![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
yeni üyeyim bende çok memnun oldum siteden süper olmuş tabi emeği gecenleride es geçmemek lazım sağolsunlar herşey için...umarım burda çok mutlu günler yaşatır sivasımız bize
|
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar siteniz hayırı olsun:):)
|
--->: Merhaba arkadaşlar
mrb...sitemize hoşgeldiniz...:)umarım iyi vakit geçirirsiniz...:)
|
-->: Merhaba arkadaşlar
hoşgeldin siteye dikkat et bagımlılık yapıyor:)
|
slmlar bende yeni katıldım, Sivaslı olarak burda olmaktan gurur duyuyorum daha öncedende üyeydim ama şifrelerimi unutmuşum:) o yüzden tekrar üye oldum. sağlıcakla kalın. ;)
|
Degerli gonul dostlarim;
Nuri_58, Cenkisss, Grikurt58 & Bahattin Mutevaziliginizden dolayi minnettarim. Tesekkurler... |
sivasa destek boynumuzun borcu... hadi yiğidolar... gün bugündür.. fener macını alırsak daha fazla mesaj atan olacaktır... takımı izlemeye gelirken çekirdek yemeye gelmeyin.. bagırmaya gelin... ŞAMPİYON SİVAS SPOR.
|
[B][B]Hoşbulduk Gardaş...;);):D[/B]Sende Hpş Geldin;)[/B]
|
sivas taraftarı yiğido taraftarı olupta mutlu olmayan varmı bu güzel sitemiz varken ve bu hafta feneri yendikmi dahada mutluyuz
|
arkadaşlar yiğidolar çevrenizde işyerlerinizde müşterilerinize bi ricayla 5058 emesaj çektiriniz ben günde en az 50 mesaj çektiriyorum
|
--->: -->: HOŞGELDİNİZ...
inanın bizlerde çok mutluyuz böle taraftar derneğimiz ve sitemiz olduğu için ben popüler ve lüks restoranta garsonum çok üst düzey kişilere günde en az elli mesaj çektiriyorum sizlerde çevrenize arkadaşlarınıza mesaj çektiriniz teşekür
|
buraya katildigim icin cok mutluyum yeni gelen arkadaslarada tesk ederim katildiklari icin
|
adım semih nikimdende belli olduğu diyarbekir'liyim diyarbekir merkez bağlar'liyim kuaförüm sanırım nasip ederse bu ay allahım market açmayı düşünüyorum abimin hanımıda sivaslı ondan zaman zaman geiyorum buraya diyardan selam sivas gole devam:)
|
Sitemize Yeni üye olan arkadaşlar aramıza tekrar tekrar Hoşgeldiniz.!:D:D:D:D
|
ben halil siteye yeni kaydoldum ve daha önce kaydolmadığım için pişman oldum.bir sivaslı olarak sivasımızın her zaman arkasındayım
herkese selamlar |
[B]GUNDEN EN AZ 50 KISI UYE OLUYOO H.G[/B]
|
HERKESE SELAM BEN İSTANBULDAN HAKAN SİVASLIYIM
|
[B]Sitemiz Her Geçen Gün Büyümektedir.
Yaklaşık 40.000 Üyesiyle Gerçekten Çok Büyük İşler Yapmaktadır. Sitemize Nice 40.000'Ler Nice 7.Yıllar Temennisiyle[/B] |
-->: HOŞGELDİNİZ...
EVET YENİ YİĞİDOLAR BAYAĞI ARTTI DAHA DA GELİYOLAR GELİN GELİN...............
|
sitemize en son üye olan arkadaşlarımız sitemize h.g...umarım iyi vakit geçirirsiniz...:D...
|
Selamlar bi yiğido daha geldi...
Hemşerilerim hepinize selamlar olsun. bende aranıza katıldım umarım kabul edersiniz. Kangal'lıyım. Gönlüm sivassporumuzda
|
--->: Selamlar bi yiğido daha geldi...
hoşgeldin.......................
|
--->: Selamlar bi yiğido daha geldi...
[QUOTE=sensetik;319076]hoşgeldin.......................[/QUOTE]
teşekkür ederim hoşbuldum sivassporumuzun sitesini. kısa zamanda kaynaşırız umarım. |
[QUOTE=Yousseff;319074]Hemşerilerim hepinize selamlar olsun. bende aranıza katıldım umarım kabul edersiniz. Kangal'lıyım. Gönlüm sivassporumuzda[/QUOTE]
Aramıza hoş geldin hemşerim...! Değerli yorumlarınızla katkılarınızı bekleriz... |
HOŞ BULDUK SİZLERDE HOŞGELDİNİZ........
|
[QUOTE=Rallim58;319125]Aramıza hoş geldin hemşerim...!
Değerli yorumlarınızla katkılarınızı bekleriz...[/QUOTE] benide kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum... vaktim oldukça sizlerle olucam. |
slm arkadaşlar.ben selma.aranıza yeni katıldım ve katılmaktan dolayıda çok mutluyum :)herkese keyifli sohbetler...
|
YILLARCA SİVAS SPORUMUZU SİVASTA DESTEKLEDİK. BABADAN KALMA BİR ALIŞKANLIKLA HEMDE.BABAM YILLAR YILLAR ÖNCE ADANA DEMİR SPORA ATAMADIĞIMIZ PENALTI DAN DOLAYI SÜPERLİGE ÇIKAMADIKLARININ ÜZÜNTÜSÜNÜ ANLATIR BİZE. BENDE 3.LİG VE2.LİG DE ÇOK İZLEDİM STAT DA.AMA GELİN GÖRÜN Kİ 2001 DE MEMUR OLUP TAYİN ÇIKINCA SİVASIMDA SONRASINDA SÜPER LİGE ÇIKTI.BUNADA ŞÜKÜR GARDAŞLARIM.7 YIL VAN DA TAKİP ETTİM ŞİMDİ DE ELAZIĞDAYIM.SONUNA KADAR BERABERİZ.SİTE Yİ HAZIRLAYANLARA DAVET EDENLERE VE KARŞILAYANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.
|
-->: --->: HOŞGELDİNİZ...
[QUOTE=58 1905 35;321330]slm arkadaşlar.ben selma.aranıza yeni katıldım ve katılmaktan dolayıda çok mutluyum :)herkese keyifli sohbetler...[/QUOTE]
hos gelmis sefalar getirmisin kardes umarim bizlerden sikilmazsin insallah guzel menmun kalirsin |
Şampiyon Sivasspor İnşallah.. :) Hoşbulduk.. :)
|
ADIM İSMET KARACA İSTANBULDA YAŞIYORUM SİVAS KANGALLIYIM VE TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİME SELAMIMI GÖNDERIYORUM.
|
[B]Yeni Gelen Üyelerimiz İçin Hoşgeldiniz.!Diyoruz.![/B]
|
selamun aleykum. bıraz gec kalmısım galıba sıteye uye olmakta. arkadaslar benı aranıza kabul edermısınız. SİVASLIYIZ gardas
|
burada sohbetı nerde yapacagız arkadaslar yanı chat sayfasını acamıyorum ben.
|
slm arkadaşlar evet gerçekten yıldızlarımıza sahip çıkalım
|
slm pusatım nasılsın bana yaz konuşalım toprak
|
slm herkese iyi akşamlar bu sezon en iyi takım sivasspor inşallah şampiyon olur ben bir elazıglı oldugum için sivassprun şampiyon olmasını çok istiyorum
|
-->: --->: HOŞGELDİNİZ...
[QUOTE=durgundeniz;330705]slm herkese iyi akşamlar bu sezon en iyi takım sivasspor inşallah şampiyon olur ben bir elazıglı oldugum için sivassprun şampiyon olmasını çok istiyorum[/QUOTE]
Aramiza hos geldin umarim menmun kalirsin. |
HEP BİRLİKTE BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM.
|
ben Alp ankaradan bu site cok anlamlı oldu...
inş.bu sene ilk 3 de oluruz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00. |