![]() |
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
CArlos daha akıllanmamış !!! Yav bari Cihan'ı forvete Aatıf'ı sola koy ya ne biçim taktik bu.Aatıf forvette oynayamıyorrrr
|
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
bir insan yanlışın üstüne bu kadar inat edebilir mi? lazlarda bile böyle inat yok. aatif yine forvet bugün de gitti maç. hiç umutlanamayacak mıyız??
|
Cevap: Sivasspor 0-1 Trabzonspor (ilk yarı)
Ziyanın ayağındaki topu kaptırması ve o hırsı ile faul yaptırması golü yememize neden oldu..
|
Spiker daha kadroları bile sayamadan gol yedik
|
Başta Atıf olmak üzere takım yine bozuk , doru dürüst ara transfer yapılmaması nedeniyle maça etki edecek yedek olmaması maalesef bu maçı da kaybedecek gibiyiz.. sorumlu mu tabii ki transfere gerek duymayan yönetim..
|
Allah kahretsin Aydın denen adamın hiç katkısı yok arkadan seyrediyor...
yine golü yedik.. Carlos kahroluyor bunu transfer sezonunda yönetime yapacaktın Carlos geçmiş olsun.. |
Cevap: Sivasspor 0-2 Trabzonspor (ilk yarı)
Bu takım ruhunu kaybetmiş top hakimiyeti diye bir şey yok.. çöküntüde olan Trabzon'a hayat veriyoruz ...
Bundan sonraki kalan maçlarımızda topu topu 2 galibiyete razıyım ben seri mağlubiyetler bizi bekliyor gibi.. |
Cevap: Sivasspor 0-2 Trabzonspor (ilk yarı)
***apo,ve cihan neden ilk 11 de yok ka ,başka takımlarda gelen yedek oyuncuları oynatıyor carlos.
|
Cevap: Sivasspor 0-3 Trabzonspor (ilk yarı)
[B]Allah hepinizi kahretsin..
Bıraktım maçı izlemeyi ruhsuz köpekler [/B] |
Cevap: Sivasspor 0-3 Trabzonspor (ilk yarı)
Carlos istifa etmezse iyi yönetimin iyi transfer yapmamasının kendisini sıkıntıya soktuğunu düşünmeye başlamıştır bile..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:32. |