SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38767)

hiko58 11.02.2015 08:50

Cevap: Maçı değerlendirelim...

gurur duydum. zaten benim için olmazsa olmazım trabzonu yenmektir. başka derdim yok. nedenine gelince trabzon seyircisi kadar sivasa hakaret eden küfreden en aşağılık hareketleri yapan başkası yoktur. trabzonu yendiğimiz zaman bir başka mutlu oluyorum. teşekkürler çocuklar teşekkürler sergen.

Nihat5858 11.02.2015 08:51

[QUOTE=miralay;935924]Maçın adamı kesinlikle mehdi tevfik. Pas çalım defans hücum sahanın her yerindeydi. Musa sinan artık burhanı keser diye düşünüyorum hızlı hırslı genç kaliteli bir oyuncu. Sergen hoca maçı çok iyi okuyor. Eksiklikleri anında görüyor çözüm üretiyor vel hasılı kelam en büyük sivas[/QUOTE]

Neyin kafası bu dünibrahim çıkıpburhsn gırınce maçına rengi değıstı Musa kac macı tecrübesi var burhanı kesecek bazen konuşmak için konuşıyorsunuz burhan takımı dirı tutup canlandırdı takımı Musa kim arkadas komedi

hiko58 11.02.2015 08:51

haa birde şunu söylemek istiyorum sergen kardeşim ibrahim toraman bitmiş be abisi takıma koymasan iyi edersin.

Turan 59 11.02.2015 09:01

Cevap: Maçı Değerlendirelim...

Birileri; her topun geri pas olarak kaleciye verilemeyeceğini Mehdi TAUOL' e öğretmeli.

kaplanlı 11.02.2015 09:29

çok güzel bir akşamdı.teşekkürler Sergen hoca teşekkürler Sivasspor.Bu maça fazla takılı kalmadan Konya maçına odaklanmak lazım.Konya da 3 puan hamsi tava kadar lezzetli olur.

howsoonisnow3 11.02.2015 09:35

Muhteşem bir zaferdi :) Şampiyonluğa oynadığımız 2004-2005 yılındaki heyecean tekrar geldi içime. İnanılmaz duygu yoğunluğuyla izler oldum Sivasspor'umun maçlarını. Bu duyguyu bize yaşatan Sergen Hoca ve ekibi başta olmak üzere, Mecnun Başkan'ımız ve yöntemimiz ile yiğido futbolcularımızın yüreklerine, ellerine, ayaklarına emeklerine sağlık.

Maça gelince, Musa Sinan tek kelimeyle mükemmel oynadı. Burhan yerine Konya maçında sağ açıkta düşünülebilir. Ya da en azından 2. yarı süre verilebilir.

İbrahim Toraman sağ bekte sıfır. Oynayacağı zaman en sırıtmadan oynayacağı yer ön libero olacaktır ama çok fazla süre verilmemesi lazım.

İbrahim Öztürk müthiş bir savunma oyuncusu. Tecrübesini bu maçta da konuşturdu.

Eneramo'nun sakatlığı çok talihsiz oldu muhtemelen birkaç hafta oynayamayacak. Öte yandan Utaka'nın performansı yüzümü güldürdü Eneramo'nun yokluğunu aratmayacak böyle oynadığı taktirde inşallah.

Herkese sonsuz teşekkürler.

howsoonisnow3 11.02.2015 09:37

[QUOTE=hiko58;935963]haa birde şunu söylemek istiyorum sergen kardeşim ibrahim toraman bitmiş be abisi takıma koymasan iyi edersin.[/QUOTE]

TORAMAN BİTMİŞ :D

hakkaten oyle yani. Ahı gitmiş vahı kalmış adamın. Koşamıyor.

howsoonisnow3 11.02.2015 09:38

[QUOTE=Nihat5858;935962]Neyin kafası bu dünibrahim çıkıpburhsn gırınce maçına rengi değıstı Musa kac macı tecrübesi var burhanı kesecek bazen konuşmak için konuşıyorsunuz burhan takımı dirı tutup canlandırdı takımı Musa kim arkadas komedi[/QUOTE]

Gardaş sen maçı dikkatli izleyememişsin herhalde. Ya da kafan başka yerdeymiş izlerken. Musa Sinan harika top oynadı dün. Tartışılmaz bile.

badof58 11.02.2015 09:40

[QUOTE=howsoonisnow3;935989]Gardaş sen maçı dikkatli izleyememişsin herhalde. Ya da kafan başka yerdeymiş izlerken. Musa Sinan harika top oynadı dün. Tartışılmaz bile.[/QUOTE]

Musa'nın oynadğı topu bu sezon bizden kimse oynamadı bu adama sahip çıkılmalı.. Sergen hocam bu oğlanın değeri bil, oynat ..

Cley 11.02.2015 09:53

Maçtan önce ve sonra Lazların forumlarını okudum. Gülmek isteyene tavsiye ederim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:51.