![]() |
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Trabzonspor üst üste çok puan kaybetti ve çok formsuzlar kendi evimizde bunu değerlendirebiliriz
|
zor mac olacagı kesın. bu macta stadın kesınlıkle dolması lazım oyle bı baskı kurmamız lazımkı oyuncularımız bıle nekadar ınanmıs oldugumuzu gormelı. ılk macıda unutmadık tabı gerekırse bu macta hakemıde yenıcez oyle bır mucadele etmemız lazım. haftaya kazanırsak cok buyuk bı avantaj kazanmıs olucaz
|
Trabzonspor'da Cale,Giray ve Tayfun zecalı yanılmıyorsam.Glowacki ve Egemen'in sakatlıkları var ama oynayacaklar mı bilmiyorum.Trabzonspor orta sahasındaki pas trafiğini kesecek kilit oyuncu kadir Pekmezci.O eğer günüde olursa işimiz kolaylaşır.
Maç saatinde kar yağmazsa büyük ihtimalle zemin de düzgün olacak.. |
Sivas'ın Bursa deplasmanına gittiği haftada Konya evinde Antep'e kaybetmiş, Buca hemen üzerimize çıkabileceği bir hafta bu fırsatı değerlendirememiş. Bu durumda avantaj artık bize geçmiş bulunuyor. Bursa maçından yenilgiyle ayrıldıktan sonra yaşadığımız ekstra stresin en büyük kaynağı bu hafta Buca ve Konya'nın bize göre daha kolay rakiplerle oynayacak olmaları ve puan almaları halinde de her ikisinin de sıralamada üzerimize çıkacakları, bizim ise yine Kasımpaşa ile başbaşa kalacağımız korkusu idi. Ama Allah'tan böyle olmadı. Biz zorlu bir deplasmandan oynadığımız futbolla moralli dönerken, rakiplerimiz avantajlı olabilecekleri haftada bu avantajı bize hediye ettiler. Artık talihimiz dönmüştür. Trabzon maçından alacağımız üç puan üzerimizdeki stresi tamamen yok edecek ve daha üst sıralara oynayan, kendine güveni gelmiş, daha rahat bir Sivasspor izlememize vesile olacaktır. Şimdi söz sırası bizde, şimdi sazı biz elimize alıyoruz. Yolun açık olsun Sivassporum!
|
Arkadaşlar rakiplerimiz bucaspor ile konyaspor bu haftada yenildiler. Bu konu da çok şanslıyız. Takımımızda sanki şampiyonluğa oynuyormuş gibi top oynuyor. Bu da bizim için en büyük avantaj. Tek şansızlığımız ilk 5 hafta zor rakiplerin olmasıdır. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu hafta Trabzonspor ertesi hafta Eskişehiri yendik mi iş tamamdır. Diyorum şimdiden :D
|
kafalarını bı yere çarpmak lazım tabı maç sonu yoksa çalışmaz.
|
[QUOTE=zaral;689981][B][FONT="Arial Narrow"]çok iyi top oynuyoruz ama fikstür dezavantajımız yüzünden ve hakemlerin yüksek takdiri nedeniyle hep kaybediyoruz ama bence bu bizi demoralize etmemeli bu haftada rakibimiz çok zor hatta ligin en seri oynayan takımı diyebilirzi ama başta dediğim gibi bizde çok iyiyiz inşallah bu moral bozukluğu bizi etkilemez ve bu maçtan alnımızın akıyla çıkarız hem böyle bi maçta böyle sevmediğimiz bi takımı devirebilirsek arkamıza büyük bir rüzgar almış oluruz bu hızlada tutulmayız ama sadece moralimizi bozmayalım takımımızı destekleyelim yeter Herkese Saygılar ...[/FONT][/B][/QUOTE]
çok haklısın kardeş hep desdek tam desdek |
[QUOTE=BOUN;690321]Sivas'ın Bursa deplasmanına gittiği haftada Konya evinde Antep'e kaybetmiş, Buca hemen üzerimize çıkabileceği bir hafta bu fırsatı değerlendirememiş. Bu durumda avantaj artık bize geçmiş bulunuyor. Bursa maçından yenilgiyle ayrıldıktan sonra yaşadığımız ekstra stresin en büyük kaynağı bu hafta Buca ve Konya'nın bize göre daha kolay rakiplerle oynayacak olmaları ve puan almaları halinde de her ikisinin de sıralamada üzerimize çıkacakları, bizim ise yine Kasımpaşa ile başbaşa kalacağımız korkusu idi. Ama Allah'tan böyle olmadı. Biz zorlu bir deplasmandan oynadığımız futbolla moralli dönerken, rakiplerimiz avantajlı olabilecekleri haftada bu avantajı bize hediye ettiler. Artık talihimiz dönmüştür. Trabzon maçından alacağımız üç puan üzerimizdeki stresi tamamen yok edecek ve daha üst sıralara oynayan, kendine güveni gelmiş, daha rahat bir Sivasspor izlememize vesile olacaktır. Şimdi söz sırası bizde, şimdi sazı biz elimize alıyoruz. Yolun açık olsun Sivassporum![/QUOTE]
İNŞALLAH ... KAARDEEEEEŞŞŞŞŞŞ |
[B]fener tsyi yenerse işler karışır, ts tepe taklak olur demiştim ve sivas maçına da bu moral bozukluğu ve karmaşayla gelecekelrini tahmin ediyordum. artık sıra bizde ben artık sahadan 3 puanla ayrılacağımıza ve iyi oyunumuzun karşılığını alacağımıza inanıyorum .inşallah bu kez şans bizden yana olur ve adi bir hakem devereye girmez...maçı 2-0 alacağımızı düşünüyorum eneramo ve rada golleri atar...(6.his meselesi, içimden öyle geçiyor :) )[/B]
|
Ara transferlerle birlikde Trabzon´a karsi 4. macimiza cikacagiz.Bu gecen süreyi uyum süresi olarak düsünürsek ,TB´a karsi cok güzel bir zamanda karsillasacagiz.Birde su futbolu sakin ve düsünerek oynayabilsek galibiyet kendiliginden gelecek.Umarim Abdurrahman sag kanatda yerini alir,Ziya´yida sol kanatda devamli oynatmali.Bugün Konya-Antep macini seyrettikden sonra,Konya forveti bu takima alisana kadar lig biter.Lafin kisasi Konya forvetini ,Sivas forvetiyle kiyaslarsak arada cok fark var.Bir kac maca kalmaz Ziya Dogan´ín bileti kesilir cünki seyirci yuhladi.Sisirme takim.M.Battal oyuncu degil.Sivas´in kartlari güzel,yeterki telasli oynamiyalim.TB macindan umutluyum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:47. |