![]() |
Cevap: Bu Rezilliğe cevap versin sorumlular!
[QUOTE=Yiğiter;716138]Çarşıdan yeni geldim..Her taraf sarı-lacivet..Hadi hata ettin o kadar yer ayırdın peki bu bayrak asmalar ne oluyor?
Midem bulanıyor,yemin ediyorum midem bulanıyor..İnşallah yüz tane yeriz..[/QUOTE] biz hiç bir zaman bırakın büyük takım olmayı bir eskişehirspor ya da bir bursaspor bile olamayız.sıradan bir anadolu takımı olarak yuvarlanıp gideriz :( |
Fenerbahçeli taraftarlar üzerlerindeki formalar ve ellerindeki bayraklarla Sivas caddelerini adeta Kadıköy'e çevirdi. İstanbul'dan ve çeşitli şehirlerden gelen binlerce Fenerbahçeli taraftar, takımlarının Sivasspor ile yapacağı şampiyonluk mücadelesi öncesi caddeleri sarı ve lacivert renklere boyadı. Fenerbahçeli çok sayıda taraftar şehirde takımın konakladığı Büyük Otel'in önünde saatlerce, takımın çıkışını bekledi. Şehir merkezinden stada ulaşılan, takımın kaldığı otelin de bulunduğu İstasyon Caddesi İnönü Bulvarı çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı.
[B]Hürriyetin haberidir. Ben utandım inanınki.[/B] |
Cevap: BU NE SIMDI ????
[QUOTE=mustafaarslan;716180]İnşallah fener şampiyon olamaz içimizdeki bizanslılar bügün göz yaşı döker .istasyon caddesinde sivasspor atkısıyla ezik ezik gezdik[/QUOTE]
kardeş fener sampiyon olamaz ise ezik gezerik trabzonun bize ne iyliği oldu 2senedir bizimle uğraşan bu lazlar degilmi fenerin bize ne kötülüğü olduyani samopiyon lazlarımı yapalımonlar bize kötülük biz onlara sampiyonluğumu sunalım adamların milletvekili adayı demedimi SİVASI SATSAN 55TRİLYON EDERMİDİYE bu lazların yalakalılığı bu sitede benim midemi bulandırıyor midesi geniş olanlara sözüm yok sivaslılarda benim gibi düşünüyor sitede iki kişi bir memleket sevdalılığı memleket sevgisiniyigiter ile akaydan ögrenecek halimiz yok milleti gaza getirip duruyorsunuz içinde sivas olmayan ezikler sivas adı altında fenere vuruyorsunuz inadına sivas fenerin sampiyonluğu hayırlu olsun |
Fenerin şampiyonluğunu şimdiden kutlayanlar Sivaslı Olmadı Olamaz!!! Ne zannediyorsunuz siz Sivassporu ya yok trabzon bize bık bık yok laz bık bık sanki fener çok iyi. Sivassporu düşünen trabzonun şampiyon olmaması kadar fenerinde şampiyon olmamasını istemelidir. Biz yenecez aga bu fener laz fark etmez. Yenilmemizi isteyen biri de Sivaslıyım demesin. Sizden olsa olsa balon Sivaslı olur. Feneride yenecez kasımpaşayıda real madridite başka yolu yok. Aksini düşünen fenerlidir o kadar.
|
Yönetime İnşallah özbeöz Sivaslı biri gelirde bu acı günleri unuturuz. Ben kadıköy doğumlu çakma sivaslı görmeye dayanamıyorum arkadaş.Nasıl ki milletvekili seçiminde yok adaylar dışardan olmasın şurdan olmasın burdan olmasın bık bık ediyorsanız bunuda kabul etmeyeceksiniz arkadaş.........!!!!
|
1-gs ile fb nin arası nasılsa bursa ile lazların arasıda aynıdır.
birbirlerinden nefret ederler sevmezler. 2-lazlar başka bir takımın şampiyon olmasını istemez dendi yıllarca. ama çıkıp en nefret ettikleri takıma yarayacak skor aldılar geçen sene. hemde kadköyde. sevmedikleri takımın şampiyon olmasında fenere taktıkları son maçtaki çelmeyle katkıda bulundular. bütün bunlardan ne anlamamız gerekiyor? her şey para değil o günlerde lazlar bursa şampiyon olmasın diye fenere engel olmazlar diyenler rezil olmadılar mı? o maçla birlikte trabzonspor bir daha kimsenin dil uzatamayacağı bir konuma sahip oldu. bursasporun şampiyon olmasında çok önemli katkısı oldu ama dik durdu dik bu duruşu gösterme fırsatı elimizdeydi bizimde. ama saolsun yönetim bu duruşu elinin tersiyle itti |
yeni maçdan geldim maç şuan devam ediyor sırf sivassporun attığı gole sevindiğim için kavga çıktı protokol trübününde bizim adi yöneticilerin gözü önünde dışarı çıkartıldım
bundan sonra be benim memeleketim diye sahip çıkarsam bu takıma dünyanın en adı ********iyim bu sene erdal sarılardan aldığım 6 adet kombineyide mecnun başakana göndereceğim belki lazım olur |
benim için sivasspor bitmiştir ben çoluğumun cocuğumun rızkından kesdim memleketimin takımına destek için 2400 tl verdim sayın erdal sarılardan kombine aldım maçın 65 dakkasına ermanın attığı gole sevindim diye üzerime yürüyüp staddan atıyorlar böyle ********ce yaşamaktansa rum takımını tutarım daha iyi
|
[QUOTE=üçyıldız58;716239]yeni maçdan geldim maç şuan devam ediyor sırf sivassporun attığı gole sevindiğim için kavga çıktı protokol trübününde bizim adi yöneticilerin gözü önünde dışarı çıkartıldım
bundan sonra be benim memeleketim diye sahip çıkarsam bu takıma dünyanın en adı ********iyim bu sene erdal sarılardan aldığım 6 adet kombineyide mecnun başakana göndereceğim belki lazım olur[/QUOTE] Sonuna kadar destekçinim abi..Ben maçtan önce yazdım buraya artık maçlara gitmeyeceğim satıldık diye.. |
söyledik söyledik ama saçma sapan şekilde feneri savunanlar oldu. alın gözünüze girsin o paralar şimdi.
evimizde yabancı kaldık . Allah kahretsin buna sebep olanları |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:36. |