![]() |
-->: Trabzonspor/SİVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]TRABZON KARŞILAŞMASI BİRAZ DAHA RAHAT GEÇECEK GİBİ NEDEN DERSENİZ İLK DEFA 3 FORVET OYNAYACAĞIZ BALİLİ ATİLLA BİRLİK EDSON 3 LÜSÜYLE OYNAYACAK ANDERSON BU HAFTA YOK CEZALI OLDUĞUNDAN HADİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH BU HAFTADA BİZİM İÇİN GÜZEL OLUR HAYDİ YİĞİDOLAR HAMSİ YEMEYE[/COLOR][/QUOTE]
inşallah dediğin gibi 3 forvet oynarsınız bu bizim için bulunmaz nimet olur. türkiyenin en ii kontra oynaan takımı9na karşı 3 forvet oynamak intahardır. yattara fatih şimko affetmez pozisyonları. demedi demeyin. |
[QUOTE=Nilay]O kadar kesin konuşma istersen,
1.sezonda çok iddaalıydınız gördük, ilk darbeyi bizden yediniz ;)[/QUOTE] nilay senin o yendik dediğin dönem trabzonspor tarihinin en kötü dönemiydi. normal şartlarda oynamıyorduk maçlarımızı. başımıza gelebilecek hertürlü olumsuzluklar ortadaydı. nekadar uyduruk takım varsa o dönem onlar bile yenmişti bizi. ama budefa durum farklı dikkatini çekerim. |
bunlar gelip geçici şeyler . kazanan dostluk olsun.
|
[QUOTE=heryerdeyiz61]bunlar gelip geçici şeyler . kazanan dostluk olsun.[/QUOTE]
sadece diyorsun ilk mactada bordamavi sitede yazılanlar hakaretler bizim yazdıklarımızı değiştirmeler....v.s.... dostluk sadac yazılarda kalır boş verin bu işleri...siz macınıza biz macımıza bakalım. |
allahın izniyle yeneceğiz.şahsım adıma affetmiyeceğimizi düşünüyor
|
[QUOTE=puar]sadece diyorsun ilk mactada bordamavi sitede yazılanlar hakaretler bizim yazdıklarımızı değiştirmeler....v.s.... dostluk sadac yazılarda kalır boş verin bu işleri...siz macınıza biz macımıza bakalım.[/QUOTE]Kardeş ilk önce siz sataştınız yok 4.büyük biziz diye gördük 4.büyügü 10.sıradaki büyük bir daha yazıyorum HERKES HADDİNİ ve KIDEMİNİ bilecek...Sözüm meclisden dışarı
|
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Kardeş ilk önce siz sataştınız yok 4.büyük biziz diye gördük 4.büyügü 10.sıradaki büyük bir daha yazıyorum HERKES HADDİNİ ve KIDEMİNİ bilecek...Sözüm meclisden dışarı[/QUOTE]
4.Büyük degil en büyük SivasSpor |
[B]TRABZON' LU ARKADAŞLARIMIZI SİTEMİZDE GÖRMEKTEN
MEMNUNİYETİMİ BELİRTİYOR VE DOSTÇA DİYALOGLARIN OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM... ÜNİVERSİTE DÖNEMİMDE, AVRUPA KUPASINDA,TRABZONSPOR' UN ASTON VİLLA'YI ELEDİĞİ MAÇTAN SONRA İSTANBUL SOKAKLARINDA SABAHLADIĞIM VE İSTANBUL'U ADETA SALLADIĞIMIZ ENSTANTENELERİ HİÇ UNUTAMIYORUM... ÇÜNKÜ TRABZONSPOR, ANADOLUYU TEMSİL EDİYORDU... ÇÜNKÜ TRABZONSPOR, ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYORDU... ŞİMDİ DE İKİ ANADOLU KULÜBÜ KARŞILAŞACAKLAR; DOSTLUĞUN KAZANMASI DİLEĞİYLE...[/B] |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Kardeş ilk önce siz sataştınız yok 4.büyük biziz diye gördük 4.büyügü 10.sıradaki büyük bir daha yazıyorum HERKES HADDİNİ ve KIDEMİNİ bilecek...Sözüm meclisden dışarı[/QUOTE]
Arkadaşım bence, Süperlig genelinde 4. büyüksünüz, Anadolu klüpleri arasında 1.siniz bunu kimse inkar edemez. ama bu size herkese tepeden bakma hakkını vermez. Ayrıca bizde 10.sırada değiliz. Bu bizim ilk yılımız kısa zaman içinde size ciddi anlamda rakip olduğumuzuda unutmayın. |
[QUOTE=Nilay]Arkadaşım bence, Süperlig genelinde 4. büyüksünüz, Anadolu klüpleri arasında 1.siniz bunu kimse inkar edemez. ama bu size herkese tepeden bakma hakkını vermez.
Ayrıca bizde 10.sırada değiliz. Bu bizim ilk yılımız kısa zaman içinde size ciddi anlamda rakip olduğumuzuda unutmayın.[/QUOTE]Biz kimseye tepeden bakmıyoruz...Biz diyoruz ki sivas da başarılı olsun antep de olsun veya herhangi bir takım da ama bunu yaparken bir veya iki maç kazanıp biz 4.büyügüz demeyin biz kendimize 4.büyük demiyoruz biz en büyügüz diyoruz sizin için de sivas öyledir ama siz de bizim gibi en büyük olmaya çalışın bize kimse büyüklügü vermedi biz 9 milyon taraftarıyla 6 lig sampiyonlugu 8 Türkiye kupası ve sayısız turnuvalarda aldıgımız kupalarla biz büyük olduk biz öyle bir büyük olduk ki bizi sadece biz degil türkiyenin her yerinden taraftarımız oldu izmirlisi ankaralısı kırıkkalelisi nevsehirlisi erzurumlusu bunlar sadece benim bildiklerim ama nice böyle taraftarımız var biz böyle büyük olduk siz de bu tür başarıları yakalayın siz de büyük olun ve de üstünüzde ki 3 büzüklerin formasını çıkarın sivassporlu olun... Saygılarımızla... ÇILGINLAR [url]www.kalearkasi.net[/url] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:15. |