![]() |
Cevap: Galatasaray - Sivasspor
[QUOTE=rallicifurkan;885017]arkadaşlar bu maça sivastan gideceğim biletleri nerden alacağız bu maç için?[/QUOTE]
ben gecen sene gitmistim. yarisini bile dolduramamisdik. insAllah simdi doldururuz. ben gs sitesinden almistim. biletixle iliskileri yok herhalde. ama cok kotu sistem. once siteden aldim. sorna aldigin bilgilerle illa bir gs-stora gidecen biletlerin kesilmesi icin, baktimki en yakin gs-store forum istanbulda(bide taaa oraya git). oraya gittik biletlerimizi aldik. maca geldigimizde giseden bilet alanlar vardi. bizde bilet kalmaz diye siteden aldik kosturduk. riske girmek istemiyorsan siteden al, veya mac-gunu alacan(bence bilet kalimis olur, sorun olmas herhalde). |
[QUOTE=sefacoban58;885157]ben gecen sene gitmistim. yarisini bile dolduramamisdik. insAllah simdi doldururuz.
ben gs sitesinden almistim. biletixle iliskileri yok herhalde. ama cok kotu sistem. once siteden aldim. sorna aldigin bilgilerle illa bir gs-stora gidecen biletlerin kesilmesi icin, baktimki en yakin gs-store forum istanbulda(bide taaa oraya git). oraya gittik biletlerimizi aldik. maca geldigimizde giseden bilet alanlar vardi. bizde bilet kalmaz diye siteden aldik kosturduk. riske girmek istemiyorsan siteden al, veya mac-gunu alacan(bence bilet kalimis olur, sorun olmas herhalde).[/QUOTE] Eyvallah arkadaşım yalnız siteden al diyorsunuzda ben siteden rakip takım trübününü göremedim bir doğu trübünü birde batı trübünün satışını yapıyorlar |
[QUOTE=rallicifurkan;885158]Eyvallah arkadaşım yalnız siteden al diyorsunuzda ben siteden rakip takım trübününü göremedim bir doğu trübünü birde batı trübünün satışını yapıyorlar[/QUOTE]
bende goruyorum simdi. gecen sene boyle degildi. katagori 8(rakip tribun) yazan vardi. bence sen siteye her gun bak, ne olur ne olmaz. olmazsa gun geldiginde stada gidersin giseden alirsin. |
kaybetmeyecegiz kazanmamız supriz olmayacak
|
[QUOTE=58megayigido;884090]%90 ihtimalle maça gideceğim takıma destek zamanı bize ayrılan yeri dolduralım takımımıza destek olalım öncelikle..
Takımımızın galatsaray a iyi konstre olursa macı kazanabileceğini düşünüyorum Lige verilen arayı çok iyi kullanmalıyız Roberto Carlos hocamızın galatasarayı çözecek formülü aramasına zaten gerek yok Galatasarayın Sivassporu çözmek için uğraşacağı kesin Biz normal topumuzu oynayarak dikkattli olup hata yapmassak maç bizimdir inşallah .. Ben sivasspora güveniyorum .. Sıra İstanbuldaki yigidolarda Sivassporluluk ve sivaslılık görevini yerine getirelim..[/QUOTE] maç bileti hakkında bvilgi verirmisiin ne kadar ve nerden temin edilecek bizde sivastan gelmeyi düşünüyoruz... |
tmm arkadaşlar maç bileti hakkında bilği aldım stadda satış yapılacakmış ücreti 50 tl bilginize galatasaray çagrı merkezini aradım ögrendim...
|
[QUOTE=MMMelihMMM;885188]tmm arkadaşlar maç bileti hakkında bilği aldım stadda satış yapılacakmış ücreti 50 tl bilginize galatasaray çagrı merkezini aradım ögrendim...[/QUOTE]
Stadda satis almamasi kotu olmus. Siteden alip. bilet teslimat noktalarindan bilet alman lazim. Ooooh ne iyi bilet teslimat noktalarida bunlar: • Profilo GS Store, • İstanbul Forum GS Store, • Capitol GS Store, • Metrocity GS Store, |
Sivasspor yönetiminide kınıyoruz bu konuda bir etkinlik düzenlesinler istambula otobüsler kaldırsınlar bu wep sitelerinde duyurular yapılsın neden hiçbir icraat yok?
|
[QUOTE=sefacoban58;885192]Stadda satis almamasi kotu olmus. Siteden alip. bilet teslimat noktalarindan bilet alman lazim. Ooooh ne iyi bilet teslimat noktalarida bunlar:
• Profilo GS Store, • İstanbul Forum GS Store, • Capitol GS Store, • Metrocity GS Store,[/QUO sefa coban stadda satış yapılacakmış, yapılmayacak demedim ki :) |
[QUOTE=MMMelihMMM;885196][QUOTE=sefacoban58;885192]Stadda satis almamasi kotu olmus. Siteden alip. bilet teslimat noktalarindan bilet alman lazim. Ooooh ne iyi bilet teslimat noktalarida bunlar:
• Profilo GS Store, • İstanbul Forum GS Store, • Capitol GS Store, • Metrocity GS Store,[/QUO sefa coban stadda satış yapılacakmış, yapılmayacak demedim ki :)[/QUOTE] ooooh yanlis okumusum pardon :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:35. |