![]() |
Cevap: Sivasspor Store'den Atılım
bitürlü sivasspor store adam edemediler ya
-sari formalar nezaman cikacak diye 100 kere sordum ama herhalde cikmiyacak :confused: |
[B]Bir türlü profesyonel olmayı beceremedik.Store konusunda.Bursasporun storesini de gördüm gezdim hayran kaldım.İstanbul takımlarını saymıyorum bile.:mad:[/B]
|
Bu kulübe heyecanı olan yöneticiler lazım. Mevcut yöneticilerin kulübe artı kattıkları falan yok inşallah en yakın zamanda kan değişikliği gerçekleşir. Store konusuna gelince çoğu konuda olduğu gibi store konusu da sıkıntılı. Zaten doğru düzgün taraftarımız yok üstüne böyle şeyler de eklenince insanlar iyice soğuyor. Ürünler kaliteli olacak ki taraftarlar da ilgi göstersin bu şekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Sonra kimse çıkıp ürünlere ilgi yok diye ağlamasın.
|
Sivastayken gördüm gerçekten içler acısı sanki tuhafiye.
Ya cokmu zor store açıp adam akıllı dizayn etmek ? Ufak esnaf bile 50/60 milyar harcayarak süper dükkânlar açarken koca Sivasspor saçma sapan bir dükkanı store diye millete kakalıyor? Cidden bizim klüpte taraftara yönelik tek bir şey yok o heyecanı bir türlü uyandıramadılar sivas halkında , bilet satış gişeleri desen oda öyle kulübeden satış yapıyoruz rezillik diz boyu , ümidim yeni stad yapılsinda belki akıllarına gelir modern hale getirmek. |
[b]Herkes konuşuyorda ,kusura bakmaSIN boş konuşuyor,store konusunda mecnun başkan konuştu,3000 forma bastırılmış topu topu 500 forma satılmamış bile,store açmak öyle kolay iş değil,böyle yerler kulübe ticari külfet değil ,ticari gelir kapısı olmalıdır, öyle bir durumda yok zaten,storeyi işlek biyere açmanın kirasının ,ordaki görevlinin maaşının ,sigortasının maliyeti klübe yük yetirir,evet bende herkes gibi bursanın ,tsnin, feneryumun,aslan yuvasının,kartal yuvasının storelerini beğeniyorum,bazen tırlarla ülkeyi dolaşıyorlar,imrenmemek elde değil ,ancak o takımların milleti millet ,sivasda öyle tutucu milliyetçi özelliklede sivas milliyetçisi kimse yok sayılır,bunları gözönünde bulundurmak lazım,trabzonu araştırsan tsnin bir maçına gitmemiş 1 tek yetişkin insan bulamazsınız,sivası araştırsan milyonlarca, sivasspor maçına ömründe 1DEFA gitmemiş adam bulursunuz,bende sevmiyorum bu tslileri ancak adamlar millet ,sivaslılarla kıyaslamam ,şehrinden nefret eden ,elinden gelse 10 şiddetinde deprem yaratacak,sivasda bir doğal afet deprem filan olsa taş taş üstünde kalmasa, sevinecek milyonlarca sivaslı var BUNLARMI SİVASSPOR FORMASI ALACAK ? ,bunları görmezden gelip store konusunda atıp tutmanın anlamı yok,şimdi birileri çıkıp derki çok konuşuyonda sen niye almıyon?benim orjinal formamda var ,çakma formamda var,atkımda var,şapkamda var,bayrağımda var,smsde yoladım,2.ligden beri istanbuldaki tüm [4-5 maç hariç]maçlarınada gittim,tff yi protestOyoda gittim,sivasspor için yardım konserlerinede gittim ,ankaraya deplesmanlarına enaz 8 defa gittim,bunları reklam etmek için değil ,birileri bilmeden kuru sıkı sallamasın diye hatırlatmak istedim,store işi gönül işidir,sevgi işidir,10 tlye işporta formaları varken ,kimse 50 tlye sivas store forması almaz,elin adamları piyasada 5 tl forma varken gidip fenerrumdan 80 -100 tlye alıyor,fb şampiyonlar ligine gidemedi diye ,kulüp zarar etmesin diye 3 er 5 er forma ,terlik esofman vs.vs yağmalıyor deta ,bizim milletde öyle işler olmadı olmaz,olmıyacakta, olmasını gönül arzu ediyor yönetimi bu konuda suçlamamak gerekir önce kendimize bakmalıyız [/b]
|
[QUOTE=58MySouL;919250][B]Bir türlü profesyonel olmayı beceremedik.Store konusunda.Bursasporun storesini de gördüm gezdim hayran kaldım.İstanbul takımlarını saymıyorum bile.:mad:[/B][/QUOTE]
[B]Bu is bakanlari deystirmeze PROFESYONEL HAYATTA OLAMAYIZ!!!! kac sene den beri bu is yürümiyo?? Hele I-Net Store biz yani yurtdisi kalanlar HALA SATIS YOK!!!! Satis bi baslasin bakin kac Forma yada herhangi ürünler satiyorlar ama duyan yok!!!! Ben Külübe en az 50 Mail attim Yurtdisi nezaman satis basliyacak diye ama ne cevab ne de bisey geldi cok yazik gercekten cok yazik!!!! NOT: Bir örnek daha...... tek Yurtdisi satis nezaman basliyacak Mail atmadim daha önce Külüb den bisey istedim orda da en az 30 Mail attim ama dedin gibi ne cevap ne de bisey geldi yaaa Arkadasim benim istedim olmasa yine de bi Cevap ver yok yapamiyoruz diye falan ama malesef onuda bile yok gercekten cok üzüldüm :mad:[/B] |
Abi bir anket yapalim kim nerden diye sivas Ankara Istanbul yurt disi diye eminimki sivastakinin 5 kati gercek sivassporluda avrupada vardir maddi sikintisi olmayan vallaha yurt disina satis olsa, formamim reklami kavladikca (malum) yenisini alirim.
|
geçenlerde çocuk için birşeyler bakayım dedim ama yok sanırım tek satılan R. Carlos imzalı formalar
|
Store konusu Forma açılmışken bende bu cumartesi günü Yaşadığım Bir olayı Sizlerle Paylaşmak İstedim.
Yiğenimizin Düğünü için oğlumla birlikte Taşına Toprağına Kurban olduğum SİVASımdaydım. zaten kısa bir zamanımız var düğünden hemen sonrada geri döneceğim. Cumartesi günü Oğlum ben birde başka yiğenim alış veriş için storedeydik. saat 14,20 kapıda açık yazıyor kapı kilitli önündede yemek boşu poşet içerinde bağlanmışş. sorduk soruşturduk lavaboya felan gidilmiştir dediler 10-15 dk bekledik pasoligden sorduk bilen olmadı nereye gittiğini. sonra tanıdık bir bayan geldi pasoligde görevli telefon açtı gelecek biraz bekleyin dedi bir 15-20 dk daha geçti dolaşıyoruz açılacakta yeni Carlos imzalı formada varmış 80 tl dediler bizde alacaz diye seviniyoruz olmadı gelen yok haberde yok sdada doğru gittik araştırdık vip idari girişten bir arkadaş saolsun yardımcı olmaya çalışıyor telefon trafiği vel hasıl görevli kişi izin almış pazartesi gelirsek alış veriş yapa bilirmişiz şimdi oğlana söz verdim forma alamadım onamı yanayım, böyle bir sorumsuzluğun olmasınamı yanayım herneyse geri döndüm geldim. Sivas bizim Kanımızda Sivassporumuzda Canımızda olan bir kişi olarak bu sitede yorumları okur bazen haksızlık yapılıyor diye kızardım. şimdi eleştiren arkadaşlar gerçekten birşeyler düzelsin diye eleştiriyor, herşeyin daha iyi olması için fikir alışverişi yapılıyor ama onu anlayacak kapasite nerde... Okuyanlar ne düşünür bilmem ama bu konu olunca yazmak istedim Hakkınızı helal edin... |
[QUOTE=68yasar58;919333]Store konusu Forma açılmışken bende bu cumartesi günü Yaşadığım Bir olayı Sizlerle Paylaşmak İstedim.
Yiğenimizin Düğünü için oğlumla birlikte Taşına Toprağına Kurban olduğum SİVASımdaydım. zaten kısa bir zamanımız var düğünden hemen sonrada geri döneceğim. Cumartesi günü Oğlum ben birde başka yiğenim alış veriş için storedeydik. saat 14,20 kapıda açık yazıyor kapı kilitli önündede yemek boşu poşet içerinde bağlanmışş. sorduk soruşturduk lavaboya felan gidilmiştir dediler 10-15 dk bekledik pasoligden sorduk bilen olmadı nereye gittiğini. sonra tanıdık bir bayan geldi pasoligde görevli telefon açtı gelecek biraz bekleyin dedi bir 15-20 dk daha geçti dolaşıyoruz açılacakta yeni Carlos imzalı formada varmış 80 tl dediler bizde alacaz diye seviniyoruz olmadı gelen yok haberde yok sdada doğru gittik araştırdık vip idari girişten bir arkadaş saolsun yardımcı olmaya çalışıyor telefon trafiği vel hasıl görevli kişi izin almış pazartesi gelirsek alış veriş yapa bilirmişiz şimdi oğlana söz verdim forma alamadım onamı yanayım, böyle bir sorumsuzluğun olmasınamı yanayım herneyse geri döndüm geldim. Sivas bizim Kanımızda Sivassporumuzda Canımızda olan bir kişi olarak bu sitede yorumları okur bazen haksızlık yapılıyor diye kızardım. şimdi eleştiren arkadaşlar gerçekten birşeyler düzelsin diye eleştiriyor, herşeyin daha iyi olması için fikir alışverişi yapılıyor ama onu anlayacak kapasite nerde... Okuyanlar ne düşünür bilmem ama bu konu olunca yazmak istedim Hakkınızı helal edin...[/QUOTE] ben hafta ici gittim zaman bile kapali oluyodu ya ne sacmalik bunu bi cözüm bulmalari lazim artik yeter yaa kac senedir süperligdeyiz dogru süz store umuz yok ya |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03. |