![]() |
MUSA EROĞLU :TELLİ TUNAM
ONUR AKIN :GECEYİ SANA YAZDIM CAN KAN: YAR YAR GOKHAN OZEN :SANA YINE MUHTACIM |
[quote=gunay][b][size=6][color=blue]NIRVANA - SMELLS LIKE TEEN SPIRIT[/color][/size][/b][/quote] gunayida kaybediyoz galiba :d
|
Dj Akman "Dönme"
|
pamela spence -istanbul
|
ŞUAN AHMET YILMAZ DİNLİYORUM
|
[quote=gunay]ve gece oldu artık metal zamanı :lol: :lol: :lol:
KORN-DİD MY TİME[/quote]iğrenççç..nasıl dinliosun o saçma müziği..amaçsız saçma sapan sözler...kafa şişiren iğrenç bi müzik..böööö kusucam |
nefret-şahi.......
---------------------------- bin yıllık saltanat 1453 te şahiiii güllesiyle istanbul oldu konstantinopolis denilen yalaaaan...istanbulum oldu marmaram kan ..gökyüzü dumaan..şimdi bakınız laaan...onun gibi beyinlere vuran bi kahraman yokmulan var..sesi kabus korkutur düşmanı buz keser esen rüzgarla birlikte güllleler yıktı duvar tanımadı ama şimdi nerde şahi nerde..53 günde zafere koşan ordu nerde..istanbulu şimdi görselerdi keşşşkeee ŞAHİİİİ KALELERİ DELDİ KAHRAMANCAAA..ŞAHİ HİLLELERLE SALTANATI YENDİİ..ŞAHİİİİ NAMERT KORKSUN ONDAN..ŞAHİİİİ NEFRETİYLE GERİ GELDİİ...<<GUNAY BUNU DİNLE BUNU....DELİKANLIYI BOZAR METAL FALAN...TÜRKÇERAP DİNLEYİN..BU ARADA ŞAHİ=fATİH SULTAN MEHMETİN İSTANBULDA DÖKTÜRDÜĞÜ TOPUN ADI OLUYOR.. |
[color=darkred][i][b]TEOMAN-17[/b][/i][/color]
|
[quote=türkçerap_yakup]nefret-şahi.......
---------------------------- bin yıllık saltanat 1453 te şahiiii güllesiyle istanbul oldu konstantinopolis denilen yalaaaan...istanbulum oldu marmaram kan ..gökyüzü dumaan..şimdi bakınız laaan...onun gibi beyinlere vuran bi kahraman yokmulan var..sesi kabus korkutur düşmanı buz keser esen rüzgarla birlikte güllleler yıktı duvar tanımadı ama şimdi nerde şahi nerde..53 günde zafere koşan ordu nerde..istanbulu şimdi görselerdi keşşşkeee ŞAHİİİİ KALELERİ DELDİ KAHRAMANCAAA..ŞAHİ HİLLELERLE SALTANATI YENDİİ..ŞAHİİİİ NAMERT KORKSUN ONDAN..ŞAHİİİİ NEFRETİYLE GERİ GELDİİ...<<GUNAY BUNU DİNLE BUNU....DELİKANLIYI BOZAR METAL FALAN...TÜRKÇERAP DİNLEYİN..BU ARADA ŞAHİ=fATİH SULTAN MEHMETİN İSTANBULDA DÖKTÜRDÜĞÜ TOPUN ADI OLUYOR..[/quote] yakup anlasan bana sormazdın zaten :lol: :lol: :lol: [size=7][color=blue]bir kıza selam vermek için niye bana soruyon ingilizcesini[/color][/size] :lol: :lol: :lol: yasar kurt- korku |
[color=darkred][i][b]TEOMAN-O[/b][/i][/color]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43. |