![]() |
[size=2][color=blue][b]ŞEHİTLER ÖLMEZ WATAN BÖLÜNMEZ[/b][/color][/size]
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[size=2][color=red][i][b]"Vatanımı çiğnetmem Çinli denen soysuza,
Sonra nasıl bakarım, şanlı atam Oğuz'a!" [/b][/i][/color][/size] [b][size=2][color=blue]EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ VATAN 58 MEKAN 34 58 GENÇLİK....[/color][/size][/b] |
[size=2][color=red][i][b]Mohaç'ta Niğbolu'da verdiğim dersi bunlar,
Diyorum ki, acaba ne çabuk unuttular, Yıllar sonra gelerek ninniyle uyuttular: Seddülbahir, Çimentepe dile gelse de dile Üçyüz bin Mehmed'imi anlatsa Çanakkale! [/b][/i][/color][/size] [b][size=2][color=blue]EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ[/color][/size][/b] |
[size=2][color=red][i][b]Ey beni yuvamda boğmaya gelen yılan,
Ey iki yüzlü İngiliz, ey kahpe Yunan Ey kininden başka hiçbir şeyi olmayan; Gelin, haydi gelin, mezaristandır bu yurt, Diyarbakırlın aslandır, Urfalım Bozkurt SİVASLIM KAHRAMAN..[/b][/i][/color][/size] |
[size=2][color=red][i][b]Anadolu yaylası kartalını beklerken
Cümle alem vatanı parsellemek isterken, Nasıl sessiz oturur, hareket etmezsin sen Gırtlağımda bir pençe, hareminde bir kalleş, Hedef çiziyorum sana, yasavaş ya savaş! [/b][/i][/color][/size] |
[color=darkblue][size=2]ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ[/size][/color]
|
[color=red][size=2]"TÜRK ÇOCUKLARI ECDADINI TANIDIKÇA,
ONA SAHİP ÇIKTIKÇA YİNE ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPACAKTIR. MEDENİYET UFKUNDA YENİ BİR GÜNEŞ GİBİ PARLAYACAK ve TARİH SAYFALARINA YİNE TÜRK ADI İLE YAZACAKTIR."[/size]MUSTAFA [/color][size=2]KEMAL ATATÜRK[/size] |
[size=2]BİR YOLCUYA
( Bu şiir Gelibolu yamaçlarında yazıldı.). Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın, Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda, Gördüğüm bu tümsek, Anadolu’nda, İstiklal uğrunda, namus yolunda, Can veren Mehmed’in yattığı yerdir. Bu tümsek, koparken büyük zelzele, Son vatan parçası geçerken ele, Mehmed’in düşmanı boğuldu sele, Mübarek kanını kattığı yerdir. Düşün ki, hasrolan kan, kemik, etin Yaptığı bu tümsek, amansız, çetin, Bir harbin sonunda, bütün milletin, Hürriyet zevkini tattığı yerdir. NECMETTİN HALİL ONAN [/size] |
[size=2][i][b][color=blue]Hep beraber savaştık, Malazgirt, Çaldıran'da
Bütün dünya titrerdi, ordum tuğ kaldıranda Geri dönmek zül olur bir kere saldıranda Yavuz Selim bir adım, bir adım Yunus Emre; Şimşek gibi çakarız zulmeden devletlere. [/color][/b][/i][/size] |
ARKADAŞLAR;
İST. B.ŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK ORGANİZE ETTİĞİMİZ 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE PERŞEMBE GECESİ ÇANAKKALE'YE HAREKET EDİYORUZ. İNŞALLAH ORADAN DA BURSA'YA GEÇECEĞİM. AZİZ ŞEHİTLERİMİZE TÜM YİĞİDOLARIN SELAMINI İLETECEĞİM. BURSA'DA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE... SELAMLAR... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21. |