SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hani Nerde Anadolu Kardeşliği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25313)

Abdullah DuMaN 05.05.2009 17:36

Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği

[QUOTE=Tolqa27;513966]Arkadaşlar Ben Gaaziantepliyim Şunu Belirtmek İsterimki ANADOLU KARDEŞLİĞİ Demek Maç Satmak Değildir!! 2. Yarı Güzel Oynadı Şike Var Diyoruunuz G.Antebin İyi Oynadığı Zaman Maçı Kaybediyorsanız Ve Bu Şekil Diyorsanız Nasıl Şampiyon Olacakınız.. Anlınızın Teriyle Alabilirdiniz Değilmi :confused::confused: g.antebe ve g.anteplilere edilen hakaretleri kınıyorum sizin gibi büyük kulube yakışmıyor..[/QUOTE]

[B]arkadaşım sen konuyu iyi oku benim yazımda bahsettiğim anteplilerin çirkin tezahüratı oldu[/B]

Kangall58 05.05.2009 17:44

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;513970][B]arkadaşım sen konuyu iyi oku benim yazımda bahsettiğim anteplilerin çirkin tezahüratı oldu[/B][/QUOTE]

kardeş çoğunlu bjkliydi özellikle kale arkasını gördüysen siyah-beyazdı o grub kesinlikle gençlik 27 değildir . kötü tezahurat yapan bjk taraftarlarıydı.. sadece kale arkası değil aralardada siyah beyaz formalı kişiler vardı ..

Kangall58 05.05.2009 17:57

g.antep taraftarı böyle birşey yapmadı bjk liler anadolunun prensini çekemedikleri için böyle yapıyorlar.:D

anils 05.05.2009 18:16

Oynadıkları oyuna birşey söyleyemeyiz ama hakkaten fesat bunlar:mad:

H_Turan 06.05.2009 00:24

Kendimizi kandırmayalım Anadolu Kulüpleri İstemiyor Sivasın Şampiyonluğunu İşlerine gelmiyor ve türkiyede çekemiyorlar sivasın liderliğini.

AdanaDemirSpor 06.05.2009 02:13

arkadaslar bakın konu cok uzadı uzadıkca da ısın boyutu degısıyor...sımdı sıvaslı arkadaslar kardesımız yok dıyorda...yanı ne demek sımdı bu...allahını seversenız...gecen sene yardım kampanyası oldu dıyarbakır-antalya-kayserı-adanademirspor vb bır cok takım baskanı yardımda bulunmadımı...ben bızım baskan ıcın konusım mustafa tuncel gecen senekı adanademirspor baskanı cıktı dedıkı:'' Sivasspor gıbı onuruyla gururuyla serefıyle mucadele eden takımların herzaman arkasında ve yanındayız...'' allahınızı seversenız ne beklıyorsunuz...bakın sunu unutmayın boyle elestırıyorsunuz ama bırazda takıma bakın...sıvas erken gol buldu ve ustune yatmaya kalktı ne zamana kadar? antep 2-1 one gectıkten sonra 2 net pozısyon...ya arkadaslar anadolu sızın yanınızda olmasa bır ankaragucu-bır eskısehır-bır adana bu takımların elıne ne gececek....bıraz gercekcı olun...bakın tekrar dıyorum bız 16 senedır super lıgı gormemısız...ya bıraz anlayın ve takımınıza daha cok sahıp cıkınkı bırlık beraberlık gorsun herkes...bu ıs baska takımlara kalmasın...bakın dedıklerımden bıraz bırseyler anlayın...ben 3 senedır sıvastayım ve sıvaslı arkadaslara maca gıdek dedıgımde ne ısımız var sampıyonmu olucaz dıyorlar...yapmayın baskasına ne gerek var sız ılk olarak sehırdekı herkesı bır havaya sokun emın olun basarı kendılıgınden gelecek...benı yanlıs anlamayın bıraz özelestiri ıyıdır...saygılarımla...BU SENE SAMPIYON ANADOLUDAN(INSALLAH)

SEVGİ,SAYGI,BAGLILIK:ŞİMŞEKLER GRUBU

fahrenayt 06.05.2009 04:32

Antepten fayda bekleyen antepli olsun kayseriden fayda bekleyen kayserili olsun Allah korusun.Sivası buraya onlar mı getirdi sanki hakkımızla şampiyonluk nasip etsin Cenab-ı Allah.Herşey hakedenin olsun.Haketmeyen Bankasyada yer bulsun.Antep in takımı satılık sanki seyirciside satılık tezahüratlara baktım golü yiyince hakeme saldırdılar satılık hakem diye galip gelince rahatladılar.Bir dertleri var ama anlayamadım.

mirkelam2727 06.05.2009 12:41

ne yapalım yani dostuz diye maç mı verelim?

tribünde dostuz ama saha da asla!!!

SenSetik 06.05.2009 12:45

[QUOTE=mirkelam2727;514292]ne yapalım yani dostuz diye maç mı verelim?

tribünde dostuz ama saha da asla!!![/QUOTE]

Biz kimseden maç istemiyoruzki? Tribünlere kırılmıştır bu taraftar o kadar!!! Bizim burda bir laf vardır meşhur kamyonların servis minübüslerinin arkasına yazılan...duanlamı doğdum ki bedduanla öleyim :) Sizin sloganlarınız bizi üzer ama aldığınız galibiyet yaptığınız beddualar asla yolumuzdan döndürmez...Tek hedef şampiyonluk...hem İstanbul medyasına hem Anadolu'ya inat...

SenSetik 06.05.2009 12:47

Ayrıca içinizde oturan bjk formalı arkadaşlar trübünlerinize çok yakışmış...sizinle çok güzel bir bütünlük ve ahenk oluşturmuş...Ne diyelim Allah tamamına erdirsin...Ömür boyu bir yastıkta kocatsın sizi...:rolleyes:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43.