![]() |
Cevap: Tekrar 58 Giyecek mi ?
Toraman 3-5 serseri için 58'i çıkarmamalıydı. Umarım yeniden 58 giyer çok isterim.
|
ibrahim toraman bizim köylü
|
[QUOTE=Morten58;789259]Ozaman Nizamettin Caliskan'ida Ibo nun yanina koyalim oda sonucta 58 si cikardi![/QUOTE]
nizamettin'i istiyorduk ama orduya gitti |
[QUOTE=Morten58;789268]58 giymek yetmiyor birde bu var,
Gercek SivasLI dedigin böyle olmaLI, ayrica bilenlere sormak istiyorum RIZA HocamIZ BJK'da oynarken hani numarayi tasiyordu eger 58 tasimiyorsa ine gercek Sivasli ,cünkü kendisi Memleketine yardim ediyor, Sivas'A yatirimlar yapiyor![/QUOTE] rıza hoca istesede giyemezdiki çünkü futbolu 96'da bıraktı ve 2000'ler öncesi numarala 1'den 11'e kadardı yedekler için 12'den 18'e kadar o zamanlar rıza hoca 8 numarayı giyiyordu |
[QUOTE=MaXiMuM;789283]Rıza hocanın forma numarasını 2 olarak hatırlıyorum.[/QUOTE]
hayır 8 numarayı giyiyordu |
[QUOTE=Mustafa58Ağa;790394]hayır 8 numarayı giyiyordu[/QUOTE]
BJK da bir ara sağbek olmayınca GORDON MILNE Rıza'yı sağbek oynattı,o zaman forma numarası 2 idi.Ama genelde ortasaha oynadı ve 8 numaralı formayı taşıdı.Milli takımda 6 sırt numaralı forma giyerdi. |
Çıkartmayacaktın İbrahim Toraman Çıkartmayacaktın 58 Numaralı formayı!!! Çıkart-Giy bu çocuk oyuncağımı! GEÇİNİZ...
|
[QUOTE=burak58as553;789255][B]İçinizden biri çıktıysa Sivas'ı temsil eden bence bu insana biraz destek çıkmak gerekir. Saha içinde olan şeyler sahada kalır. Benim gönlüm her zaman Sivas'tan yana[/B]
O kadar küfür yedi,yine de taraftara karşı kötü bir söylemi yok..[/QUOTE] Hakedene destek çıkılır! [url]http://www.aktifhaber.com/ibrahim-toraman-isliklaninca-kufur-etti-558269h.htm[/url] evet kötü bir söylemi yok DİREK KÜFREDİYOR SİVASLIYA!!! 58 numaralı formayı çıkartmadan önce... KENDİ HEMŞERİSİNE KÜFRETMEDEN ÖNCE düşünecekti! |
[QUOTE=Ozan5858585858;791504]Hakedene destek çıkılır! [url]http://www.aktifhaber.com/ibrahim-toraman-isliklaninca-kufur-etti-558269h.htm[/url] evet kötü bir söylemi yok DİREK KÜFREDİYOR SİVASLIYA!!! 58 numaralı formayı çıkartmadan önce... KENDİ HEMŞERİSİNE KÜFRETMEDEN ÖNCE düşünecekti![/QUOTE]
o küfürü sivasspor taraftarına etmedi kendine küfreden, yuhalayan bir avuç kendini bilmeze etti. onun yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı. |
[QUOTE=risale69;791508]o küfürü sivasspor taraftarına etmedi kendine küfreden, yuhalayan bir avuç kendini bilmeze etti. onun yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı.[/QUOTE]
Burada 58 numarayla dalga geçen birini savunuyorsunuz helal olsun size helal (!) bir avuç kendini bilmez derken ne demek istediğinizi anlamadım açıkçası.. o gün bütün stad ıslıklamıştı ibrahim toraman'ı o da soyunma odasına giderken küfretmiş bu bir avuç kendini bilmez dediğiniz bütün stad oluyor kardeşim! Bir Sivaslı gittiği takımda 58 numarayı giyiyorken ÇIKARMAZ! Gururlanarak giyer hep giyer GOL ATTIĞINDA GURURLANARAK 58 NUMARAYI GÖSTERİR! ama o çıkarıyor sonra dalga geçiyor yine giyeyim diyor orada DUR bir zahmet! ÇIKARTMAYACAKTIN! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |