SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Korcan Çelikay (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30982)

noname87 22.05.2011 23:45

Cevap: Korcan Çelikay

[QUOTE=SenSetik;716447]seneye yeni bi kaleci alırsın artık Sivasspor'a...çok biliyorsunuz ya!!!!![/QUOTE]

Sözleşmesi bitince Beşiktaşa gidecekti öyle diyordu kendisi; artık bu saatten sonra onlar da almaz bize kalır ne güzel!

Yiğiter 22.05.2011 23:49

Ben Korcan'ın gollerinde kasıt olduğunu asla düşünmüyorum..
Kalceiyi beğenmezsek hem,unutmayın 2 trilyon paramız var,yenisini alırız..:)

poolat58 22.05.2011 23:49

:confused::mad:valla bizim taraftardan hiçbirşey olmaz.takım bir maç kaybeder burda demediklerini bırakmazlar.bir maç kazanır göğe çıkarırlar size oyuncu olamakta zooor, teknik direktör de, başkan da.çok değil bundan 3-4 saat önce korcanı size sorsam nasıl diye oo çok güzel kalci kesin bizde kalmalı derdiniz.şimdi soruyum defolsun gitsin dersiniz sizi anlamak zor???????:confused:

sinansakru 22.05.2011 23:54

KORCAN BİLEREK YEDİ DİYENLER GİDİN ASIN KENDİNİZİ SADECE BUNU DİYORUM.
GENÇ STRESLİ BİR MAÇI KALDIRMAK KOLAY DEĞİL.

HELAL OLSUN YİGİDOLARIM SANA .
TRABZONLULARA SADECE GÜLÜYOUM :d
BİZENE ARKADAŞ ÖNCEKİ MAÇLARINI KAZANSALARDI BİZE KÜMEYE DİYE BAGIRANLARA KUCAK AÇACAK DEĞİLİZ . TEBRİKLER FENERBAHÇE. TEBRİKLER YİGİDOLARIM

Kederli Yiğido 23.05.2011 00:00

Futbol onurunu ayaklar altına aldığın için yazıklar olsun sana

Bir oyuncu kötü performans gösterebilir buna amenna ama bir kaleci 4 hatalı golü bir maçta yerse mide bulandırır

Fenerbahçe'nin Korcan'a ihtiyacı yoktu

Neyse Atatürk ne demiş. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.

Zeki olabilirsin hatta çevik olabilirsin ama geriye kalan meziyetten zerre kadar nasiplenmemişsin.

Sivasspor camiasını lekeledin

HALIL 23.05.2011 00:01

ulan allah belanizi versin kendi takiminizin oyuncularina nasil satilmis dersiniz
zemin islak volkan bile el hatasi yapti:mad:

Kederli Yiğido 23.05.2011 00:04

[QUOTE=yigido_halil_58;716504]ulan allah belanizi versin kendi takiminizin oyuncularina nasil satilmis dersiniz
zemin islak volkan bile el hatasi yapti:mad:[/QUOTE]

Hangi zeminden bahsediyorsun ?

Hareket etmedi ki kaleci kaysın düşsün

Problem zaten kalede saksı gibi durması

sinansakru 23.05.2011 00:04

TAKIMINI ISLAK ZEMİNİN AZİZLİĞİNE ( TERKETMEYEN ) GERÇEK SİVASLI TARAFTAR ARANIYOR !!!

mucahitbaba58 23.05.2011 00:39

[B]korcanin yedigi goller bilerek yada bilmeyerek ama o goller ona yakismadi boyle goller yememliydi gollerin hepsindede performansindan cok uzak kaldi [/B]

yiğidobaytar58 23.05.2011 01:34

[B]korcan çok stres yaptı bugün sanki biz şampiyonluğa oynuyoruz....neyse sağlık olsun[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:11.