![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Maçın en kötüsü kimdi? [B]erman kilic[/B]
Maçın en iyisi kimdi? [B]YOK[/B] Maçta göze çarpanlar? [B]Kalitesiz Futbolcular[/B] Ne gibi eksiklerimiz var? [B]Kaliteli Futbolcular[/B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? [B]Direkler korudu 1 puana dua etmek lazim[/B] |
onur kardeşim lafım duyarsızlaştırılmış(bak duyarsız demiyorum)taraftaraydı yani benden başka birkaç arkadaş hariç kimse gelipte bir tepki koyamadı o onursuz hocaya şimdilik mecnun başkana bir sözümüz yok...
|
yoruma gerek yok hoca gitmeli yerine genç hırslı dinamik bir hoca ve futbolcu topluluğu kurulmalı acilen
|
eksiğimiz yok fazlamız var. bu bakkal gitsin fazlalık ta kalmaz.
|
degere layık gormedım bır takım,futbolcu mezarlıgı,vurdum duymaz yonetım
|
tarıhımıze kara lekeler sıcradı ts-gayserı 2 mac 10 gol yedık.:mad:
|
[B]
[CENTER]Sayın Mesut Hocam....![/CENTER] Yaptığınız açıklamlara kargalar güler... Öyle açıklamalrınız var ki (Bugün lig tv'de) "Sivassporu kuyunun en dibinden çıkardım...." Adam Allahtan korkar be hocam.. Diyarbakır "harakiri" yapmasaydı, ağzınla kuş tutsaydın 1 puanlarla ligde kalamazdık. Ayrıc asiz değilmiydiniz "Benim elimde sihirli değnek yok, her futbolcum birebir de Türkiyenin eniyilerinden ve sadece iyi arkadaşlık, ilişki ile çözmeye çalışıyoruz" diyen.. O zaman arkadaşlığınızda, ilişkilerinizde, samimiyetinizde bir problem var ve FUTBOLCULARIN SİZİ İSTEMEDİĞİNİ aslınd asende biliyorsun. "Bırakıp gitmek öyle folay değil" sözünüzü de bağlayacak yer bulamadım. Eğer "tazminat" ise, hani Sivas'ı seviyordunuz, bu sevginizin? bedelle de ölçülemeyecek olduğunu düşünüyorum. Ben gidersem, Sivas düzelecek mi gibi sözlerine gelince, "SEN GİDİNCE DÜZELECEĞİNİ" görüyorum. Çünkü artık Gözbebeğimiz kan kaybediyor, bu kan kaybıyla en önemli destekçisi "yiğidosunu kaybediyor" bunun da gözardı edilmemesini de yönetime bildirmek isterim. Velhasılı kelam, Hocaaaaaam ...! Futbolcular oynamıyor, çünkü sizi istemiyor..... Taraftar maça gelmemeye başladı, çünkü sizi istemiyor... Stada gelen tarftarlar ise onlar da istemiyor, istifaya davet ediyor. Size yakışanın da DAVETE İCABETLE İSTİFA ETMENİZDİR diye düşünüyorum. MESUT BAKKAL KOVULDU MESUT BAKKAL İSTİFA ETTİ hangi haber başlığı size uygunsa, medyaya onu yazdırın... "Yiğido kör değil, salak değil, hele aptal hiç değil"[/B] |
arkadaş eleştirilmeye dayanamıyormuş.zita gibi bi oyuncuyu dünyada herhangi bir amatör küme takımını çalıştıran herhangi bir hoca bile çıkarılmaması gerektiğini bilir.
ya sen kiminle maç kazanacaksın,kendi kendini ateşe atıyosun.takımı satan sedat,abdurrahman gibi hainler dururken seni kurtaracak oyuncuyu kenara kenara çekmek tek kelimeyle kendini ateşe atmaktır. bu sadece bu maç için değil,bursa maçında da benzer bi hata daha yaptın hatta daha kötüsünü.3 orta saha oyuncusunu oyundan aldın bakkal efendi(cihan,ceyhun,zita) hemde 1-0 yenikken.kusura bakma hoca sen futboldan harbiden anlamıyosun ve onurunla git istenmiyosun... |
yine bize hüsran...
|
Öküz öldü ortaklık bitti misali, "Bakkalın iflasından" konunun artık kapatılması da uygun olacaktır. :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:45. |