![]() |
[QUOTE=erdalguler][FONT="Century Gothic"]13. Hafta Fikstürü:
Kayserispor - Malatyaspor 1 Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 0 B.B. Ankaraspor - [COLOR="Darkred"][B][U]Sivasspor[/U][/B] [/COLOR] 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 2 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 0 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 [B][I]Diyarbakırspor – Trabzonspor 2[/FONT] [FONT="Century Gothic"]Günay gardaş yanlışlıkla bizi zirveye taşıdı ama tevafuk oldu belki ilerleyen haftalarda hep orada kalabilirim.... :D[/FONT][/I][/B][/QUOTE] [B]BU HAFTA 5 TUTTURDUM. BAKALIM HAFTAYA İNŞALLAH DAHA YÜKSEK TUTTURURUZ...[/B] |
Kayserispor - Malatyaspor--0
Konyaspor - Ankaragücü--1 Fenerbahçe – V. Manisaspor--1 Samsunspor - Denizlispor--1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor--2 Beşiktaş - Gaziantepspor--1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor--0 Ç. Rizespor - Galatasaray--2 Diyarbakırspor – Trabzonspor--0 __________________ Bu hafta ücte kaldim,7 bilen varsa beni gecebilir!.. |
[QUOTE=gercek58li]Kayserispor - Malatyaspor--0
Konyaspor - Ankaragücü--1 Fenerbahçe – V. Manisaspor--1 Samsunspor - Denizlispor--1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor--2 Beşiktaş - Gaziantepspor--1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor--0 Ç. Rizespor - Galatasaray--2 Diyarbakırspor – Trabzonspor--0 __________________ Bu hafta ücte kaldim,7 bilen varsa beni gecebilir!..[/QUOTE] [B]7 yok bu hafta 6'lar var... yeni listeyi yarın ekleyeceğim forma...[/B] |
[QUOTE=Ser58dar]Kayserispor - Malatyaspor 1
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 2 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 2 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 1 Ç. Rizespor - Galatasaray 0 Diyarbakırspor – Trabzonspor 0[/QUOTE] [COLOR="Black"][B]Tüh bee altıda kaldık[/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Tüh bee altıda kaldık[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]bölü 2 = 3te ben yaptım yani senin yarın kadar olabildim :D[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]bölü 2 = 3te ben yaptım yani senin yarın kadar olabildim :D[/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Sağlık olsun güzel gardaşım ben az yaptığımı sanıyordum demek ki fena değil! [/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Sağlık olsun güzel gardaşım ben az yaptığımı sanıyordum demek ki fena değil!
[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]Bu hafta en çok bilen 6 oldu zaten ama baya var 6 bilen... Sürprizler dolu bir haftaydı diyerek kötü sonucuma sebe bulayım :D[/B] |
[QUOTE=Dağcı]Kayserispor - Malatyaspor .....1
Konyaspor - Ankaragücü........1 Fenerbahçe – V. Manisaspor...1 Samsunspor - Denizlispor ......0 B.B. Ankaraspor - [COLOR="Red"]Sivasspor...0[/COLOR] Beşiktaş - Gaziantepspor.......1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor..1 Ç. Rizespor - Galatasaray.......2 Diyarbakırspor – Trabzonspor..2[/QUOTE] Bu hafta 6'da kaldım. Kendi rekorumu egale ettim. . . |
Kayserispor - Malatyaspor 1
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 0 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 1 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 2 bu hafta 5 de kaldık neyse daha iyisi haftaya inşallah |
bu hafta 3 te kalmışız ama genelden kurtarıyoz genelde 4.cüyüm
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:31. |