SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kasımpaşa 6-2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37592)

batur0658 23.02.2014 13:08

Cevap: Kasımpaşa 2-0 Sivasspor

Taraftarimiza uzuluyorum

Dua 23.02.2014 13:11

Cevap: Kasımpaşa 3-0 Sivasspor

Ayiptir ya bu nasil futbol

35gürün58 23.02.2014 13:11

Cevap: Kasımpaşa 2-0 Sivasspor

Bu futbolcuların içi geçmiş, öğrenmişler bir yan pas onu da doğru dürüst yapabilseler, tutturmuşlar bir topu çizgiye hapsedip kalabalık grup içinde pas trafiği kime ne faydası olacaksa....

Hezimet hezimet... Aydın Aykut Hakan ,Adem sıfır oyuncular sıfır sıfır.
Adamlara helal olsun yayılıyorlar sahaya açık alanlara isabetli pas pres üzerine pres sonuç başarı...

İkinci yarı doğru dürüst transfer yapmazsan bu duruma düşersin bundan sonra baş aşağı gidersin..

Haa unutmadan bu lakayt ve faydasız oyunculara gamsız oyunculara birini daha ilave edeyim Burhan Eşer bile bile kart görüp cezalı duruma düştüğü için..

58Sivaslilar 23.02.2014 13:12

Zamanida önlem alinmazsa düzgün transfer yapilmazsa olacagi buydu elin adami dagitir gider yuh olsun :mad:

izmirliyigido 23.02.2014 13:12

Böyle forvetsiz daha ne kadar ezileceğiz. Carlos neden Cihan'ı oynatmazda Aykut'y oynatır? Utaka neden yok? Aydın neden kötü? Hakan neden kötü? Bu gidişle tarihi bir fark yiyeceğiz..

.

58Sivaslilar 23.02.2014 13:18

Murat erdogan bosuna gitmedi basina gelecegi biliyordu cünkü istenilen transfer yapilmadi simdiki durumdan yönetim sorumludur yuh olsun yönetime:mad:

50sekiz 23.02.2014 13:19

Nihat Fener macindan sonra niye kizaga cekildi?
Fener macinda gol yemedi, mac sonrasi agladi diye bazi Fener kongre üyesi Sivasspor yönetileri tarafindan cezalandirildi mi?

etlidöktürek 23.02.2014 13:19

Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor

[QUOTE=etlidöktürek;899553]bu maç için 3 ihtimalli demekten alıkoyamıyorum kendimi..Bizim takımın deplasman karnesi ve kasımpasanın tam 10 haftadır galip gelememesi tahmin yapmamı zorlaştırıyor.Es ES maçından önce utaka oynarsa umutlanabilirim demiştim ve öyle olmuştu oyuna girdi mağlubiyetten galibiyet çıktı beraberlik ve bir 5 dakka daha olsaydı bizi kimse kurtaramazdı..işin aslı utakanın oynaması ya da alternatif cihanın..görünen köy kılavuz istemez forvetsiz çıkarsak bir puan bile mucize olur carlosa hala bunu anlatamadık..[/QUOTE]

Allah kalbimi biliyor hiç umidim yoktu bu sistemle,mac icin ümitlenen arkadaslara üzuldüm..

shang 23.02.2014 13:24

her sezon böyle olur bize genelde haftalardır kazanamayan takımların umudu oluruz morali oluruz gol atamayanların umudu falan oluruz her sene böyle bir iki maç oynarız

abdurrahim_58 23.02.2014 13:25

Ne olacak devre arasinda uc bes kurus verip te bi adam gibi pivot santrafor almazsan sahandan pasla cikmaya calisirsin. Rakip presi uyguluyunca da kaptirilan top pozisyon olur ve sonuc ortada.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:35.