SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Stad'yumma' Gözünü ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34236)

citothehan58 14.05.2012 17:15

Cevap: Stad'yumma' Gözünü !

Yigidolar protesto yapin! 25.000 HAYIR!!!
Bu ne bicim adalet 2. lig deki takimlara 30 binin üzerinde yillardir süper ligde yildiz gibi parlayan ve süper lige renk katan takima 25 bin öyle mi ??
Buna adalet denilmez kardesim! Yönetim ve Sivasli Millet vekileri derhal el atmali.
Bizde bos durmayalim yigidolar! Elimizden geleni yapalim bu is burda kapanip bitmemeli. Ah Muhsin Yazicioglu seni bile bile öldürdüler.
Allahim sen bize yardim et. Allahin yardimiyla hakkimizi alacaz !!!

reis25 14.05.2012 19:37

toplanıp gidelim akpt il teşkilatının önüne varmısınız benımke olmaya bu sdatı yaptırmayalım
:mad:

reis25 14.05.2012 19:40

vicdanı olan varsa toplanalım herkes bize güler be 25000 kişik stadları var diye toplanalım ne olur nerelere gidiliyorsa gidelim tv ye çıkıp açıklama yapsın taraftar dernekleri nedir bu suskunluk

reis25 14.05.2012 19:43

bukadarmı yanı hep susacakmıyız be arkadaşlar bizden başkasının bize faydası olmaz birlik olalım
:mad:

reis25 14.05.2012 20:04

mrb sayın cumhurnaşkanım ben sivastan gökhan evli 1 cocuk babasıyım sizden ne iş isterim ki rızkı allah verir nede başka bir şeysayın başbakanımz tayıp erdogan beyfendi bizlere bir söz veri kaç sene oldu hatırlamıyorum sdat sözü neden kimse sözunu tutmuyor bizler millet olarak sözümüzü tutuyoruz aha bu gun aha yarın olur olmaz diye bu güne getirdiler 33 bin kişilik dediler 25 bin yapıyorlar alla aşkına bir el at ve herhez sözünü tutsunnnnn allaha emanet olun allah sizlere sabır versin bizide daha oyalamasınlar cevap beklerim [HTML][LEF][/L:mad:bunu köşke gönderdim yazdım daha ne yapayım

reis25 14.05.2012 20:22

Cevap: SİVASLI UYUMA STADINA SAHİP ÇIK

[QUOTE=ünisivas;785522][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=35581&token=93114[/IMG]

SAYGI DEĞER ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİMİN, LÜTFEN GÜZEL Bİ ORGANİZASYON YAPIP GEREKEN TEPKİMİZİ ORTAYA KOYALIM. HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN ORTAK Bİ KARAR ALIP PROTESTOMUZU GERÇEKLEŞTİRELİM... STADIMIZA SAHİP ÇIKALIM... SAYGILARIMLA...[/QUOTE]

varya artık uyanın be yeter artık toplanın be herkes isdedigini yaptırıyor

kkemal58 14.05.2012 21:10

[QUOTE=reis25;786200]mrb sayın cumhurnaşkanım ben sivastan gökhan evli 1 cocuk babasıyım sizden ne iş isterim ki rızkı allah verir nede başka bir şeysayın başbakanımz tayıp erdogan beyfendi bizlere bir söz veri kaç sene oldu hatırlamıyorum sdat sözü neden kimse sözunu tutmuyor bizler millet olarak sözümüzü tutuyoruz aha bu gun aha yarın olur olmaz diye bu güne getirdiler 33 bin kişilik dediler 25 bin yapıyorlar alla aşkına bir el at ve herhez sözünü tutsunnnnn allaha emanet olun allah sizlere sabır versin bizide daha oyalamasınlar cevap beklerim [HTML][LEF][/L:mad:bunu köşke gönderdim yazdım daha ne yapayım[/QUOTE]

Göndermediğimiz yer kalmadı güzel kardeşim. Çırpınıp duruyoruz ama nafile bütün sivas medyası da dahil mail göndermediğimiz yer kalmadı. Daha birinden kaale alıp da dönen biri olmadı.

reis25 15.05.2012 19:01

[QUOTE=kkemal58;786228]Göndermediğimiz yer kalmadı güzel kardeşim. Çırpınıp duruyoruz ama nafile bütün sivas medyası da dahil mail göndermediğimiz yer kalmadı. Daha birinden kaale alıp da dönen biri olmadı.[/QUOTE]

ne ne isityorlar bilimiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mete209 15.05.2012 22:05

[B]Gönderilen;[/B]
Sivas'a yapılacak stadın kapasitesinin tekrar 33000'e çıkarılmasını istiyoruz

[B]Gelen;[/B]
Sn. METE ,
Elektronik posta yolu ile tarafımıza ulaşan talebinize Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Suat KILIÇ adına (BİMER) yetkilisi tarafından cevap verilmektedir. Kurumumuzla iletişim kurmanızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Her il için planlanan spor komplekslerinin maaliyetleri yapılacak olan arsaların değerleri önceki stadların yer aldığı arsaların bedelleri ayrıca stadın yapımında Belediyelerle yada TOKİ ile yapılacak olan protokoller farklılık göstermektedir.Her tesisin ülkeye bir değer kattığını bilmenizi isteriz. Önemli olan Sivas şehri için modern bir stadın bir an önce yapılabilmesidir.Bununla ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde sürmektedir.Bu süreçte göstereceğiniz sabırla ve olumlu düşüncelerle bizlere katkı sağlayacağınızı bilmenizi ister.Anlayışınız için teşekkürlerimizi sunarız. Bilgilerinizi rica ederiz.
Selam ve Saygılar.

[B]Gönderilen;[/B]
Sayın yetkili, daha önce 33000 olarak ihale edildiğinde maliyet düşünülmedi galiba. Ya da 1 yılda Sivas'taki gayrimenkuller % 50 değer kaybetmiş olmalı. Ayrıca çalışmalarımız hızlı gidiyor demişsiniz Sayın Başbakan Stat sözü vereli 4 sene geçti hızlı olmak böyle bir şey galiba. Sizden ricamız tepkilerimizi gerekli yerlere iletmenizdir.

[B]Gelen;[/B]
Görüşleriniz ve talepleriniz Spor Genel Müdürlüğümüz' ün ilgili birimlerine iletilecektir.Bilgilerinizi rica ederiz.

Bunlar GSB yetkilisiyle yazışmalarımız.:)

serkankeskin 15.05.2012 22:11

kardeşim 25 bin kişilik stat yapıldı diyelim.6 .7 sene sonra sivas ta nüfusun ve futbol kültürünün gelişmesi sonucu 35 .40 bin kişilik statyum ihtiyacı doğdu.şehir dışına yapılmış arsa değeri olmayan bir yeri verip 40 bin kişilik statyum yaptırabilirmiyiz acaba.gerçi mecnun başkana kalsa 25 bin kişilik stat 40 sene yetermiş bize.büyümek gibi bir hedefi bir hırsı yok anlaşılan.arkadaşlar şu an 15 bin kişilik stadı dolduramayabiliriz.çünkü kale arkaları sahaya çok uzak ve üstü açık olduğundan dolayı kış aylarında boş kalıyor.oysa yeni yapılan 5 yıldızlı statlar her zaman daha fazla taraftar çeker.örneğin fb .gs 20 bin kişilik eski statlarını her maç dolduramazken yeni statlarında 50 bin kişiye oynuyorlar. biz stat kapasitesinin 33 bine çıkarılmasını istiyoruz ama bana kalırsa kapasite en az 40 bin olmalı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:54.