsa statımız full dolacak mı????????? HERKES DOLDURUYORMU İŞTE KAYSERİ RİZE BUNLAR KENDİ MELMEKETLERİNE YATIRIM YAPIYORLAR AMA SEN GEL ANLAT BİZİM SIVASLI LARA ANLAMAZ NEDİYİM YAZIK ANLAYANA TABİKİ |
[QUOTE=Andronovo;475564][B][color=#FF9900]
evet arkadaşlar çogunuzun bildigi gibi sayın başbakanımız yeni stad yapılacagını söylemişti stadın bazı özellikleri sorabileceginiz sorulara göre söylüyorum.. bilgiler kesinlikle saglam yerdendir... 1. stad kaç kişilik olacak.........................: 35 bin civarı 2. üzeri tamamen mi kapatılacak..............:sadece tiribünlerin üstü(her tribün) çim üstü açık 3. kış için ısıtma vs olacakmı....................: hem çimde hemde tribünlerde ıstma olacak 4. stadın maliyetini kim karşılayacak..........:TOKİ (toplu konut idaresi) 5. eski stad ne olacak............................:yeni stada karşılık tokiye verilecek 6. eski stadın oradan sivasa kaynak vamı...: evet bazı dükkanlar sivasspora gelir getirmesi için sivassporda kalacak 7. yeni stad nereye papılacak..................:şuan amatör takımların maç yaptıgı yer olan paşa çayırı 8. stadın şekli nasıl olacak ......................:oval biçimde koşu pisti var 9. peki stadın proje çizimleri yokmu............:henüz tam karar verilmedi proje tamam landıgında verilecek (çizimler)[/color][/B][/QUOTE] 9. maddeyi çıkartsan kaynak inandırıcı olabilir bide net olarka 37.000 diyen arakdaşa ortada proje yok diyosunuz bunları nerden biliyorsunuz ben inşaat sektörünün bizzat içindeyim proje çıkar onaylanır ondan sonra herşey belli olur onayanmayan boş projelerde bile birsürü değişiklikler olabiliyor bu sebepten dolayı çok fazla inandırıcı gelmiyo |
[B]niye üstü kapalı yapmıyporlar kar yagdıgı zamn ve hava soğuk ldugu zaman
çimler yanıyor yapmışken tam yapsalarya[/B] |
4 Eylül´e bu kadar masraf yaptiktan sonra,yeni bir stad yapmak kadar sacma ve müsrif birsey olamaz.Yeni yapilacak stad´da kosu pisti olacaksa zaten bir anlami yok.Tamam gösteris meraklisi bir milletiz,gösteris yapalim!Fakat taraftar ve takimimizla yapalim.Herkes imrensin.
|
kosu pisti olmasa daha iyi olur tribünler sahaya yakın olsun
|
Arkadaslar yeni stadin ismi ne olacak bence 4 eylül kalsin
|
[B][B]stadın kapasitesi önemli ama daha önemlisi stadı bizlerin doldurması
lütfen sivastaki bütün maçları statda izleyelim ve sivassporumuzu destekleyelim[/B][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:04. |