![]() |
Cevap: Michael Eneramo
eneramonun sezon sonuna kadar son 20-25 dakikada maça çıkarsak daha iyi olur kilo sorunu var daha hazır değil seneye iyi olacaktır.eneramonun yerine pedriel i ilk 11 çıkarsa hoca daha iyi olur.ayrıca kamili de kutluyorum kaliteli oyuncu olduğunu herkese gösterdi diğer takımlardan kimle konuşsan onu nerden buldunuz çok iyi oynuyor diyorlar.Allah göstermesin ligden düşersek en çok ona yazık olacak.ne umutlarla gelmiştir bu takıma kim bilir.:confused:
|
eneramonun sezon sonuna kadar son 20-25 dakikada maça çıkarsak daha iyi olur kilo sorunu var daha hazır değil seneye iyi olacaktır.eneramonun yerine pedriel i ilk 11 çıkarsa hoca daha iyi olur.ayrıca kamili de kutluyorum kaliteli oyuncu olduğunu herkese gösterdi diğer takımlardan kimle konuşsan onu nerden buldunuz çok iyi oynuyor diyorlar.Allah göstermesin ligden düşersek en çok ona yazık olacak.ne umutlarla gelmiştir bu takıma kim bilir.:confused:
|
[QUOTE=poolat58;693197]eneramonun sezon sonuna kadar son 20-25 dakikada maça çıkarsak daha iyi olur kilo sorunu var daha hazır değil seneye iyi olacaktır.eneramonun yerine pedriel i ilk 11 çıkarsa hoca daha iyi olur.ayrıca kamili de kutluyorum kaliteli oyuncu olduğunu herkese gösterdi diğer takımlardan kimle konuşsan onu nerden buldunuz çok iyi oynuyor diyorlar.Allah göstermesin ligden düşersek en çok ona yazık olacak.ne umutlarla gelmiştir bu takıma kim bilir.:confused:[/QUOTE]
grosicki bu takıma gelmek istemiyordu bunun sebebide takımımızın kümeye oynayan bir takım olmasıydı ama yönetim paraya kıydı ve aldı onun gibi oyuncu türkiyede az bulunur fenerden stoch ayarı bir oyuncu |
aslında çok kaliteli bi oyuncu ama bi türlü uyum sağlayamadı..zamanla takıma ayak uyduracagını umuyorum..
|
uyum sağlayacaksa sağlasın artık, dört haftadır bir şekilde oynuyor. kaldı 13 hafta. bu takıma maç almadıktan sonra, puan kazandıramadıktan sonra, takım ligden düştükten sonra..... neyleyeyim!
|
bundan ne gol makinasi ne de camasirmakinasi olur.
buraya turistik geziye gelmis gibi sahada gezip duruyor |
Ne Eneramo ne Kmaman nede Pedriel bu takimi kurtaracak forvet degil bence M.Yildizla Kamil forvet oynatilmali Cihana daha cok sans verilmeli
|
Eneramodan bi kaç hafta içersinde büyük bi patlama bekliyorum bu adamda o potansiyel var yeterki azimle çalışsın ve oynasın.
|
[B]Çok bğyğk hayaller kurduk fakat buda olmadı[/B]
|
[B]Çok büyük hayaller kurduk fakat buda olmadı[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:52. |