![]() |
[QUOTE=Dağcı]K.Erciyesspor - Fenerbahçe.... 2
V.Manisaspor - Kayserispor..... 1 Samsunspor - Malatyaspor......1 Gaziantepspor - Ankaragücü....1 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor....0 Denizlispor - Ç.Rizespor...........2 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor..1 Galatasaray - Beşiktaş............2 [B][COLOR="Red"]Sivasspor - Konyaspor.........1[/COLOR][/B][/QUOTE] Çok başarısız bir hafta benim için. 2'de kaldım. :( |
HANEM BAŞARISIZLIKLA DOLDU DOGRU BİLSEM SPOR TOTO DA
OYNARIM YA |
oleyyyy...
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]galiba bu hafta birinci benim çünkü tam 7 mac bildim helal olsun bana...gümbür gümbür geliyorum yukarıya dogru....[/COLOR][/FONT]
[COLOR="Red"]cihan_maximus@hotmail.com[/COLOR] |
[QUOTE=cihanakkus][FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]galiba bu hafta birinci benim çünkü tam 7 mac bildim helal olsun bana...gümbür gümbür geliyorum yukarıya dogru....[/COLOR][/FONT]
[COLOR="Red"]cihan_maximus@hotmail.com[/COLOR][/QUOTE] tebrikler arkadaşım acaba sivas maçınıda bildinmi hayır merakımdan soruyorum |
BU HAFTANIN BİRİNCİSAİ BENİM
--------------------------------------------------------------------------------
erciyses_fener:2 manisa_kayseri_1 samsun_malatya_2 antep_ankaragücü_0 gençler_diyarbakır_1 denizli_rize_1 trabzon_ankara_1 galtasaray_başiktaş_1 sivasspor_konya_1 [COLOR="Black"] İŞTE BİLDİGİM MACLAR TAM 7 MAC..[/COLOR] |
[QUOTE=^ramazan^]tebrikler arkadaşım acaba sivas maçınıda bildinmi hayır merakımdan soruyorum[/QUOTE]
[B]sadece sivas ve trabzon macını bilememiş :)[/B] |
BİDE GÜNAY
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]BİDE GÜNAY NE ZAMAN ACILANACAK SONUCLAR VE YENİ PUAN DURUMU ...[/COLOR][/FONT]
|
[B]SİTEDEKİ SORUN NEDENİYLE GECİKTİ SİMDİ ONUN UZERİNDE CALISIYORUM BİR AKSİLİK OLMAZSA....[/B]
|
K.Erciyesspor - Fenerbahçe:2
V.Manisaspor - Kayserispor:1 Samsunspor - Malatyaspor:2 Gaziantepspor - Ankaragücü:0 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor:1 Denizlispor - Ç.Rizespor :1 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor:2 Galatasaray - Beşiktaş :1 Sivasspor - Konyaspor:0 |
[QUOTE=yusuf_07]K.Erciyesspor - Fenerbahçe =2
V.Manisaspor - Kayserispor =1 Samsunspor - Malatyaspor =1 Gaziantepspor - Ankaragücü =0 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor =1 Denizlispor - Ç.Rizespor =1 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor =1 Galatasaray - Beşiktaş =2 Sivasspor - Konyaspor=1[/QUOTE] 5 maç iyi performans beeee |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:06. |