![]() |
Cevap: FC Nürnberg 5-0 Sivasspor
[B] forvet ıhtıyacını sıvastakı herkes bılıyordu o aşikar onu bıle hala yapayan yonetım bu mactan sonra acıkca bellı olan kalecı ve stober ıhtıyacını ne zamn yapar allah kerım
navratıl cok yavas stoberde forması garantı olması gereken adam rajnochtur ama onunda rıza hoca ıle pek arası yok gıbı onu pek dusunmuyor ama defansta aklı ıle oynayan tek adam o ınsallah onun yanına ıyı bır adam alırlar ıkısı lıgı ıdare eder bence tabı ıyı bır adam alırlarsa ve ıyı bır kalecı ıkıncı lıg kalecısıyle bu iş olmaz[/B] |
Cevap: FC Nürnberg - Sivasspor Hazırlık maçı
[QUOTE=Çılgın Türk;798016]Son mac icin Yenildik, Umut verdik!!! diye haber yapilmisti.
Bu macin basligi ne olacak diye merak ediyorum..[/QUOTE] Hocam o başlığı ben attım. Eğer eleştirsel yaklaşıyorsanız başlığa haklısınız. Çünkü o başlıkta da eleştiri vardı (!!!!)... Ünlem işareti iyi algılayın lütfen. Çünkü bir çok üyemizde bu durumu dillendirdi ama küçük nüansı es geçtiler. Aslında umut vermiyoruz mealinde kullnılmış bir başlıktı. Edebiyatınıza sığınarak... |
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/7/30/fft1mm1839752.jpg[/IMG]
N'Doussel Sivasspor'da Eneramo ile yolların ayrılmasından sonra hücuma takviye yapmak için görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, N’Douassel ile her konuda anlaşma sağladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istediği golcüler arasında ilk sırada yer alan 24 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Tunus Ligi takımlarından Club Africain’da forma giyen 1.90’lık forvetin bu hafta içinde Sivasspor’un kampına katılacağı belirtildi. [URL="http://www.fanatik.com.tr/Sivassporda-mutlu-son_3_Detail_246_271240.htm"]Kaynak[/URL] %99 Sivassporda demiştim yaklaşık 10 saat sonra geldi beyler hayırlı olsun ... |
Cevap: FC Nürnberg - Sivasspor Hazırlık maçı
[QUOTE=adres58;798137]Hocam o başlığı ben attım. Eğer eleştirsel yaklaşıyorsanız başlığa haklısınız. Çünkü o başlıkta da eleştiri vardı (!!!!)... Ünlem işareti iyi algılayın lütfen. Çünkü bir çok üyemizde bu durumu dillendirdi ama küçük nüansı es geçtiler. Aslında umut vermiyoruz mealinde kullnılmış bir başlıktı. Edebiyatınıza sığınarak...[/QUOTE]
Ben elestri yoktu demedim ki ! isaretinin ne anlama geldigini gayet iyi biliyorum :) Benmkisi sadece merakti. Hazirlik macinda skor önemli degil 0-5!!!!! gibi bir baslik bekliyordum :) |
[QUOTE=cagatayakcil;798138][IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/7/30/fft1mm1839752.jpg[/IMG]
N'Doussel Sivasspor'da Eneramo ile yolların ayrılmasından sonra hücuma takviye yapmak için görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, N’Douassel ile her konuda anlaşma sağladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istediği golcüler arasında ilk sırada yer alan 24 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Tunus Ligi takımlarından Club Africain’da forma giyen 1.90’lık forvetin bu hafta içinde Sivasspor’un kampına katılacağı belirtildi. [URL="http://www.fanatik.com.tr/Sivassporda-mutlu-son_3_Detail_246_271240.htm"]Kaynak[/URL] %99 Sivassporda demiştim yaklaşık 10 saat sonra geldi beyler hayırlı olsun ...[/QUOTE] Insallah bu sefer dogrudur, benim aldigim duyum ise Rusyada imza atmaya gitmis baska takima, kafamiz cok karisti, bu kacinci anlasma oldu mutlu son, geldi, yola cikti! Gel artik |
Kaleci sorunumuz yok bizim fazla abartmayın. Korcan Lig'teki en iyi kalecilerden biri!!! Adam yarım sene yattı tabi form eksikliği olur bu çok normal ama form tuttuktan sonra tüm burada Korcan'ı küçümsüyenleri özür dilemeye davet edeceğim!
Bizim tek bir sorunumuz var oda DEFANS! Rajnoch ve Navratil'den anca yedek olur. En kötü ihtimal bir tane sağlam defans oyuncusu şart. |
BU TAKIMA SADECE KALECI VE BEK LAZIM GOLU KIM OLSA ATAR 1.AYDIR YOKTUM.SIVAS DAYDIM NETE GIREMEDIM ILKEZ SIMDI GIRIYORUM HAGLA BI TRANSFER YOK
|
***eğerki bir hoca hayrettin ve uğur u bir hazırlık macında ilk 11 de oynatıyorsa ,bu hocadan bundan sonrada hic bir şey beklememiz gerekir arkdşlar bu bir hazırlık macıdır,bir sürü genc aldın onları dene,sen geliyorsun 34 yaşını gecen adamları deniyiyorsun.gecen sezon iyi oynayıp kaan ,ferhat ve diğer hatırlamadığım oyuncuları takımda gonderiyorsun yazık oldu derim.adamları tam yetştiriyoruz hemen bir sezon sonra hemen bedava gönderiyoruz sanki acemi birliği gibi. hic bir genc oyuncumuzu satmayacaktık .kaliteli bir sag bek ,iyi bir stoper ve bir golcu bence yeterliydi bide son olarak takımı yönlendirebilecek ağabey ğörevini yapabilecek murat erdoğan olabilirdi .bursa ne yaptı sadece bir adam aldı .hoca yarınki kötü sonuclara takım daha oturmadı deyecek bence.
|
[B]Alman Siteleri resmen dalga gecmis bizimle...
Bu arada yaklasik 400 kisi maci izlemis ve resimlerde Borjan var hani kaleci Korcan'di??[/B] |
Nürnberg as kadroyla cikmis bizde as kadroyla ciktik sayilir ama ne akla hizmet 5 gol yedik anlayamiyorum, defans oyuncularimizda sorun var hala demekki
Schäfer - Chandler, Nilsson, M. Antonio (74. Korczowski), Pinola (74. Plattenhardt) - Simons, Balitsch (60. Feulner) - Frantz (74. Wießmeier), Gebhart, Esswein - Polter (60. Pekhart) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:49. |