![]() |
Cevap: Transfer 2012
[B][QUOTE=SenSetik;814510]brezilyadansa fazla beklenti içine girmeye gerek yok..kesin yine sandro gibi ikinci sınıf futbolculardır...[/QUOTE]
zaten öyle olacaksa hiç olmasın...fakat benim duyumum özellikle 2 brezilyalının iyi kumaşa sahip olduğu yönünde...Yaş olarak da gençler..Birisi santrafor birisi ortasaha...[/B] |
Gaziantep'ten Muhammed ve İbricic Galatasaraydan Ceyhun ve Çağlar yönetim tarafindan değerlendirilmeli.Trabzon'dan Alanzinho bence bize çok uygun.
|
bu takıma mutlaka sag bek orta saha ortası ve iyi bir santırafor lazım
|
[QUOTE=34yigido34;818099]bu takıma mutlaka sag bek orta saha ortası ve iyi bir santırafor lazım[/QUOTE]
Aynen öyle..... |
Be kardesim giden gitsin kalan bize yeter hic kimseye kal diye yalvaramayiz Eneramo gidecekmis güle güle gecensezonda gitti idi ama alan olmayinca gerisin geri geldi onu o kadarda büyütmeyin elde ne forvetler var sen parayi ver bak neler geliyor o saten atigindan fazlasini kaciriyor cok hantal ayaklari pek ise yaramiyor hantaligindan dolayi pek kimse yanina yaklasmak tan cekiniyor adi top tutuyora cikiyor tutsa ne olacakki kaleye yönlendirmedikten sonra hic bir kiymeti yok sonra bu bir futbol hayati her futbolcu aradigi takimi hemen hemen bulamiyor oradan oraya gidip gelen cok bu futbolun mazisinde hep böyle gelmis böyle gidiyor hic kimseye gidiyor diye kizmamaliyiz.
|
Riza hoca kalirsa biraz hemsehriliginden birazda milliyetciliginden dolayi memnun oluruz busezondan sonra bir sezon daha birlikte olursak cokda fena olmaz zira bizim iklimimize uyuyor bu konuda sikayeti yok sanirim.
|
Theo Weeks'i yıllardır takip ediyorum çok kaliteli bir topçu. Kadir'in yanına aradığımız tipte bir oyuncu hemde genç.
|
mutlaka sağ bek formda bi golcü ve orta saha şart
|
[QUOTE=DOGU_BEY;814599][B]
zaten öyle olacaksa hiç olmasın...fakat benim duyumum özellikle 2 brezilyalının iyi kumaşa sahip olduğu yönünde...Yaş olarak da gençler..Birisi santrafor birisi ortasaha...[/B][/QUOTE] yerli oyuncu ddüşünülüyormu acaba? yada görüşülen birileri varmıdır? |
arkadaşlar sivasspor antiramanlarında yabancı bi furbolcu var zenci bu futbolcu kim bi bilgisi olan varsa söyleyebilirmi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:35. |