SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim İst.B.B - Sivas (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27337)

sahinok 27.09.2009 17:02

Cevap: Maçı Değerlendirelim İst.B.B - Sivas

[QUOTE=besyo_cu;566911][B] Maçta gercekten Murat Sözgelmez çok iyimi oynadı. Maçı izleyen arkadaşlar anlatabilir mi ?[/B][/QUOTE]

Ben maça gittim. Takım o kadar kötü oynadı ki iyi oynayan biri varsa onu bile anlayamadık. Hatta takıma tezahüratla destek veren 15-20 kişi vardı. 15. dakikadan sonra bu takımdan bir halt olmayacağını anlayıp onlar bile sustular...

ready 27.09.2009 18:16

[B]kolay gol yiyoruz orta saha ve forvet arasında sorunlar var gol atamama pozisyonlarını degerlendirememe ve çabuk gol yiyoruz bu sorunlara çare bulmadıgımız sürece işimiz zor[/B]

# Kamanan 27.09.2009 20:07

[QUOTE=besyo_cu;566911][B] Maçta gercekten Murat Sözgelmez çok iyimi oynadı. Maçı izleyen arkadaşlar anlatabilir mi ?[/B][/QUOTE]

Takımda aklı bşında oynayan ne yaptığnı bilen bi Murat var bide Akın
ama takımda gelişme var daha pozitif oynuyoruz
o pozisyonları erman bilerek kaçırmasa maç 2-3 farkla biterdi

ocanıl58 27.09.2009 21:32

bu haftada alamazsak bıttıgımızın resmıdır yane

efendigardaş 27.09.2009 22:50

DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞİLMEZ İSTİFA ÇÖZÜM DEĞİL MAÇI CANLI SEYRETTİM ÇOK KÖTÜ OYNUYORUZ İYİ GİTMEYEN BİR ŞEYLER VAR ONUDA TEKNİK KADRO ÇÖZECEK FUTBOLCU VE HOCA İLİŞKİLERİNDE BİR SORUN VAR İLK ÖNCE BUNUN HALLOLMASI LAZIM GERİSİ GELİR.....*:rolleyes:

yigidocengiz 27.09.2009 23:10

değerlendirelim değerlendirmesinede,bi değeri kalmadıki..........

serhatcan 27.09.2009 23:12

[QUOTE=noname87;566264]Bülent Uygun istifa edicek bu ne ya babasının çiftliği mi burası[/QUOTE]

evet aynen babasının çiftliği. hala anlayamadınızmı. sizler sivassporun sivaslıların takımı olduğunumu sanıyorsunuz.

serhatcan 27.09.2009 23:14

[QUOTE=efendigardaş;567162]DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞİLMEZ İSTİFA ÇÖZÜM DEĞİL MAÇI CANLI SEYRETTİM ÇOK KÖTÜ OYNUYORUZ İYİ GİTMEYEN BİR ŞEYLER VAR ONUDA TEKNİK KADRO ÇÖZECEK FUTBOLCU VE HOCA İLİŞKİLERİNDE BİR SORUN VAR İLK ÖNCE BUNUN HALLOLMASI LAZIM GERİSİ GELİR.....*:rolleyes:[/QUOTE]

hayatın an anlamlı olgusu sevgi ve paylaşımdır. bülent uyguna bi bakın,demeç verirken mimiklerine bir bakın. hiç sevgi besleyen bir insan portresi varmı. hep ben hep ben hep ben diyen bir insanın yönettiği kurum da başarı olmaz.

yigido Atilla 27.09.2009 23:39

[QUOTE=serhatcan;567176]evet aynen babasının çiftliği. hala anlayamadınızmı. sizler sivassporun sivaslıların takımı olduğunumu sanıyorsunuz.[/QUOTE]
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Uygun istifa edicek bu ne ya babasının çiftliği mi burası
evet aynen babasının çiftliği. hala anlayamadınızmı. sizler sivassporun sivaslıların takımı olduğunumu sanıyorsunuz.

Antalalya macini kazansa Bile hic bir sey degismeyecek takimin Balansi Bozuldu Bülent hoca balans ayarini takimda oturtamayacak. Bir mac kazanilacak ardindan yine seri maglubiyetler serisi sürecek takima bulasmis kangren gibi O yara kesilip atilmadiktan sonra hic bir sey degismeyecek. Bizler o yarayi istedimiz kadar pansuman yapsak da o yara vücudun baska yerlerinden cikip rahatsiz edecek en iyisi bu yarayi kesip atmaktan baska caremiz kalmadi... Malesef profesyonel futbolda duygusalliga yer yok. Artik ciddi ciddi karar asamasina geldik Biz ne istiyoruz !!!! Sivasspor Süper ligde kalmak istiyormu ?? Futbolun kurali ve hocalarin kaderi böyle.. bunu kimsede degistiremeyecek !!!

yigido Atilla 27.09.2009 23:56

efendigardaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞİLMEZ İSTİFA ÇÖZÜM DEĞİL MAÇI CANLI SEYRETTİM ÇOK KÖTÜ OYNUYORUZ İYİ GİTMEYEN BİR ŞEYLER VAR ONUDA TEKNİK KADRO ÇÖZECEK FUTBOLCU VE HOCA İLİŞKİLERİNDE BİR SORUN VAR İLK ÖNCE BUNUN HALLOLMASI LAZIM GERİSİ GELİR..

Sende söylüyorsun takimin kötü oldugunu ! ama önerini yazmamissin, dere gecerken at degitirlmez diyorsun Biz Attan düstük At kendi can haliyle canini kurtarmak icin cirpiniyor Su boyumuzu gecti boguluyoruz !!! Bülent Hoca ne yapacagini kendisi bile bilmiyor, cünkü böyle konumlara hic düsmemis ve tercübeside yok Bülent hoca ile derede bogulalimmi yoksa bize yüzmeyi ögretecek Baska bir hoca ile bogulmadan derenin karsisina yüzelimmi.. Baska tercihimiz varmi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40.