![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim.
[B]İkinci yarıdaki Sİvasspor'un durumu bizlere hiç tanıdık geliyor mu arkadaşlar? Bana çok ama çok tanıdık geliyor. Çok uzun bir zaman geriye gitmeden şampiyonlar ligine gittiğimiz sezonu hatırlayalım. Sezon başında hazırlık karşılaşmalarında önümüze gelenden fark yiyoruz oyun olarak ortaya hiçbirşey koymuyorduk.Anderlecht karşısında alınan 3-1 galibiyet takımımız konusunda bize acaba mı dedirtmişti.
Bu döneme baktığımızda kupa maçlarında alınan mağlubiyetlr ardından alınan 3-0'lık Kayseri galibyeti takımımız üzerinde kötü düşünceleri geri çevirmiş Oldoni hakkına iyi düşünmemizi sağlamıştı. Lakin sonra ki maçlarda aldığımız kötü sonuçlar ve oynadığımız kötü futbol takımımızın performansını açıkça ortaya koymuş teknik adamımız vede yönetcilerimizde bence büyük bir yanılgıya sebep olmuştur. Ben bu iki dönemi birbirine çok benzetiyorum. Ne dünki maçdan umudum var nede bundan sonra ki maçlarda umudum var. Hakem dün hata yaptı ya diğer maçlar da suçu kime atacağız. Herkes kendi bacağından asılır malesef bizde devre arası ısrarla yapmadığımız forvet transferi yüzünden tarihi bir hata yaptık. [/B] |
[url=http://hizliresim.com/eW3Ng4][img]http://i.hizliresim.com/eW3Ng4.png[/img][/url]
Takımdaki disiplinsizliğin ispatı |
bu maçta korcan ve burhan harici hepsi bitikti.heleki bu atıfın forvet oynayıp deli dana gibi dolaşıp.hiç bir şey yapmaması ve adem koçak'ın sürekli geri pas vermesi yetti artık ya bu takımda adem koçak gibi emekli olacak oyuncuların işi yoktur.elazığ maçındada ademin hatası gol oldu.gençler maçındada ve bu ademin torpili kimden yeter artık bilelim.son sahibini arıyordu adem koçak ve bizi buldu.artık.yeter.
|
süper maç katli yam yeter olan nedir bu şerefsizlikler sahibi yokmu bu şehrin yazık
|
[B]Ben normal bir sonuç ve futbolda bu tür dönemsel sorunların olabileceğini savunuyorum takımımız şuan çok iyi bir durumda dahada iyiye gidecek buna canı gönülden inanıyorum 4.cü sırada olup anadolu takımlarının liderliğini yapıyoruz her zaman olduğu gibi tek eksiğimiz destek bence dahada destek olmalıyız yılmadan bıkmadan şuan bizim durumumuzda olmak isteyen 50+ il var lütfen duyarlı davranalım ve saygıdeğer Osman SEÇİLMİŞ ve Mecnun ODYAKMAZ'ın yaptığı başarıları unutmayalım iyi gidiyoruz daha iyi olacağız inş. maça gelince iyi bir başlangıç gol ve sonra yaşanan talihsizlikler sonucu alınan bir mağlubiyet...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:57. |