SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27880)

ESES126 10.12.2009 10:38

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor

Bir de arkadaşlar hiç büyük konuşmayacaksın bu ligde.Geçen sene aklıma geldi biz yeni lige çıkmışız.Düşme potasının civarında geziyoruz gerçi hiç düşme potasına girmedik geçen sene ama pek rahatta değildik.Neyse Sivassaporda Şampiyonluğa oynuyo ve Türkiye de acayip hava yakalamış durumdaydı.Ne yalan söyliyim kıskanılacak durumunuz vardı.Şuan ise hiç istenmeyecek.
Ama şimdi çok hemde çok zor durumdasınız ve bu birden bire geldi.Kim hata yaptıysa hesabını sormalısınız.Böyle olmazki birden şampiyonluğa oynayan takım potada olmazki inanın Ankaraspor küme düşürülmeseydi şuan tabandaydınız.Belki bu kadarda puanınız olmayacaktı.
En kısa zamanda bu durumdan kurtulmanız dileğiyle.

adıge26 10.12.2009 10:44

Siteye yeni uye olupta yazmak isteyen eskişehirli arkadaşlar eskişehir kimligine yakışacak şekilde rakibe rencide etmeden yazmalarını temenni ediyorum.

SenSetik 10.12.2009 13:21

[B]Seviyeli olduktan sonra herkes yazabilir sitemize arkadaşlar...Şuana kadar yazan Eskişehirsporlu kardeşlerimizede bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim...Aynı hassasiyeti hemşerileriminde göstereceğinden şüphem yoktur...[/B]

Tek Büyük Sivas 10.12.2009 18:20

HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVAS HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BU MAÇI KAZANMALIYIZ DEMİYORUM MUTLAKA KAZANACAZ DİYORUM AKSİ BİR SONUÇ DÜŞÜNEMİYORUM STAD CEHENNEM GİBİ OLMALI SİVASIM KAZANMALI esesi estirecez
ERMAN
KAMANAN
AGBETU ŞHOW YAPACAK

ercan58.a 10.12.2009 22:37

[B][COLOR="YellowGreen"]zor maç,önemli maç allahın izni ile kazanmamız gereken hayati bir maç[/COLOR][/B]

ESES126 11.12.2009 07:21

[QUOTE=Tek Büyük Sivas;587411]HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVAS HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BU MAÇI KAZANMALIYIZ DEMİYORUM MUTLAKA KAZANACAZ DİYORUM AKSİ BİR SONUÇ DÜŞÜNEMİYORUM STAD CEHENNEM GİBİ OLMALI SİVASIM KAZANMALI esesi estirecez
ERMAN
KAMANAN
AGBETU ŞHOW YAPACAK[/QUOTE]

Es Esi estirecez demişsin Es Es estimi karşı takım için iyi olmuyo Allah söyletti galiba:)

Metal Gear 11.12.2009 09:44

hava büyük ihtimal 4-5 derece civarında olacak.Piknik havası değil,gezme hvası değil,peki ne havası?Tabi ki tam maç havası.dolduralım stadı mücadele edelim,yüzümüzün akıyla da temiz bir galibiyet aalım.

ready 11.12.2009 09:48

[B]bu maçda taraftara çok iş düşüyor takımı ateşleme için doksan dakika susmamak lazım[/B]

EsEs2690 11.12.2009 09:52

[B]EsEs Taraftarı Olarak Her İki Takımada Canı Gönülden Başarılar[/B]

davulcu 11.12.2009 11:13

maçı kazanamayacağımız kesin ama belki berabere bitebilir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:56.