![]() |
Cevap: Kasımpaşa 2 - Sivasspor 1
[QUOTE=cihat14535858;586122]ADAM DOĞRU DIYOR BIRADER....
TAKIMI DAGITTI GITTII... ADAM GIBI TRANSFER YAPAMADII.... ZAMANNINDA IYI IŞLER YAPMIS OLABILIR... FUTBOL BU DEVAMI GELMESI LAZIMM[/QUOTE] haklılıgı dogru ama kımse hakaret etme hakkı yok 2 2 oldu bu arada |
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL
|
YAZIKLAR OLSUN.YAZIKLAR
73 DAKİKA HALA 2-1 YENİLİYORUZ. DİYECEKTİM Kİ ... GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 2-2 |
attıık. ama yine yer bu kadroo
|
Artik isim bile vermiyorum ama su 4 numarali formayi giyen futbolcuyu sahaya sürenin futbol bilgisinden süphem var.... Adam hata makinesi .... bu sezon yedigimiz 30 un (Avrupa kup. maclari da dahil) üzerindeki gollerde kesin 10 tanesinde onun kisisel hatasi var... yah 10 kisi oyna bu adami sahaya sürme... daha avantajlisin... üstelik yetmemis gibi bide yedek kaptan olmustu gecen macta... ama üzgünüm ki... ilk yarida kasimpasa maci da dahil 4- 5 puan cikaramaz isek galiba seneye kümeye düseriz....
|
2-2 agbetu :) tam olumsuz yazı yazacaktım gol attık ::)
|
ya bu agbetuyu niye oynatmıyorlar anlamadımki.. adam oyuna girdiqi zaman oyuna birebir etki ediyor.. bunu biz görüyoruzda teknik heyet nasıl göremiyor anlamıyorumki..
|
FENERDEN YASINI ALIYOLAR AMA BILICAYA KARSI HEDIYE VERMISLERDIR...:d:d:d:d:d:d:d:d
|
Yenemiyosan yenilmeyeceksin...Umarım bu maçtan puan çıkarırız...
|
[QUOTE=eyuphulagu;586138]Yenemiyosan yenilmeyeceksin...Umarım bu maçtan puan çıkarırız...[/QUOTE]
inşallah, inşallah.....bari bir puan çıkarıp umutlarımızı sürdürebilsek..... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:50. |