SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35507)

sivasfutbol 27.01.2013 18:51

Cevap: UTANILACAK TABLO

yazıklar olsun taraftarı üzdükleri için hakkım varsa helal etmiyorum haram olsun hepsine

calipso 27.01.2013 18:51

Cevap: Maçı Değerlendirelim

rıza çalımbayın istifası bugünün en güzel haberi olacak benim için

Serdar63972 27.01.2013 18:51

Murad KELLECİ kardeşim seninle aynı safta olmayı istemem mümkünse yorumlarıma teşekkür etme...

58MUAMMER58 27.01.2013 18:51

ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

[b]Değerli yiğidolar sivassporun oynadığı futbol hiçbirimize ilerki haftalar için umut vermiyor bugün itibariyle elazığspor ,kayserispor ,mersin idmanyurdu kazanarak aramızdaki puan farkı kapanmış durumdadır elazığspor mersin idyurdu eksik mevkilerini takviye yaptı bugün gördük mersinin tüm yeni transferleri harika oynadı buna rağmen sivassporun ligde kalmış gibi inanılmaz vurdumduymaz ve rahatlıkla oynaması hepimizi derinden üzmektedir henüz takımın eksik mevkilerine gerekli takviye yapılmamıştır yapılan transferlerdede ışık görünmemektedir rıza hocanın özel sıkıntıları nedeniyle takımla yeterince ilgilenememektedir transfer sezonun kapanmak üzere olduğunu takımın zor bir fixtüre gireceğinide göze alıp yarın çok geç olmadan neler yapılmalı? ne gibi önlemler alınmalı ?hangi mevkiye transfer yapılmalı ?transferleri yeterli görüyormusunuz? görüşlerimizi bu başlık altında paylaşalım [/b]

Serdar63972 27.01.2013 18:52

Cevap: ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Ağzın bal yesin delikanlı yöneticim.. Yiğido gardaşım... İstifa istifa...

RoKeT 27.01.2013 18:53

Pedriel sağ açık oynar sercan sol açık Forvet eneramo Bu takım Başarılı olabilme ihtimali Nedir ki ? size soruyorum Tek forvet alışkanlığı nedir?

yigidolar06 27.01.2013 18:53

[QUOTE=ivancrayz;831377]yaşın kaç ? 80li 90 lı yıllarda kaç kere ekonomik krizden geçtik sen biliyormusun ?
futbolcuların hepsinin sivastan kaçtığını ? başkan bulunamadığından belediye başkanının başkan olduğunu bekara karı boşamak kolay geliyor.[/QUOTE]
[B]B[/B]enim yaşım 55 rezaletin avukatlığını yapma şapka düştü kel GÖZÜKTÜ

sivasfutbol 27.01.2013 18:54

orta sahaya acil transfer gerekiyor sağ beke uğur lavuk un yerine iyi bir adam lazım..

etlidöktürek 27.01.2013 18:57

[QUOTE=Murad_Kelleci58;831368]Bazı hissiyatlara dikkat etmek en dogrusu .. Gercek SİVAS sevdalıların ici elbette yanmakta buna sen ve senin gibi arkadaslarımızda dahil.. Daha ihtiyatli sözler edersek bu hassas durumu en az hasarla geceriz.. Ama tersi olursa bu sitede var olan ve sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen pravakotorlerin ekmegine yağ sürmüş olursunuz.. Özür dilemek baskasına değil, kisinin kendisine olan saygısı ile paraleldir..[/QUOTE]

ben nasıl içim acıdı bu mesajı yazdıysam ne kadar sivassporumu sevdiğimi gösterir bu benim görüşüm...yorum inceleyip eleştirmek gibi bir derdim yok tek derdim sivasspor ALLAH selamet versin kardeşim...

DOGU_BEY 27.01.2013 18:57

[B]Çalımbay show devam ediyorrr!!![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09.