![]() |
Cevap: Keita'ya meydan dayağı!
futbolcular adam gibi oynayıp sahada güzel futbolla güzel skorlarla maçı bitirmeyi bırak artık boks yapmaya başlamışlar takım iyice karıştı bu düzen nasıl bi düzen anlamış deilim tamam ceza alsınlar hak etmişler ama takımda iyi oynayan futbolcularda böle yaparsa geride kalanlarlada hiç bişey olmaz olamazda ki kayseri maçında gördük bence cezalarını affedip buca maçında oynatmaları lazım mehmet yıldızı ve keitayı
|
belkide yönetim bu yüzden daha iyi oyuncular getirmiyor,demekki bunlardan daha iyileri gelse o kisinin yüzüne yedek kalsalar kimbilir o kisiye ne yaparlar,VALLAHI simdiye kadar Mehmet Yildizin af edilmesiden yanaydim ama olay böyle olunca fikrimi degisti,ben Mehmet Yildizi bu takimin örnek futbolcusu sanirdim ama ne yazik yanilmisim yaziklar olsun demekten baska birsey söyleyecek bir söz kalmadi
|
[B][CENTER][COLOR="Red"][CENTER]ŞİMDİ ANLAŞILDI HAYRETTİN YERİNE CEYHUNUN NEDEN KAPTAN OLDUĞU JETON YENİ DÜŞTÜ YİĞİDOLAR....![/CENTER][/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B]Mehmet yıldız ve saz ekibi sazı ellerine almışlar.Bu takım mehmet yıldıza yaptığını hiç kimseye yapmadı.Öyle gol atıp secdeye gitmekle olmuyor bu işler.Sonra istanbul deplasmanlarında oteldeki hallerini iyi biliyoruz.
Bu takım mehmet yıldızın çitfliği değil.Tribünden gereken yapılacaktır.Eğer erkeklik sahipsiz bir futbolcumuza bunu yapmaksa.Bu kadar yüreği olan adamlar gelsinde aynısını maçda bize yapsınlar ;) Bu uzun bir zamanın mevzusu galiba yoksa bunlar organize saldırmazlardı.Sanırım keita mehmeti haşat eder diye yalakaları da saldırmış...YAZIKLAR OLSUN SİZE...[/B] |
buca maçında taraftarımız kendine yakışanı yapmalı ve keita ya sahip çıkmalıdır.
bunu yapmazlarsa takım arkadaşını döven futbolculardan hiç bir farkları kalmaz. |
arkadaşlar bu olay sivas ve sivaslı için tarihi bir fırsattır. herkes biliyorki sayılan bu dört oyuncu futbol olarak ilk onbir oyuncuları. ilk onbir değil dünya yıldızı olsalar bunların sırtından sivasspor formasını çekip almak lazım. bize yakışan sporun erdem gerektirdiğini o tribünlerde kenarın serserisi heriflere hayranlık duyacak kadar aptal olmadığımızı göstermektir. buca maçında bu adi herifler yuhlanmazsa ve sivasspor onuruna yakışan bir taraftar profili gösterilmezse bir daha kimse büyük taraftarlıktan bahsetmesin.....
|
Eğer taraftar Keita'yı desteklerse bu takımı ateşleyecek kıvılcım olacaktır. Onurlu bir camianın takımında oynamak futbolcuları aynı hedef doğrultusunda birleştirecektir.
|
Beyler bu olayı yönetim gizleyecekti muhtemelen.. olay kapanacaktı herkes keita ve mehmet kavgası bilecekti.. olayın adi ve igrenç boyutunu ögrenemeyecektik. Benim şahsi fikrim bunu takımda bu 4 lü dışında futbolculardan birileri basına sızdırdı... Yani olayın üstü örtülemedi. bu ne demek oluyor takımın içinde bu çeteye karşı birileri var.. Gelin maçta yigidoyu seyirciyi gösterelim. protestomuzu ilk defa adam akıllı açalım. hatta bu konuda formda bi konu açılsın ve protesto şekilleri düşünelim. Ama bu işin yakasını bırakmayalım taki bu 4 çete üyesi takımdan ihraç edilene kadar. Biz 2.ligdeykende bu takımın arkasındaydık gerekirse yine düşeriz ama başımız dik olur...
|
Eğer ki haber doğruysa yazıklar olsun hepsine ...
|
bucaya attığımız her golden sonra...keitaya üçlü çekelim....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:05. |