SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Panatinhaikos 0-0 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32405)

samor 16.07.2011 02:57

Cevap: Panatinhaikos - Sivasspor

bu takımda uğur kavuk ve mehmet nas ilk 11 de oynadığı sürece biz ilk 5 te asla olamayız

yigido_ersin58 16.07.2011 06:45

takım genel olarak iyi görüntü veriyo ama sonuçta hazırlık maçı önemli olan eksikleri görmek bana göre eksikler:
--Kaleci baana göre zayıf yetersiz giibi geldi korcan daha iyidi
--M.nas ilk 11 adamı değil
--Forvete kaliteli transfer sart bu cok acık belli

kangallıwert 16.07.2011 09:03

[QUOTE=samor;732521]bu takımda uğur kavuk ve mehmet nas ilk 11 de oynadığı sürece biz ilk 5 te asla olamayız[/QUOTE]

İns Rıza hoca takima mehmet ve ugur yerine kıvanc ve kerimi monte edecek!

Respect58 16.07.2011 10:48

[QUOTE=sabanoh;732519]Gardas,herhalde ayni özet görüntülere bakmadik.
Benim baktim videoda yunanlar bizden üstün görüküyor ve daha çok pozisyona girmis görüküyor.
Bir özet bir sey ifade etmez fakat bu maç 2 yada 3 0 yunanlarin üstünlügüyle de bitebilirdi (direkten toplari saydim).
Son olarak, bu bir hazirlik maçi oldugunu unutmayalim.
Maçi izlemedigim için pek fazla yorum yapmiyacagim.
Saygilarla[/QUOTE]

[B]Maçın 90 dakikasını izledim.Sen yanlış görüntülere bakmış olmalısın.Oyunun neredeyse tamamında biz üstündük.Net pozisyonları bulan bizdik.Panatinhaikosun direkten dönen pozisyonlarından başka pozisyon yok.Üstelik biride serbest vuruştan..Kaldıki Panatinhaikos Şampiyonlar ligi 3.ön eleme maçı oynayacak bir takım.Bu takıma karşı böyle oynamak kolay değil..[/B]

Turan 59 16.07.2011 17:57

[QUOTE=mayhos58;732463]ya turan58 nickli abicim diyim: senin kadar saçma sapan yorum yapan daha görmedim bu forumda lütfen yorum yapma ya.sadece yazılanları oku

Hayırdır Hemşehrim siteye daha dün üye oldun,bana akıl vermeye çalışıyorsun.Çok bilmiş aklını kendine sakla emi.

Respect58 16.07.2011 18:11

[B]Panathinaikos ligde oynadığı yunanistan şampiyonu olympiakos maçının kadrosundaki 7 oyuncuyu dün ki maçta ilk 11de oynattı.Geride kalan 4 oyuncudan ikisi o maçta oynayan adamlardan daha yüksek bonservis bedeline sahip..Yani dün Panathinaikos neredeyse as kadrosunun tamamını çıkarmıştı sahaya.
Ayrıca ayın 11inde Panathinaikos Lech Poznanı 1-0 yenmiş..

Bunları yazmamın sebebi dün boş bir takıma karşı oynamadık.Önümüzdeki sezon Allah'ın izniyle iyi bir Sivasspor izleyeceğiz.[/B]

58CeZa58 16.07.2011 22:02

vallah benim görüsüm
sivassporumuz iyi oynamis
panathinaikos her ikinci sene sampiyonlar liginde oyniyan takimi
yani yunanistanin besiktasi fenerbahcesi sayilir

cogu oyuncularida milli oyuncu biz iyi oynamisik iyi posisyonlarimizda olmus
kaleye cok sut atmamiz beni sevindirdi hata uzaktan gelen sutlarimiz rakip icin tehlikeli olmus
sirf onlarin bi kac serbest vurusundan iyi posisyonlari olmus bi kac direkten dönen top yani beraberlik maci hakkiymis bence

ins. stuttgartada bu performansla birazda daha üstüne biraz birsey koysak
iyi mac dengeli mac cikarabiliriz
golcülerimiz biraz daha hirzli aktif olmali
pedriel olsaydi atardik belki bi gol

emreOKOCHA 16.07.2011 22:14

[QUOTE=58MUAMMER58;732477]PANATİNHAİKOS küçümsenecek takım değil defansı sağlam takım eğer bu takımdan gol yememişşek takım iyi yolda demektir tabi iyi oynamak yeterli değil gol atmak lazım bu sorunu çözersek çok iyi takım oluruz izlemek kısmet olmadı maçı inşallah hayırlı olur herşey[/QUOTE]

Panatinhaikos küçümsenecek takım değil:):))Yuh diyorum bu takımı da küçümsedilerse)Adamlar her sene Şampiyonlar liginde)

djsivaslim58 16.07.2011 23:52

[url]http://www.youtube.com/watch?v=syeWKjroiW4[/url]

eger youtube oluyorsa izleyin macdan görüntüler daha dogrusu futbolculardan

nightmare58 16.07.2011 23:57

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Özet tam fikir vermeyebilir, çünkü maçın tamamını izleyenler Sivasspor'umuzun daha baskın bir oyun oynadığını adeta Panatinhaikos'u elinden kaçırdığı yazmış özete bakarsak 2 tane net pozisyonumuz var bizim onlarında 2 tane direkten dönen topu özet yanıltmasın diyorum, takımımız gayet diri gözüküyor inşallah iyi bir şekilde başlayıp devamını getireceğiz...[/COLOR][/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:44.