SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   su an sarkilardan en cok neyi dinliyorsunuz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=517)

yeniceri_emre 05.04.2005 14:32

MUSA EROĞLU :TELLİ TUNAM
ONUR AKIN :GECEYİ SANA YAZDIM
CAN KAN: YAR YAR
GOKHAN OZEN :SANA YINE MUHTACIM

TeSTeRe 05.04.2005 15:51

[quote=gunay][b][size=6][color=blue]NIRVANA - SMELLS LIKE TEEN SPIRIT[/color][/size][/b][/quote] gunayida kaybediyoz galiba :d

sVs 05.04.2005 16:19

Dj Akman "Dönme"

Sivas58 05.04.2005 17:06

pamela spence -istanbul

EMİNÇOLAK 05.04.2005 17:33

ŞUAN AHMET YILMAZ DİNLİYORUM

türkçerap_yakup 05.04.2005 17:44

[quote=gunay]ve gece oldu artık metal zamanı :lol: :lol: :lol:

KORN-DİD MY TİME[/quote]iğrenççç..nasıl dinliosun o saçma müziği..amaçsız saçma sapan sözler...kafa şişiren iğrenç bi müzik..böööö kusucam

türkçerap_yakup 05.04.2005 17:52

nefret-şahi.......
----------------------------
bin yıllık saltanat 1453 te şahiiii güllesiyle istanbul oldu konstantinopolis denilen yalaaaan...istanbulum oldu marmaram kan ..gökyüzü dumaan..şimdi bakınız laaan...onun gibi beyinlere vuran bi kahraman yokmulan var..sesi kabus korkutur düşmanı buz keser esen rüzgarla birlikte güllleler yıktı duvar tanımadı ama şimdi nerde şahi nerde..53 günde zafere koşan ordu nerde..istanbulu şimdi görselerdi keşşşkeee
ŞAHİİİİ KALELERİ DELDİ KAHRAMANCAAA..ŞAHİ HİLLELERLE SALTANATI YENDİİ..ŞAHİİİİ NAMERT KORKSUN ONDAN..ŞAHİİİİ NEFRETİYLE GERİ GELDİİ...<<GUNAY BUNU DİNLE BUNU....DELİKANLIYI BOZAR METAL FALAN...TÜRKÇERAP DİNLEYİN..BU ARADA ŞAHİ=fATİH SULTAN MEHMETİN İSTANBULDA DÖKTÜRDÜĞÜ TOPUN ADI OLUYOR..

V1CT0RY 05.04.2005 22:19

[color=darkred][i][b]TEOMAN-17[/b][/i][/color]

GuNaY 05.04.2005 22:35

[quote=türkçerap_yakup]nefret-şahi.......
----------------------------
bin yıllık saltanat 1453 te şahiiii güllesiyle istanbul oldu konstantinopolis denilen yalaaaan...istanbulum oldu marmaram kan ..gökyüzü dumaan..şimdi bakınız laaan...onun gibi beyinlere vuran bi kahraman yokmulan var..sesi kabus korkutur düşmanı buz keser esen rüzgarla birlikte güllleler yıktı duvar tanımadı ama şimdi nerde şahi nerde..53 günde zafere koşan ordu nerde..istanbulu şimdi görselerdi keşşşkeee
ŞAHİİİİ KALELERİ DELDİ KAHRAMANCAAA..ŞAHİ HİLLELERLE SALTANATI YENDİİ..ŞAHİİİİ NAMERT KORKSUN ONDAN..ŞAHİİİİ NEFRETİYLE GERİ GELDİİ...<<GUNAY BUNU DİNLE BUNU....DELİKANLIYI BOZAR METAL FALAN...TÜRKÇERAP DİNLEYİN..BU ARADA ŞAHİ=fATİH SULTAN MEHMETİN İSTANBULDA DÖKTÜRDÜĞÜ TOPUN ADI OLUYOR..[/quote] yakup anlasan bana sormazdın zaten :lol: :lol: :lol: [size=7][color=blue]bir kıza selam vermek için niye bana soruyon ingilizcesini[/color][/size] :lol: :lol: :lol:

yasar kurt- korku

V1CT0RY 05.04.2005 22:57

[color=darkred][i][b]TEOMAN-O[/b][/i][/color]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43.