SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sezer Gidiyor Engin Geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28067)

SİVASLI MERT 58 01.01.2010 12:46

Cevap: Sezer Gidiyor Engin Geliyor

YÖNETİM SANA Y... OLSUN NE BİÇİM BİR YÖNETİMİMİZ VAR YAW TAKAS YOKSA SEZER NEDEN GİTTİ 700 EURO ÇOK AZ

YETER BÖYLE YÖNETİM İSTEMİYORUZ YETEEEEEER

sandal5877 01.01.2010 13:18

[QUOTE=tonusluyum;593146]bülent hocanın başarısına eywallah ALLAH razı olsun hakkı ödenmez ama bırakıp gitmesi bi muamma gittikten sonra werdiği röportajlar ayrı bir konu we transfer olayındaki abartısı ayrı bi konu transferde bende ewet bülen hoca yapıyosa bi bildiği wardır dedim ama kadro o kadar dağıtılmamalııydı bunu bize zaman gösterde bülent hoca yanıldı bizide yanılttı ama yinede bırakıp gitmemeliydi[/QUOTE]

bak kardeşim bu konular çok derin kimsenin aslında giden yıl satılan oyuncuya karşı çıktıgı yoktu sadece ermana karşılık verdigimizfutbolcular hariç ama ermanıda bülen hoca diyarbakırdann belli istiyordu parayla alabilecegimiz futbolcu deyildi yani parasızlık takasa yöneletti bazen kan deyişikligide takımı ateşler diye yönetim ve hoca anlaşıp gitti bu kadar basittir.

yigido yakup 01.01.2010 13:49

[QUOTE=SİVASLI MERT 58;593423]YÖNETİM SANA YA.... OLSUN NE BİÇİM BİR YÖNETİMİMİZ VAR YAW TAKAS YOKSA SEZER NEDEN GİTTİ 700 EURO ÇOK AZ

YETER BÖYLE YÖNETİM İSTEMİYORUZ YETEEEEEER[/QUOTE]

ne yani oynatmadan kadroda ttutp bosa para ödeyip birde sezon sonu bedavayami gönderselerdi?

cşkn 01.01.2010 14:18

engin sivasımız için hayırlı olur İNŞALLAH sezerede emekleri için teşekkur ederız cok emegı var uzerımızde hakkını helal et sezer kardeşş yolun açık olsun :)(CŞKN):)

yigidoğukan 01.01.2010 14:22

ya sezer 700.000 euro edermi ya onun yerine önce gönderilmesi gerekenleri gönderin :mad:

SempaticH 01.01.2010 14:42

asıl gidecekler duruyor iyi olanlarıda yolla kimlerle oynayacağız hani engin geliyordu nerde bu gerçekler nerde olmuyor olmuytor

yigido Atilla 01.01.2010 15:38

Sezon basinda hala ders cikaramayan Sivassporun Cahil yöneticileri !!! Süperligin kendi kadrolarinda forma sansi bulamayanlari toplayip alip.. Gecen sezon süperligde adindan her hafta spor programlarinda konusulan süper futbolculari teker teker satip .... Bu beceriksiz yönetimi tarih unutmayacak YAZIKLAR OLSUN SIZIN GIBI YÖNETIME SEZER BADUR KADAR BASINIZA TAS DÜSSÜN....

sevda58 01.01.2010 15:52

[QUOTE=SempaticH;593472]asıl gidecekler duruyor iyi olanlarıda yolla kimlerle oynayacağız hani engin geliyordu nerde bu gerçekler nerde olmuyor olmuytor[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][B]Haklisin, artik neye inanacagimizi sasirdik, teselilere gore Engin takas olmuyor Sezer ile, zaten Sezer''de gitti...[/B][/FONT]

sivaslihakan 01.01.2010 15:58

hala oyuncu gönderiyoruz ama gelen yok bu nasil istir anlamadim

Kabkab61 01.01.2010 16:00

Engin ve Sezer kıyaslanamazlar bile. Engin kat kat daha iyi Sezer'den. Neyse yönetim doğru olanı yapıp Engin vermeyip para karşılığı almış Sezeri.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:36.