SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sedat Bayrak kendini yaktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30107)

pover58 14.09.2010 23:29

Cevap: Sedat Bayrak kendini yaktı

birçok yorumu okudum ve hayretler içinde kaldım.sedat o kadar kalektersiz biri degil o hırsının kurbanı oldu.yapmayın ya günahtır iftira atmak hemde kendi topçumuza ben ihtimal vermiyorum el insaf yani herkse nerdeyse hain etmiş olmaz kardeşim takım olarak kötü ruhsuz ve onursuz oynadık tamam ama kasıt yok olamaz .kaldıki sedat her maçta hıreslı davranıyor.bu maçta hakem ********lige devam edince oda kaldıramadı hepsi bu.apo bilemiyorum ya olaz olmamalı bu adamlar öyle kötü olsalr yönetim almazdı tekrar sözleşme yenilemezdi.yargısız infaz etmişiz.yazık .hepimizin yüregi yanıyor 6 yı hazmedemedik edemeyizde ama böyle yapmıyalım bunlar bizim topçumuz.

samsa58 14.09.2010 23:36

[QUOTE=adres58;651954]Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar az maç yapıp bu kadar çok kart yiyen bir futbolcu yoktur. Defans paramparça oldu. Zaten Sedat el bombasıydı patladı gitti... 6 maç vay anasını yaaw. Bu adam sahada adammı öldürdü. Yazık çok yazık. Ben anlamam kardeşim futbolcu hem Eğitimli olacak hem ahlaklı olacak. Tamam bizler gördük hakem çok adaletsiz bir maç yönetti. Ama sen sahada ceza kesemezsin be kardeşim. Düşünsene Kamanan bile senden erken oynayacak. Zaten defansımız perma perişan halde birde sen gittin. Resmen takımı satıyorsun kardeşim. Ekmek yiyorsun çoluğun çocuğun var. Senin sırtından takım arkadaşların ekmek yiyor. Neden ihanet ediyorsun. Kendini onların yerine koymalısın. Sen böyle bir durumda ne düşünürdün. Demekki iğneyi kendimize batıramıyoruz.
Takımımızada yazık oldu sanada... Allah ıslah etsin.[/QUOTE]

bosversene abi aslanlar gıbı diallo var defans toparlanır işte

çelenk 14.09.2010 23:43

Maçtan sonra kendini ateşe verdi sandım bende.Başlık tırstırıcı.

gangam58 15.09.2010 00:11

Hem kendini yaktı, hem de bizi dünya aleme rezil etti !

çelenk 15.09.2010 00:31

Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..

Formanı da al git Sedat.

astaravisa 15.09.2010 00:33

formayı yere atan adam ne yapsın artık o formayı. çok kızgınım ona çok :mad:

gangam58 15.09.2010 00:33

Forması kalsın, ibrete alem o fırlattığı formayı müzemize koyacağız ki bir daha tekrarı olmasın. Hem müzemizde kupamız yok, bari bir formamız olsun...

tuzlugollu 15.09.2010 00:37

bişey olmaz hemen herşeyi büyütüyoruz olur böyle şeyler kardeşim önce kendimizi dev aynasında görmekden kurtulalım etimiz ne budumuz ne kapasitemiz bukadar ayrıca sedat babasının hayrına fırlatmadıya adam o an hırsla attı sanki bir formayla siv as şerefini namusunu kaybedecek bukadar basit şeylerlemi kıyaslıyorsunuz sivası sivaslılığı ... maça zaten bizimkiler kafalarında yenik başlamışlardı bu psikolojiyi hocanın normalleştirmesi lazımken hocamız macı seyretmekle yetindi ama ben yinede hiç kimseye kızma taraftarı değilim inşallah iyi olur zaten şampiyon olacak bir kadromuz yok orta sıralarda bitirrirsek busene büyük başarı ....

Kederli Yiğido 15.09.2010 00:38

Sedat kovulmazsa taraftarlar müdahale etmeli

Gerekirse dövülmeli

Yoksa namusumuz olan formamızı daha çok yere atarlar millete çiğnetirler

Kederli Yiğido 15.09.2010 00:39

[QUOTE=tuzlugollu;652287]bişey olmaz hemen herşeyi büyütüyoruz olur böyle şeyler kardeşim önce kendimizi dev aynasında görmekden kurtulalım etimiz ne budumuz ne kapasitemiz bukadar ayrıca sedat babasının hayrına fırlatmadıya adam o an hırsla attı sanki bir formayla siv as şerefini namusunu kaybedecek bukadar basit şeylerlemi kıyaslıyorsunuz sivası sivaslılığı ... maça zaten bizimkiler kafalarında yenik başlamışlardı bu psikolojiyi hocanın normalleştirmesi lazımken hocamız macı seyretmekle yetindi ama ben yinede hiç kimseye kızma taraftarı değilim inşallah iyi olur zaten şampiyon olacak bir kadromuz yok orta sıralarda bitirrirsek busene büyük başarı ....[/QUOTE]

o forma bayraktır bize

seni bilemem

yiğodo namusunu yerde gezdirmez o kadar

hesap sorulacaktır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:33.