![]() |
Cevap: balıkesirspor
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 4.Hafta # Balıkesirspor:2 - Çorumspor:0
Atatürk Stadı'nda Çorumspor'u 2-0 mağlup ederek 4.sıradaki yerimizi koruduk. [url]http://forzabalkes.blogspot.com/2011/10/4hafta-balkesirspor2-corumspor0.html[/url] |
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 5.Hafta # İskenderun Demir Çelikspor:2 - Balıkesirspor:5
İlk yarıyı 2-0 yenik kapayan Balkes, ikinci yarı maçı çevirdi. [url]http://forzabalkes.blogspot.com/2011/10/5hafta-iskenderun-demir-celikspor2.html[/url] |
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 6.haftada Balıkesirspor, Kocaelispor'u 7-1 mağlup etti.
[url]http://forzabalkes.blogspot.com/2011/10/6hafta-balkesirspor7-kocaelispor1.html[/url] |
7.haftada Altay ile Balıkesirspor 1-1 berabere kaldılar.
[url]http://forzabalkes.blogspot.com/2011/10/7hafta-altay1-balkesirspor1.html[/url] |
8.Hafta Balıkesirspor:1-Yeni Malatyaspor:1
8.haftada sahamızda çok önemli 2 puan kaybettik... |
balıkesirspor
sevgili yigidolar artık sezon sonu yaklastıkca biz balıkesirsporlu taraftarlara bir heyecan bir nese basıyor cunki bu sene bank asyaya cıkmamıza cok az kaldı ancak urfaspor yuksek makamlardan destek alıyor buda bizi umutsuzluga itiyor cunki karsı rakip ya kart goruyor yada haksızlıga ugruyor yani sanlıurfa acık acık kollanıyor bu durum da olsa bankasyayı hak eden biz olacagız biz taraftarkar olarak buna inanıyoruz BU SENE BANK ASYA DAYIZ İNSALLAH:D
|
[QUOTE=balıkesirsporlu;778117]sevgili yigidolar artık sezon sonu yaklastıkca biz balıkesirsporlu taraftarlara bir heyecan bir nese basıyor cunki bu sene bank asyaya cıkmamıza cok az kaldı ancak urfaspor yuksek makamlardan destek alıyor buda bizi umutsuzluga itiyor cunki karsı rakip ya kart goruyor yada haksızlıga ugruyor yani sanlıurfa acık acık kollanıyor bu durum da olsa bankasyayı hak eden biz olacagız biz taraftarkar olarak buna inanıyoruz BU SENE BANK ASYA DAYIZ İNSALLAH:D[/QUOTE]
[B]Bir kaç sezon önce diyarbakır için yapılan kollama, kayırma işleri şimdi de urfa için yapılıyor desene.[/B] |
Federasyon Safını Belli Etti l Haksız Rekabet !
Sabah saatlerinde yönetimimiz federasyona Gaziosmanpaşa-Balıkesirspor maçının bir başka stadda oynanması için başvurusunu yapmıştı.. Az önce görüştüğümüz kulup başkanımız Tuna AKTÜRK kendilerine federasyon tarafından olumsuz cevap geldiğini ve Gaziosmanpaşa-Balıkesirspor maçının Gaziosmanpaşa Stadında oynanacağını belirtti.. Ya Adalet Ya Haksız Rekabet ! demiştik.. Böylece federasyon rengini belli etmiştir..Federasyon kendinden bekleneni yapmıştır.. Sırf Balıkesirspor olduğumuz için sırf Şanlıurfaspor'un rakibi olduğumuz için Çorum'da buz hokeyi oynadık,sırf Şanlıurfaspor'un rakibi olduğumuz için Gaziosmanpaşa maçı o elverişsiz sahada oynanacak..Sırf en büyük şampiyon adayı olduğumuz için Şanlıurfaspor'a verilen haklar bize verilmiyor.. Federasyon dua etsin biz Gaziosmanpaşa maçından galip çıkalım,federasyon dua etsin o maçta biz sakat vermeyelim..Yoksa bunun vebali büyük olacaktır.. Biz elimizden geleni yaparız,kimsenin şüphesi olmasın.. Bizim BAKANımız yok diye,biz BALIKESİRSPOR'UZ diye üzerimize oynayanlar için ; Futbolcumuz Coşkun YILMAZ,Diyarbakırspor maçından sonra söyledi ki; İYİLER MUTLAKA KAZANIR ! federasyonu kınıyoruz |
Bu Pozisyon Penaltı da Olurmuş Kırmızı da
Pazar günü oynanan Şanlıurfaspor-Bugsaşspor maçı özeti; [url]http://www.facebook.com/photo.php?v=3406433474899[/url] Eğer izlerseniz,göreceksiniz.. Penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda Bugsaşspor kalecisi kırmızı görüyor,Bugsaşspor yediği penaltıyla birlikte 2-0 geriye düşüyor.. Hatırlayanlar olacaktır bizim Urfa'daki maçımızda'da aynı yanlı kararlar verilmişti.. 10 kişi kalıp 2 tane faul verilmeyen pozisyondan gol yemiştik.. Daha daha dahalarını saymıyorum..Çünkü bunlar normalleşti artık.. Ve biz bu federasyondan bu hakem kurulundan dünkü alınan karardan sonra herşeyi bekleriz..Yapacağımız tek şey oyunlarını bozabilmek.. Allah yardımcımız olsun.. Aleyhimize verilen kırmızı kartlar,penaltılar,Şanlıurfaspor'un 1 hafta sonra yapacağı maçlardaki rakiplerinin en önemli oyuncularının 1 önceki maçta bir şekilde cezalı durumlara düşmesi tamamen tesadüf olsa gerek.. Şanlı Federasyon ! Bizim BAKANımız Yok ! |
Bunun Adı Haklı Rekabetmiş
1 .HAFTA MAÇI -- TEPECİKSPOR - MALATYA ( 1 KIRMIZI KART ) Bİ SONRAKİ HAFTA>>>> MALATYA 0 - URFA 1 4. HAFTA MAÇI-- GAZİOSMANPAŞA ( 1 KIRMIZI KART) - TEPECİK Bİ SONRAKİ HAFTA >>>>>URFA 3 - GAZİOSMANPAŞA 2 6. HAFTA MAÇI --- KONYA ŞEKER ( 1 KIRMIZ KART ) –TEPECİK Bİ SONRAKİ HAFTA >>>> URFA 0 –KONYA ŞEKER 0 7 HAFTA MAÇI --- TEPECİK – OF ( 1 KIRMIZ KART ) Bİ SONRAKİ HAFTA >>>> OF 0 - URFA 1 13 . HAFTA MAÇI --- TEPECİK –ÇORUM ( 2 KIRMIZI KART ) Bİ SONRAKİ HAFTA >>>> ÇORUM 1 –URFA 1 19. HAFTA MAÇI--- DİYARBAKIR ( 1 KIRMIZI KART ) –TEPECİK Bİ SONRAKİ HAFTA >>>>> URFA 4 - DİYARBAKIR 0 20- HAFTA MAÇI ---TEPECİK-GAZİOSMANPAŞA (1 KIRMIZ KART ) Bİ SONRAKİ HAFTA >>> GAZİOSMANPAŞA 0 --URFA 2 ( AYNI ZAMANDA GAZİOSMANPAŞANIN SEZON BAŞINDAN BERİ OYNADIĞI STADDA MAÇ ALINIP ZEMİNİ DAHA DÜZGÜN EYÜP STADINA MAÇ VERİLİYOR.) 21. HAFTA MAÇI -- TOKAT ( 1 KIRMIZI KART ) – TEPECİK Bİ SONRAKİ HAFTA >>>> URFA 2 –TOKAT 0 |
21. HAFTA MAÇI -- TOKAT ( 1 KIRMIZI KART ) – TEPECİK
Bİ SONRAKİ HAFTA >>>> URFA 2 –TOKAT 0 22. HAFTA MAÇI –TEPECİK – KONYAŞEKER ( 2 KIRMIZI KART) Bİ SONRAKİ HAFTA >>>> KONYAŞEKER 0 URFA 2 24. HAFTA MAÇI ---TEPECİK – PENDİK ( 1 KIRMIZ KART ) Bİ SONRAKİ HAFTA >>>> PENDİK 1 –URFA 2 3 . HAFTA ŞANLIURFA 4 – BALIKESİRSPOR 1 ( 1 KIRMIZ KART 15 .DK MUHAMMET REİS) VE SON MAÇ URFA 3 --BUGSAŞ 1 ( BUGSAŞ 30 DK 1 KIRMIZI KART ) YANİ BUNLAR FEDERASYONUN TAKIM TUTMA SI DEGİLDE NEDİR SORARIM SİZE |
Taraftar Şanlıurfa’da Buluştu
04 Nisan 2012 Saat 15:22 Tüm Futbol Taraftarları Federasyonu(TFTF) genel kurul toplantısı Şanlıurfa’da yapıldı. Olağan üstü kurulda yeni yönetim belirlendi. Şanlıurfa Polisevi’nde geçtiğimiz gün yapılan kongreye çeşitli illerin taraftar dernekleri katılarak Türkiye’nin tüm renkleri bir arada buluştu. Kongre öncesinde polisevinde Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen taraftar dernekleri için sıra gecesi düzenlendi. Sıra gecesine katılan taraftar dernek temsilcileri doyasıya eğlendi. Numan Tuğbay’ın divan başkanlığında yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Taraftarlar Federasyonu Genel Başkanı Abdullah Tuğbay’ın selamlama konuşmasının ardından faaliyet raporunu okunarak ibra edildi. Denetleme Kurulu raporunu Sadullah Ergin’in okuması ve ibrasının ardından tüzük değişikliği görüşüldü. Kongrede önemli kararlar alınarak eskiden Anadolu Taraftarlar Federasyonu olan isim Türkiye’yi kapsayacak şekilde Tüm Futbol Taraftarları Federasyonu ismini aldı. Ayrıca Federasyon genel merkezinin Ankara’ya taşınmasına karar verildi. Başkanlığa seçilen Abdullah Tubağ, Şanlıurfa'ya gelerek kendisini destekleyen tüm delegelere ve ayrıca kendilerine destekte bulunan Şanlıurfa eski Milletvekili Faruk Bayrak'a teşekkür etti. Tek liste ile girilen seçim sonunda Türkiye’nin farklı illerinin taraftar dernek başkanları ve yöneticilerinin yer aldığı TFTF yönetim, denetleme ve disiplin kurulu şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Asıl: Abdullah Tuğbay (Ş.Urfa), Enver Bukağıkıran (İDÇ), Ramazan Tugay (Diyarbakır), Sadullah Ergin (Hatay), Murat Şumar (Altay), Zikrullah Büyüktopaç (Bolu), Necati Cerrahoğlu (Çanakkale) Yönetim Kurulu Yedek: İrfan Karakuzulu, Celal Yel, Metin Bağış, Murat Kaplan, Kamil Yılmaz, Semih Çalışır, Mustafa Doğru. Denetleme Kurulu Asıl: Mehmet Deviren, Fırat Gümüş, Hasan Kubat. Denetim Kurulu Yedek Ali İhsan Harputluoğlu, İbrahim Çiftçi, Murat Yorulmaz. Disiplin Kurulu Asıl: Mert Kaya, Yakup Alp, Orhan Tuma. Disiplin Kurulu Yedek: Şükrü Arslan, Hasan Yetmez, İsmail Arslan. ALIN İŞTE BU DA TARAF TUTMANIN AP ACIK ORNEGİ YAZIKLAR OLSUN SİZE TFF SİZİ KINIYORUZ |
TAM KADRO BOZÜYÜK'E
Bozüyükspor Kulübü Basın Sözcüsü Çağlayan Özbayık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Başkanı Faruk Çelik ile birlikte Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve çok sayıda milletvekilinin Bozüyükspor-Şanlıurfaspor karşılaşmasını izleyeceğini bildirdi. Özbayık, yaptığı açıklamada, kulüp yönetimine, karşılaşmaya Şanlıurfalı iş adamlarının ve seyircisinin geleceği yönünde bilgi geldiğini anlatan Özbayık, şunları kaydetti: `Bozüyükspor, tarihindeki en önemli maçı olan Şanlıurfaspor maçına mutlak 3 puan almak için çıkacak. Bizden kat kat büyük ve maddi imkanları bizden daha iyi olan Şanlıurfaspor, bakan dahil her kesimden aldığı destekle grupta lider durumda. Biz, yetersiz maddi imkanlar ve neredeyse hiç göremediğimiz destek ile üçüncü sıradayız. Bu maç bizim için hayati önem arz ediyor. Kulüp Başkanımız Doğuş Üneral, inşallah bu maçta da protokol tribününde yalnız kalmaz.` Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup`ta Şanlıurfaspor 26 karşılaşmada aldığı 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 61 puanla maç fazlasıyla lider durumda. Bozüyükspor ise 25 maçta 17 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 53 puanla 3. sırada yer alıyor. Bozüyükspor bu sezon kendi sahasında oynadığı 12 maçta mağlubiyet yüzü görmezken, 11 galibiyet 1 beraberlik aldı. Şanlıurfaspor ise deplasmanda oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında Şanlıurfa`da yapılan karşılaşmada Bozüyükspor 4-1 galip gelmişti. BOZUYUK SPOR BİLE BU DURUMDAN SİKAYETCİ |
[QUOTE=balkesli;521080]sevgili yigidolar ben balkesli olarak sivasspor ile gurur duyuyorum gönlünüz ne istiyorsa o olsun balikesirspor artık son haftaya girerken play offu garantilemis olarak giriyor insallah bu yol bizi 2.lige götürecek icime doguyor ikinci lige cıknca artık hedefimiz BANK ASYA olacaktır sizlerden balıkesirspor a duacı olmanızı istiyorum bu istegimi cok görmeğin insallah turkcell superligte görüsürüz[/QUOTE]Balıkesirdeyim sizle nasıl tanışabilirim sivasspor formamla kaşkolumle maçlarınızı beraber izleemek istiyorum urfa ve altay maçlarını izledim
|
[QUOTE=yigidolar06;778665]Balıkesirdeyim sizle nasıl tanışabilirim sivasspor formamla kaşkolumle maçlarınızı beraber izleemek istiyorum urfa ve altay maçlarını izledim[/QUOTE]
Deniz bey,BALKES li dostlara selamlarımızı götür.70li yıllarda çok karşılaştık onlarla.Süper ligde görmeyi çok isteriz BALKESi. |
Cevap: --->: balıkesirspor
KARDESİM BALIKESİRSPOR 2.LİG BEYAZ GURUPTA NE 3.LİGİ YAHU BANK ASYAYACIKMAK İCİN CALISIYORUZ
|
evet sevgili yigidolar balıkesir ayak oyunlarına gelmeden gaziosmanpasayı 3-1 gibi farklı skorla yendi ve urfaspor bozuyuk macıda 1-1 bitti bizim avantajımız cok fazla biz 6 mac yapacagız urfa 5 mac yapacak aradaki puan farkı sadece 2 puan urfanın bir macı fazla insallah butun macları alıp TFF 1 ligine cıkacagız bundan hic suphemiz yok Toplam İçerde Dışarda
O G B M A Y Puan AV O G B M A Y Puan AV O G B M A Y Puan AV 1 Ş.Urfaspor 27 19 5 3 54 17 62 +37 13 10 2 1 32 9 32 +23 14 9 3 2 22 8 30 +14 2 Balıkesirspor 26 18 6 2 62 22 60 +40 13 10 2 1 33 8 32 +25 13 8 4 1 29 14 28 +15 3 Bozüyükspor 26 17 3 6 46 24 54 +22 13 11 2 0 28 8 35 +20 13 6 1 6 18 16 19 +2 4 Altay 26 14 4 8 41 19 46 +22 13 8 2 3 26 8 26 +18 13 6 2 5 15 11 20 +4 5 Bugsaş Spor 26 13 7 6 38 21 46 +17 13 7 3 3 19 9 24 +10 13 6 4 3 19 12 22 +7 6 İskenderun DÇ 26 14 2 10 38 30 44 +8 13 7 2 4 25 15 23 +10 13 7 0 6 13 15 21 -2 7 Tepecikspor 27 12 8 7 35 31 44 +4 13 6 5 2 19 11 23 +8 14 6 3 5 16 20 21 -4 8 Turgutluspor 26 13 4 9 39 26 43 +13 13 7 1 5 12 11 22 +1 13 6 3 4 27 15 21 +12 9 Gaziosmanpaşa 27 12 4 11 35 30 40 +5 14 7 2 5 21 13 23 +8 13 5 2 6 14 17 17 -3 10 Konya Şekerspor 27 11 5 11 39 33 38 +6 14 7 2 5 23 16 23 +7 13 4 3 6 16 17 15 -1 11 Ofspor 26 9 9 8 33 29 36 +4 13 5 5 3 20 11 20 +9 13 4 4 5 13 18 16 -5 12 Pendikspor 26 7 13 6 29 23 34 +6 13 4 8 1 22 12 20 +10 13 3 5 5 7 11 14 -4 13 Yeni Malatyaspor 26 6 7 13 34 36 25 -2 13 3 2 8 13 21 11 -8 13 3 5 5 21 15 14 +6 14 Tokatspor 27 5 4 18 21 50 19 -29 14 4 2 8 10 19 14 -9 13 1 2 10 11 31 5 -20 15 Diyarbakırspor 26 4 5 17 19 47 17 -28 13 3 2 8 9 18 11 -9 13 1 3 9 10 29 6 -19 16 Çorumspor 27 2 8 17 16 49 14 -33 13 1 5 7 10 20 8 -10 14 1 3 10 6 29 6 -23 17 Kocaelispor :D |
Cevap: --->: balıkesirspor
[QUOTE=balıkesirsporlu;779257]KARDESİM BALIKESİRSPOR 2.LİG BEYAZ GURUPTA NE 3.LİGİ YAHU BANK ASYAYACIKMAK İCİN CALISIYORUZ[/QUOTE]Aramıza hoş geldin forumlardaki tarihlere iyi bakmanı tavsiye ederim bu konular yıllar önce açılmış bu güne kadar gelmiş balkesede başarılar artık bu şehirde yim sizleri destekliyorum maçlarınızada gidiyorum gözüm üzerinizde saygılar
|
sevgili yigidolar sizleri balikesirspor a destege bekliyoruz balıkesirspor adım adım PTT 1. LİGE KOSUYOR sitemizi takip edin [url]http://www.balikesirspor.web.tr/[/url] :)
|
Cevap: Balıkesirspor
Başarılar balkes
|
[url]www.facebook.com/balikesirsporfan[/url] sevgili yigidolar sayfamızda sizleri goremiyoruz balıkesirspor %80 ptt1.ligte olacak insallah sizlerin destegini bekliyoruz üye olunuz:)
|
Basarilar balikesir. Super lige cikarlarsa istanbula yakin olur. Gidilebilcek bir mac olur
|
Birinci takim mi direkt cikiyor?
ikinci takim diger grubun ikincisi ile baraj maci mi oynuyor? statüyü bilmiyorum da :) Bir aciklik getirsen iyi olacak |
sportoto 2.lig beyaz ve kırmızı gurplarda ilk sırayı alan direk ptt1.ligine cıkıyor 2.3.4.5 inciler playof oynuyor oradan da 1 takım ptt 1.ligine cıkıyor insallah biz 1. olarak ve puan farkı:D atarak ptt 1.ligine cıkacagız
|
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup mücadelesinde Balıkesirspor, deplasmanda İnegölspor’u 1-0 mağlup ederek PTT 1. Ligi’ne yükseldi.
|
Tebrikler balikesir.hakettigin yerlere geliyorsun yavas yavasa
|
ben balıkesirde oturuyorum Balıkesir inş seneye süper lige çıkar
|
Balıkesirsporu hem 1.lige çıkmaya hak kazandığı için hem de şampiyon olduğu için tebrik ederim..Başarıları daim olsun..
|
[B]Balıkesirspor PTT 1.Ligde çok iyi gidiyor...Aynı Sivassporun İsmail Kartal'la 2.ligden süper lige çıktığı yılları ve oyunu hatırlatıyor..renktaş Balıkesirspor'u Süper Ligde görmek istiyoruz...[/B]
|
helal olsun balıkesirspora yavru hamsilerin bi tarafından kan aldılar kan süper lig yolunda başarılar elazığspor gibi balıkesirsporda bize kardeş olmaya en büyük adaylardan...
|
Süper bir takim balikesirspor.
Gercekten her maclari zevk veriyor keske bizim Sivassporda zevk verse |
[b]balıkesirspor süper ligin enbüyük adayı ,kendilerini tebrik ediyorum,yönetimleri işi biliyor,gerçekten çok kaliteli kadro kurmuşlar ,kalede ahmet,ortasahada lalavele,forvette karikari ,aliöztürk,defansda murat sözgelmez ,ertuğrul aslan deneyimli kaliteli oyuncular ,tüm takımı bizim decosta ve cicinyo parasına anca kurmuşlar, henüz gol yemediler,süper lige direkt çıkacaklardır,taRaftarınında biçirkefliğini duymadım yakışırlar bu lige ,yolları açık olsun [/b]
|
Kaliteli takım olduklarını belli ettiler fazlasıyla şu zamana kadar
|
Ertuğrul gardaşım orada ..yiğido olarak nevşehirden ona destek herzaman verceğiz..:)
|
Balıkesirspor bu hafta İbb maçından beraberlik bile alsa Süper Lig'e çıkacak sanırım. Burada yıllardır yazan Balıkesirli arkadaşlar vardı. Gerçekten alt liglerden tırmana tırmana geldiler. Burada kurduğumuz iyi ilişkileri devam ettiririz umarım. Kırmızı-Beyaz renkli takımlara karşı fazlaca sempatimiz oluyor.
Balıkesir'de oynayan hemşehrimiz ve unutulmaz oyuncumuz Ertuğrul bu sene çok iyiydi. Bana kalırsa bu haliyle bile bizim takımda dahi yer bulabilir. En son Maraş maçında Ertuğrul'un yokluğunu çok hissettiler bence. Çok formda ve hırslı. Ayrıca kazandığı topları çok iyi kullanıyor. Yaşı da halen çok yaşlı değil. Bu haliyle ön libero mevkisinde alternatif bir oyuncumuz olup jübilesini de burada yapabilir. Balıkesir'de oynayan eski oyuncumuz Murat Sözgelmez'i de tebrik ederim ayrıca. |
BALIKESİRSPOR SUPER OLUYOR
SEVGİLİ YİGİDOLAR BEN HEMEN HEMEN 2 YILDAN BERİ SİTENİZE UYEYİM BALIKESİRSPORLUYUM VE ARTIK SUPER OLUYORUZ SİZİNLE DOSTCA MACLARIMIZ OLACAK ALLAH BU GUNLERİDE BİZE GOSTERDİ İNSALLAH SUPER LİGDE KALICI OLURUZ SAYGILARIMLA
|
Cevap: BALIKESİRSPOR SUPER OLUYOR
[QUOTE=balıkesirsporlu;907822]SEVGİLİ YİGİDOLAR BEN HEMEN HEMEN 2 YILDAN BERİ SİTENİZE UYEYİM BALIKESİRSPORLUYUM VE ARTIK SUPER OLUYORUZ SİZİNLE DOSTCA MACLARIMIZ OLACAK ALLAH BU GUNLERİDE BİZE GOSTERDİ İNSALLAH SUPER LİGDE KALICI OLURUZ SAYGILARIMLA[/QUOTE]
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz, umarım mutlu sona ulaşırsınız. Keşke şu ibb yerine adam gibi bir şehir takımı daha çıksaydı. |
Cevap: BALIKESİRSPOR SUPER OLUYOR
[QUOTE=balıkesirsporlu;907822]SEVGİLİ YİGİDOLAR BEN HEMEN HEMEN 2 YILDAN BERİ SİTENİZE UYEYİM BALIKESİRSPORLUYUM VE ARTIK SUPER OLUYORUZ SİZİNLE DOSTCA MACLARIMIZ OLACAK ALLAH BU GUNLERİDE BİZE GOSTERDİ İNSALLAH SUPER LİGDE KALICI OLURUZ SAYGILARIMLA[/QUOTE]
Süper ligde başarılar dileriz.Daim olsun yeriniz.Bizde Balıkesir'i takipteyiz .Bizim kardeşimiz orada(Ertuğrul).Dost sayfaya hoş geldiniz.İyi niyetli kardeş selam sana... |
Balıkesirsporu tebrik ederiz. İnşallah kalıcı olurlar. Allah kolaylıklar versin, iyi transfer yapamazlarsa, sağlam yönetim yapamazlarsa işleri kolay olmaz.
Tekrar hayırlı olsun. |
BALİKESİRSPOR HOS GELDI SUPERLİGE
SEVGİLİ YİGİDOLAR ALLAHA SUKURLER OLSUNKİ 40 YILIK OZLEM SONA ERDİ ARTIK BİZDE SUPER LİG TAKIMIYIZ SİZİNLE EBEDİ DOSTLIGIMUZ BU LİGDEDE DEVAM EDECEK SİZLERİ DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ SAGILARIMLA FUAT KÜRIŞIK BALIKESİRSPORLU ;)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:51. |