SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28210)

ataunits 19.01.2010 23:09

Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-Sivasspor

yorumları okudum ve cok güldüm bazı gerceklerın farkına varın artık ınsallah kumede kalırsınızda seneye yıne karsılasırız sızın derbılerde davam eder :):)

ahbey 19.01.2010 23:12

[QUOTE=ataunits;599510]yorumları okudum ve cok güldüm bazı gerceklerın farkına varın artık ınsallah kumede kalırsınızda seneye yıne karsılasırız sızın derbılerde davam eder :):)[/QUOTE]

Seneye Sivas'a deplasmana geleceğin zaman haber et, sana çay ısmarlayalım.. ;)

A.Turan Korkmaz 19.01.2010 23:25

Takım yerli yerine oturana kadar Muhsin hocamız çift ön liberolu 4-2-3-1 sistemine devam edecektir.Bu sistem İçerdeki Denizli maçından sonra daha ofansif bir hüviyete bürünecektir.Zaman zaman 4-4-2 ,4-5-1 ya da 4-3-3 gibi oyun içinde dizilişler olabilecek ilerde.İlk üç maçımız için defansımızı sağlam tutacağız. Akın- Lucien(Ferhat)-Yasin-Murat-Abdurrahman(Uğur)- Nebil( Kadir)-Keita ( İ.Dağaşan)-Elrio (Zita)-Erman- Musa ( Cihan) -Kamanan(Ahmet) gibi oynarız. Sivassporumuzun şu an en büyük sorunu takım savunmasıdır. En uçtaki Erman ve Kamanandan başlanarak top rakipteyken belli bölgelerde pres yapmalı ve rakibin top yapmasını önlemeli ve topu ayağımızda tutmalıyız. Takım savunmasını Muhsin hocamız ezberletecektir.Güzel günler geliyor. Hadi Sivasım!

tekdoktiri 19.01.2010 23:38

Ya arkadaşlar cidden şenol güneş gelince TS çok oturdu.. çok atak oynuyor. Bence ilk 20 dk. tutunabilirsek maçı alabiliriz.. Tedbirli oynamak zorundayız.. Allah Allah deyip saldırırsak fark yeriz.. İlk 20 dk haricinde geriye yalanırsakta yeniliriz.. Yani anlayacağınız ilk 20 dk dan sonra kontrollü ataklarla yenebilirz inşaallah..Yenemezsekte yenelmeyiz bu şekilde...

GuVeN 20.01.2010 00:57

Arkadaşlar çok zor maç olacak ama bence şu ts yi yenme işini çok abartmayın. Tamam biz bu sene biraz tökezledik ama karşımızdaki takımda onlarca yıl boyunca hiç bi başarısı olmayan,m.ö ki başarılarıyla kıyametin kopacağı güne kadar övünecek bi takım sadece. yeneriz yeniliriz orası ayrı bi konu ama benim için bu maçın diğerlerinden pek bi farkı yok..

Echoes 20.01.2010 09:17

[QUOTE=gdodeğilyiğido;599525]Takım yerli yerine oturana kadar Muhsin hocamız çift ön liberolu 4-2-3-1 sistemine devam edecektir.Bu sistem İçerdeki Denizli maçından sonra daha ofansif bir hüviyete bürünecektir.Zaman zaman 4-4-2 ,4-5-1 ya da 4-3-3 gibi oyun içinde dizilişler olabilecek ilerde.İlk üç maçımız için defansımızı sağlam tutacağız. Akın- Lucien(Ferhat)-Yasin-Murat-Abdurrahman(Uğur)- Nebil( Kadir)-Keita ( İ.Dağaşan)-Elrio (Zita)-Erman- Musa ( Cihan) -Kamanan(Ahmet) gibi oynarız. Sivassporumuzun şu an en büyük sorunu takım savunmasıdır. En uçtaki Erman ve Kamanandan başlanarak top rakipteyken belli bölgelerde pres yapmalı ve rakibin top yapmasını önlemeli ve topu ayağımızda tutmalıyız. Takım savunmasını Muhsin hocamız ezberletecektir.Güzel günler geliyor. Hadi Sivasım![/QUOTE]

Hele şükür şu başlıkta futboldan konuşmasını bilen biri çıktı. Seni tebrik ederim.

SenSetik 20.01.2010 10:22

ben bu maça ilişkin iddalı konuşmak istemiyorum...hatta 1 puan çok iyidir diyorum...2. yarı ts'nin ilk yarıya oranla daha hırslı ve az puan kaybeden takımlardan birsi olmasını bekliyorum...işimiz çok zor...galibiyet ve iyi futbol benim için sürpriz olur..takımın zamana ihtiyacı var..

Metal Gear 20.01.2010 10:25

Daha önce de yazdığım gibi bu maçı,FB maçını ve hatta Diyar maçını bile kaybedebiliriz.Takıma çok iyi oyuncular katıldı ama zamana ihtiyaç var.2-3 haftaya Mehmet'imiz de dönünce o zaman gelsin pualar üçer üçer!

Metal Gear 20.01.2010 10:55

[QUOTE=ataunits;599510]yorumları okudum ve cok güldüm bazı gerceklerın farkına varın artık ınsallah kumede kalırsınızda seneye yıne karsılasırız sızın derbılerde davam eder :):)[/QUOTE]

Her şey bir yana,diğer renkdaşalrın gibi Sivaslı ayağına yatıp,burada fitne çıkarmadın;tebrik ediyorum![B]Erkek gibi "ts" nkini kullandın[/B]!
Sizinkiler pek TS,61 vb nikleri kullanmazlar bu sitede.58,Sivas gibi kelimeler kullanır,sonra ver elini ikyüzlülük,fitne ve fesat!:rolleyes:

effenberg 20.01.2010 11:11

Zor bir mac olacak TS icin olsun bizim icin olsun kritik bir mac ama bir puan alabilirsek bizim acidan hicde fena sayilmaz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:53.