![]() |
[quote=gakgo58][b][color=darkred]en en ennnnn karizma suvasluuuu
MESOS CANOS Kendisi aslen meksikalı olup, sivas ve sivasspor aşığıdır...[/color][/size][/b][/quote] İtin olim guğerme heç bi yere hakkı abim.... + Senin türübünü arkana alıp attığın o bakış varken... Ben neyim ki.... Hani bi de imzan var ya.. SİVASLI OLSUN ÇERDEN ÇÖPTEN OLSUN.... Ya bakıyom da hele her gardaşımızın her bacımızın ayrı bi karizması.. Ayrı bi elektrik enerisi var (en yüksek gerilimlisinden) Ben bu topraklara aşığım... Ben bu toprağın insanlarına aşığım... Az kaldı yakında habarınız olur.. Bu topraklardan gelen birine de aşığım derim yakında :) |
[quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Karizma tartışması var halen şu benim avatarıma bakın ve karizma kimmiş görün...TABİKİ RESİMDEKİ(AVATARA BAKIN)... :lol: :lol: :D [/i][/b][/size][/quote]
[size=5][i][b]Reis Resimdeki uzun Saçlı ve Çizgili gömlekli arkadaştan bahsediyosun herAlde!!![/i][/b][/size] |
CEM YILMAZ
UGUR DÜNDAR ERDAL KESER BEN GAKKO 58 EMİN 58 VE TÜM SİVASLILAR |
[quote=DJMuRaT][quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Karizma tartışması var halen şu benim avatarıma bakın ve karizma kimmiş görün...TABİKİ RESİMDEKİ(AVATARA BAKIN)... :lol: :lol: :D [/i][/b][/size][/quote]
[size=5][i][b]Reis Resimdeki uzun Saçlı ve Çizgili gömlekli arkadaştan bahsediyosun herAlde!!![/i][/b][/size][/quote] [size=7][b][i]Hehehehehe :lol: :lol: :lol: [/i][/b][/size] |
[quote=antibizans]arkadaşlar burda herkes haliyle medyatik olan ünlülerden bahsetmiş.... asıl birde medyatik olmayan sivaslı ünlüler var isimlerini yazıyorum....
tüpraş genel müdürü.... hüsamettin danış(avrupanın en büyük 5. şirketi) volvo türk genel müdürü (sivas zaralı) dizayn grup yönetim kurulu başkanı : sivaslı gama holding yönetim kurulu üyesi gökhan bey sivaslı alirıza bozkurt abd de yaşıyor sivas kangallı ....dick cheney in ortağı ve azeri petrolleri sahibi.... haaaa birde cem yılmaz var sivaslı...... birde kale kişit in sahibi.... bunlarda iş dünyasının karizmatik parton ve yöneticileri aklıma geldikçe yazarım artık.....kalın sağlıcakla.....[/quote] [size=7][b][i]Metin abi kendini yazmayı unutmuşsun...Senin karizmanda yabana atılamaz hani...[/i][/b][/size] |
Bence UĞUR IŞILAK adam gibi adam.................[size=7][/size]
SİNCE 1453 |
[size=7][/size]uğur ışılak number one....
since1453 |
[quote=antibizans]arkadaşlar burda herkes haliyle medyatik olan ünlülerden bahsetmiş.... asıl birde medyatik olmayan sivaslı ünlüler var isimlerini yazıyorum....
tüpraş genel müdürü.... hüsamettin danış(avrupanın en büyük 5. şirketi) volvo türk genel müdürü (sivas zaralı) dizayn grup yönetim kurulu başkanı : sivaslı gama holding yönetim kurulu üyesi gökhan bey sivaslı alirıza bozkurt abd de yaşıyor sivas kangallı ....dick cheney in ortağı ve azeri petrolleri sahibi.... haaaa birde cem yılmaz var sivaslı...... birde kale kişit in sahibi.... bunlarda iş dünyasının karizmatik parton ve yöneticileri aklıma geldikçe yazarım artık.....kalın sağlıcakla.....[/quote] [size=7][b][i]Metin abi kendini yazmayı unutmuşsun...Senin karizmanda yabana atılamaz hani...[/i][/b][/size] |
hasan kabze
|
ibrahım toraman ..... marketin ustundekı kaptanlar insaatın yaptığı evin 2. katında oturuyor.duyrulur.market bı mezarlığın orda bas harıde ma...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:37. |