![]() |
[QUOTE=DJMuRaT][B]
CIR CIR BÖCEĞİMİSİN MALATYADAN MI GELDİN YOKSA :D AMA BENDE ÇOK SEVERİM CIR CIR BÖCEKLERİNİ ÇİÇEKTE Mİ BÜYÜYOR BU CIR CIR BÖCEKLERİ!!![/B][/QUOTE] [COLOR=BLUE]WALLA HER YERDE BÜYÜRLER MURAT..GEL BURAYA BÖCEKLERİ DOLDURALIM NESLİ TÜKENEN:D[/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]WALLA HER YERDE BÜYÜRLER MURAT..GEL BURAYA BÖCEKLERİ DOLDURALIM NESLİ TÜKENEN:D[/COLOR][/QUOTE]
[B]ÇİÇEK DEDİNDE AKLIMA GELDİ SENİ EN SEWDİĞİN ÇİÇEK Ne!:D BENİMKİ FİLKULAĞI!!![/B] |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=DJMuRaT][B]ÇİÇEK DEDİNDE AKLIMA GELDİ SENİ EN SEWDİĞİN ÇİÇEK Ne!:D BENİMKİ FİLKULAĞI!!![/B][/QUOTE]
[color=blue]Beyaz Krizantem,Kırmızı Krizantem... ...sen bende ki akrep böceğini gördün mü???[/color] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][color=blue]Beyaz Krizantem,Kırmızı Krizantem...
...sen bende ki akrep böceğini gördün mü???[/color][/QUOTE] Onur, forumları chate çevrimeyelim diyen sen değilmiydin?? |
[QUOTE=Onur Büyükdere][color=blue]Beyaz Krizantem,Kırmızı Krizantem...
...sen bende ki akrep böceğini gördün mü???[/color][/QUOTE] [B]eVET AYNI sEN :D GERÇİ BİRAZDA BANA BENZİYOR AMA ....:D AMA BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN ÇOK İYİ BİRİSİN DAYIIIIIIIIIIIIIIIII:D[/B] |
[QUOTE=Nilay]Onur, forumları chate çevrimeyelim diyen sen değilmiydin??[/QUOTE]
[color=blue]ewet bendim ama bu forma bakarsan chat sayfasını geçmiş abla...[/color] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]eVET AYNI sEN :D GERÇİ BİRAZDA BANA BENZİYOR AMA ....:D AMA BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN ÇOK İYİ BİRİSİN DAYIIIIIIIIIIIIIIIII:D[/B][/QUOTE]
[color=blue]bende seni severim yiyen:D[/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][color=blue]bende seni severim yiyen:D[/COLOR][/QUOTE]
[B]EYWALLAH DAYII...[/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]EYWALLAH DAYII...[/B][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]DAYI MAYI DERKEN SİGARALARI UÇURUYON BENDEN..[/COLOR] |
[b]Burası Bildiğim kadarıyla bayan taraftarlara ayrılmıştı.Ama gördüğüm kadarıyla Osman Günay,Onur Büyükdere ve Murat burasınıda zaptetmişler...Helal olsun bakalım ne diyelim....[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:26. |