SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Yeni teknik patron kim olmalı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28873)

cılgınsivas58 22.03.2010 15:13

Cevap: Yeni teknik patron kim olmalı?

kurtulalım yeter karaman gelsin

dangerous58 22.03.2010 15:34

ARKADAŞLAR ŞU OLSUN BU OLSUN DİYE BOŞA UGRAŞMAYIN SİZ NE DERSENİZ DİYİN YÖNETİM BİLDİĞİNİ YAPACAK SİZ SADECE DUA EDİN BİZİM RUHSUZ TAKIMA RUH VERECEK BİRİ GELSİN

sivasli215 22.03.2010 15:42

[B]hala bülent uygun diyenler var , ne diyelim ki....[/B]

noname87 22.03.2010 16:02

[QUOTE=Kokomo;619911]Ziya Doğan bu takıma Hikmet Karaman'dan çok daha faydalı olur. Diyarbakırsporda bu sene neleri başardığına dikkatinizi çekerim.
Hikmet hocanın Ankaragücü performansı da ortada.

Hal bu iken Hikmet hoca'ya daha fazla oy çıkması, Sivas halkının çokta futboldan anlamadığının başka bir göstergesidir ...

İnsanlar layık oldukları şekilde yönetilirler ...[/QUOTE]

ben de toplama takımda ziya doğanda daha faydalı olur diye düşünüyorum imkansızlıkların hocası çünkü şu an takımı kümede bırakmak şampiyonluktan daha zor kimyası bozulmuş takımın motivasyon taktik futbolcu yönetim hiç bir şey yok işimiz gerçekten zor

savasaltun58 22.03.2010 16:35

bence ya zıya dogan yada hikmet karaman olsun ziya dogan olursa daha ıyı olur

Dağcı 22.03.2010 16:35

[COLOR="Blue"]Sivas'a iyi bir motivasyon sağlayacak bir hoca lazım. Motive etsin, futbolculara gaz versin yeter. Bizimkiler sadece bunu anlar.....[/COLOR]

oquzh4n58 22.03.2010 17:00

sunu hıc dusunemıyorsnz bu kadro kuruldugundan yanı yazın hazırlık macları Dahıl Hıc Adamca top oynuyup 4 4 luk mac yaptımı da hocayyı sucluyorz Lan adam Gıbı adam Gıttı Essek adlı oyuncularmz yıyo ıcıyo sıcıyo serfsz adı herifler onlara Calcan skdr edecen o kadar. [B] Hoca konusunda Bşta Bülent Uygun , Samet Aybaba , Ziya Doğan [/B] 3 de uyar hangısı gelırse gelsn 3 unden bırı gelsn

ysnylmz 22.03.2010 17:01

bu saatten sorna muhsin ertuğral gibi bu hoca gelmez seneye kümedeyizz...

redwhite 22.03.2010 17:05

şu bülent uygunu listeye yazana pes pes pes oy verenede pes sokun aklınıza şahıslar gider ligler değişir yönetimler değişir süper lig için taraftar olanlar gider
yolcular gider hancılar kalır bu anlamda kim gelsin ligi bilen hakkımızı savunan futbolun inceliklerini bilen bizi bu ligde bırakacak biri gelsin asla duygusal olmamalı motive yönünden iyi taktiksel yönden iyi kendini sevmesemde kim biliyomusunuz hikmet karaman denize düşen yılana sarılır misali saygılar

hoLiGan Enes 22.03.2010 17:23

[B]Ziya Doğan......
Sivasımıza Böyle Bi Şans Daha Doğmaz Diyorum..
[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:17.